Ako je neko imao probleme navedene u naslovu i voljan je da podeli resenje istih sa mnom, biti cu mu veoma zahvalan!
Koristim data USB kabel, sa prebacivanjem ostalih fajlova (JPEG, tema, igrica i sl.) nemam problema, cak sam i pojedine "v. isjecke" uspeo da prebacim sa fona na komp, ali u poslednje vreme teze ide. Na kompu je win XP SP1, ista prica je bilo da koristim floAt's Mobile Agent ili "redovan" softver za SE.
Imao sam iste probleme sa prebacivanjem na komp..........pa sam zato preko infrareda prebacio 3gp fajl na nokiju 6230i i onda sa memoriske kartice na komp,.........ali tu nastaje novi problem a to je u kom programu pustiti to cudo..............koristio sam neki converter ali mi zvuk dosta kasni ..............preko kabla ima mnogo bagova prilikom prebacivanja pa pokusaj ovako kao ja ali kada prebacish na komp ti vidi kako ces................
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu