|
|
 |
|
|
|
|
|
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem. Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica: ● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Autoru |
Poruka |
|
PeeT  Povremeni posetilac - Ned, 19. Apr 2009. 20:46 |
|
|
Imam na svom telefonu (Nokia 6120c Symbian 9.2 s60 3rd) instaliranu aplikaciju Flash Player tachniji naziv "Adobe Flash Lite 2.0" koji je integrisan u OS telefona, poshto vidim da noviji modeli telefona sa novijom verzijom OS imaju Flash Lite 2.1 , interesuje me da li moze da se izvrsi upgrade na noviju verziju, tj. da kao i svaki drugi program download-ujem i instaliram u telefon, mozda to ne bi moglo na taj nachin jer prethodnu verzija nije 3rd part aplikacija koju sam ja instalirao vec je integrisana u sistem, pa da neshto ne krene po zlu i da ne zeznem software telefona, potrebna mi je novija verzija jer stara nemoze da otvori pojedine swf fajlove koji su radjeni u novijoj verziji Flash-a, Interesuje me da li je neko probao ovo i moze li uopste
|
|
|
23 poruka od Uto, 11. Dec 2007. 19:23 • Leskovac
: • HTC Sensation
|
|
|
|
miodrage  WP_guru - Ned, 19. Apr 2009. 23:28 |
|
|
Slobodno instaliraj i 3.0 verziju Flasha, jer vrlo dobro odradjuje posao.
|
|
|
11309 poruka od Pon, 13. Mar 2006. 23:35 • Subotica
: • iPhone Xr, RED
|
Ceterum censeo, Androidam delendam esse! |
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 2 Posta ] |