E ovako...Posle nekoliko dana koriscenja. Utisci za sada su sledeci:
- Update na poslednju verziju Nougat-a, fluidno, radi sve bez zastoja. Cak mi je cudno sto sam instalirao gomilu aplikacija, Slobodan RAM je oko 600 mb ali ne koci nista.
- NEMA grejanja telefona, sto je ogroman plus.
- Onaj ko kaze da je zvuk slab ili laze ili sam ja jedini dobio telefon sa super zvučnicima
- Baterija je prvih nekoliko dana bila očaj, do uveče je već prazna sada se već popravlja, izgura i sutra do podne znaci dan dan i po. Sa novim C portom se napuni čini mi se za sat vremena. Ima svoju neku pametnu optimizaciju.
- Kamera po meni jedna od najboljih koju sam imao prilike da koristim.
- Staklo prednje je vrh, nema grebanja.
- Odlično leži u ruci.
E sad ono što mi nije ok:
- Facebook aplikacija zakucava non stop na istim mestima, birthday calendar i restartuje se. Kapiram da je to do verzije FB-a.
- Zanja strana je napravljena od metala i dosta ostaju prsti ali se lako ocisti. stavio sam providnu masku koja super leži na ovom telefonu.
- Ono na šta sam navkao kod Z2 i nije bilo problema je opcija kada uđem u SMS i u donjem desnom uglu odaberem olovčicu kao da napišem novu poruku posle mogu samo gore da krenem kucanje nekog iz imenika on sam već uđe i izlista imenik na to slovo npr. Kod XZ to ne radi ili ja nešto nisam podesio kako treba moram ići na mali plusić desno pa on uđe u imenik pa tek onda biram. Slika u prilogu:
https://pictr.com/image/E8K8cOstalih zamerki nemam za sada.
Kačim slike telefona uskoro