KUPI
ISTRAŽI
RAZMENI
PREUZMI
BRZA PRETRAGA
Model telefona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS


Započni novu temu  Index boarda » Mobilni telefoni » Sony (Ericsson)
Autoru Poruka
 stefank OffLine Mobil manijak - Ned, 10. Okt 2004. 16:10
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Moze li ikako da se ugradi veca memorija na t610? :P 2mb je malo i za telefone bez kamere ... Npr Nokia 7250i ima 4.5 mb memorije a slike zauzimaju po 10-15kb , a na SE oko 20kb...
1674 poruka od Ned, 10. Okt 2004. 16:00
• Podgorica
 Akki OffLine Ex-Moderator - Ned, 10. Okt 2004. 17:27
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
ne moze. Velicina slike je veca kod starijih verzija softvera jer tel u tom slucaju jede memoriju, resenje je upgrade softvera!
2147 poruka od Sub, 09. Okt 2004. 11:03
• Begis
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
 stefank OffLine Mobil manijak - Ned, 10. Okt 2004. 17:32
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
A ima li da se skine bar neki program za mob koji kompresuje sve podatke i pravi ih manjima, ovo je stvarno malo memorije, vec sam sve ispucao? Mislim da nije stari softver jer sam citao da stari softver pravi slike od 50kb, a ne 20.
1674 poruka od Ned, 10. Okt 2004. 16:00
• Podgorica
 Ludak OffLine Mobil stručnjak - Ned, 10. Okt 2004. 17:57
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
To nikako nije moguće, teoretski da, ali praktično ne. Bilo bi potrebno svašta raditi, a za te pare je bolje kupiti neki drugi telefon... :D
870 poruka od Sub, 07. Avg 2004. 17:15
• Zemlja telefona
U susret novim izazovima...
 stefank OffLine Mobil manijak - Ned, 10. Okt 2004. 18:07
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Pa, telefon sam nabavio (nov, u original pakovanju, preko provajdera) za 80, tacnije 81e tako da ako bi ikako mogla da se poveca memorija bilo bi super pa makar me kostalo jos 80 :lol:
1674 poruka od Ned, 10. Okt 2004. 16:00
• Podgorica
 Akki OffLine Ex-Moderator - Ned, 10. Okt 2004. 20:09
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
To zavisi od slike do slike, meni je sa novim softverom prikazivao realno stanje! A prebacivao sam i sa drugih telefona isti slucaj! Nemoguce je povecati memoriju telefona, cak i kad bi na njega stavio vecu memoriju, sto je suludo, trebao bi novi softver!
2147 poruka od Sub, 09. Okt 2004. 11:03
• Begis
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
 Ferrari F430 OffLine Banned - Ned, 24. Okt 2004. 12:09
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Da,kada bi mogla da se poveća memorija,svi bi to radili.Ako hoćeš povećanje memorije,kupiš telefon sa mmc soltom.
68 poruka od Sub, 23. Okt 2004. 09:08
 cyBerManIA OffLine Banned - Sub, 06. Nov 2004. 15:06
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
A kako se upgradeuje software,... jel treba da ga nosim u servis ili mogu to i kuci preko PC-ja

Da li i T630 ima isto takve bugove i toliko malu memoriju.
2 poruka od Sub, 23. Okt 2004. 21:11
• Pirgos City
You can help you with your problems using IT-Helper!
http://www.duxfox.net
 Akki OffLine Ex-Moderator - Sub, 06. Nov 2004. 23:21
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Upgrade sam radio u servisu i to je 20ak min posla, obicno u svim servisima ce ti uraditi bez problema, a u comtrade-u je bila 1000 dinara! Mozes i sam ali ti treba kabal, mislim da ne moze preko bt-a! t630 ima istu memoriju, a bagovi su zanemarljivi!!! Kad si ti uzeo tel, verovatno je vec sa dovoljno novim softverom, pa ti ne treba bolji, upgrade softvera je bio neophodan kod prvih modela, zbog "curenja" memorije prvenstveno, kao i zbog poboljsanja kvaliteta zvuka prilikom razgovora!
2147 poruka od Sub, 09. Okt 2004. 11:03
• Begis
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
 stefank OffLine Mobil manijak - Ned, 07. Nov 2004. 10:46
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
T630 je skoro isti telefon, samo ima bolju kameru i ekran. (mozda i polifoniju, za to vec nisam siguran) Inace, meni je do skoro trebalo od 15 do 25 kb za jednu sliku uslikanu fotoaparatom, a sad 10, 15 najvise? :?
Da dodam, nisam radio update softvera.
1674 poruka od Ned, 10. Okt 2004. 16:00
• Podgorica
 Ludak OffLine Mobil stručnjak - Ned, 07. Nov 2004. 14:10
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Treba još nešto istaći kod T630. Zvučnik je mnogo glasniji, a to stvarno znači... :D
870 poruka od Sub, 07. Avg 2004. 17:15
• Zemlja telefona
 Akki OffLine Ex-Moderator - Ned, 07. Nov 2004. 15:10
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
@ Stefank Znas kako tako je i meni bilo, ali dosta toga zavisi od osvetljenja, sta slikas, da li koristis night mode... Mozda si se ti ispraksao pa pravis bolje slike? :D Meni je recimo kod s700 trebalo dobre dve nedelje da napravim pravu sliku, kojom sam bio zadovoljan, prvo sam mislio da sam debil sto su mi slike "lose", lose u smislu da sam gledao slike koje je pravio lik sa ovim telefonom, a koje opusteno mogu da se porede sa nekim digitalnim foto aparatima!, ali sam posle citao na stranim forumima, posto ovde skoro niko nema s700, da je stvarno umetnost napraviti dobru sliku sa ovim telefonom, mislim na bas, bas dobru sliku!

Pa i nije bas mnogo glasniji, samo kod t610 mnogo ulazi prasina u zvucnik!
2147 poruka od Sub, 09. Okt 2004. 11:03
• Begis
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
 stefank OffLine Mobil manijak - Ned, 07. Nov 2004. 21:09
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Haha, ma nije zbog toga. :lol: Da, izgleda da jeste od osvetljenja i tih zezalica, da ne nabrajam sad, jer neke slike su mi opet i preko 20 kb... :? Inace, kad vec pomenu S700, to nije Symbian telefon, ako se ne varam? 8O I mozes li negdje da postavis neku sliku da vidim kvalitet posto bas svuda citam da je kamera izuzetna :?:
1674 poruka od Ned, 10. Okt 2004. 16:00
• Podgorica
 Akki OffLine Ex-Moderator - Ned, 07. Nov 2004. 23:28
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Nije simbian tel, to mu je jedina mana po meni, ima sve sto ti treba i sve je max odradjeno, sem imenika koji ima samo 510 unosa, isto ko t610, i ne mozes da stavis 2 npr broja za mobilni, to me nervira uzasno! U ja imam hiljadu slika ali me nesto zeza ne mogu da postavim ni na jedan sajt ne znam zasto! ali imas ovde bas dobrih slika pogledaj, , zanimljivo je:

http://www.howardforums.com/showthread. ... did=485420
2147 poruka od Sub, 09. Okt 2004. 11:03
• Begis
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
 stefank OffLine Mobil manijak - Pon, 08. Nov 2004. 16:56
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Pa, prebacis na komp pa onda postavis :?: Sto se tice imenika, meni to nije toliki nedostatak, sto se mene tice moze da ima i 20 unosa. :mrgreen: Ali Symbian nije bas mala mana, naprotiv. :mrgreen: Ali, kao bi imao Symbian bio bi vrh telefon, ali uvijek svaki proizvodjac u nekom extra modelu mora nesto da izostavi. :evil:
1674 poruka od Ned, 10. Okt 2004. 16:00
• Podgorica
 Akki OffLine Ex-Moderator - Pon, 08. Nov 2004. 17:39
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
PA nece, s*eban mi je komp, prebacim ja ali nece da upload-uje, ne znam zasto, moram da formatiram disk! Nosio sam u sve moguce servise i niko da provali, sve ostalo radi ok ali slike nece! Ne mogu ni u mail da ih stavim posto koristim yahoo! Cim osposobim dobices 1000 slika! a do tada jesi video ovamo? Ma meni simbian u njemu ni ne treba, ima do jaja kameru, mpp3 koji je odlican, ima cak i ekvavilajzer, radio, dosta memorije, ekran je super, nista mi vise ne treba a za simbian imam P900 i 7610 :D :D :D :D :D
2147 poruka od Sub, 09. Okt 2004. 11:03
• Begis
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
 stefank OffLine Mobil manijak - Pon, 08. Nov 2004. 20:02
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Jbt koliko ti para dajes za mobove :!: :?: :lol: (mislim, i ja dajem poprilicno ali nikad mi se nije desilo da kupim 3 modela koji su medju najskupljima :lol: ) Ma ne kazem ni ja da nedostaje koja funkcija u S700, ali ipak, kad bi imao Symbian bio bi sigurno jedan od najboljih mobova... :mrgreen: Nego, da ne idemo bas ovoliko u off, shta mislish da otvorimo novu temu samo o S700, posto izgleda da ima dosta da se prica o njemu? :mrgreen:
1674 poruka od Ned, 10. Okt 2004. 16:00
• Podgorica
 Akki OffLine Ex-Moderator - Pon, 08. Nov 2004. 21:28
Profil
Korisnikov avatar
OffLine
Pa dajem mnogo ali ne zalim, to mi je pasija mislim da sam ukupno dao oko 5000eura na telefone jer ih imam od '99. i to sve manje vise top modele! :D To je vec bolest, ali sta cu kad volem a i moze mi se! :D Samo da odgovorim za simbian, da ima verovatno bi kostao mnogo kesa, sigurno preko 1000e pa verujem da je to osnovni razlog sto nema! A i bio bi konkurencija p910!
2147 poruka od Sub, 09. Okt 2004. 11:03
• Begis
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 


Index boarda » Mobilni telefoni » Sony (Ericsson)


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
     Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group


{literal} {/literal} {literal} {/literal}
  * maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Cena je izražena u evrima radi       lakšeg snalaženja, plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti. Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-2012