KUPI
ISTRAŽI
RAZMENI
PREUZMI
BRZA PRETRAGA
Model telefona

Samsung
Galaxy Note N7000 16GB


 
 1 / 1 
  A R H I V A   K O M E N T A R A
19.09.2012 :: 16:10 h :: IP > 91.150.124.93 :: 1168125
moze zamena ja tebi dam C7 00????nikola
13.09.2012 :: 08:23 h :: IP > 79.101.177.74 :: 1162346
@uros to nije tacno,jer je mnogo bitniji chipset,one s ni moze protiv notea,a kamoli senstion,taj procesor ima 1.2 ghz dual,samo je softveski overklokovan.@blah na novom lrq nemas tih problema.us2222222222222222222222222222222222222222222222222
09.09.2012 :: 00:29 h :: IP > 209.73.132.58 :: 1158868
POVRATAK NA 2.3.6.!!! Uputstvo www(.)scribd(.)com/doc/105330037/Note-2-3-6 /// Molim Vas da mi više ne brišete komentar :)srpski zmaj
05.09.2012 :: 17:17 h :: IP > 94.189.162.107 :: 1155282
Nakon nadogradnje softvera na 4.0.4, primetio sam da je Samsung neke stvari ucinio losijim! Tako, na primer, vise nije moguce u kalendar unositi obaveze koje se ponavljaju na svake dve nedelje u isto vreme! Zatim, prilikom unosa osobe za poruke nije vise moguce pretrazivanje vrsiti po nadimku! Takodje, polje za unos adrese u kontakt imenika je totalno pojednostavljeno, ali kako god da unesete adresu telefon vam je nece pronaci na mapi. Sve ovo je moglo da se uradi na prethodnoj verziji. Neznam zasto su to uradili. Inace, sve drugo je u redu i radi savrseno. Ako neko zna kako da prevazidjem prethodne probleme, bio bih mu zahvalan na pomoci. Pozdravbranislav
28.08.2012 :: 14:12 h :: IP > 109.106.254.177 :: 1149987
Sta se desava ovde sa skidanjem komentara?????? toper
20.08.2012 :: 23:08 h :: IP > 178.223.50.251 :: 1143670
Offline Google mape se vrlo jednostavno preuzimaju. Otvorite Google Maps, pritisnete Menu>Make Available Offline. Pojavi se kvadrat kojij vucete po mapi, tj. vucete mapu da se uklopi u kvadrat, priblizite ili udaljite mapu, zavisno od dela koji zelite da se sacuva. Iako ste "odzumirali", ceo taj deo mape ce biti preuzet, i u offline modu cete moci da uvelicate i vidite imena malih ulica itdmilanche
18.08.2012 :: 09:36 h :: IP > 109.93.148.129 :: 1141400
@luka posalji na galaxynotetouchwiz4@gmail.com @eee to je zbog cudne rezolucije note-a 1280x800,npr. asphalt6 i street fighter 4 nisu u celom ekranu,dok je na sgs3 u celom ekranu,jer je rezolucija 1280x720.cm10
31.07.2012 :: 22:58 h :: IP > 93.86.13.90 :: 1127363
Narode, ne zezajte se previse sa otkljucavanjem i resetovanjem ako bas ne morate. Licno i kad Telenor izbaci ICS, necu ga upotrebiti bar jos mesec dana dok ne vidim sta su sve zeznuli i kako ce da isprave. Pritisak je veliki i velika je mogucnost da svi budemo beta testeri i jos nezadovoljniji. Uzivajte u svim stvarima koje nosi ovaj uredjaj i sa Gingerbread sistemom. Ionako ne koristite ni 5% njegovih mogucnosti. Ovo je kamen temeljac za novu klasu uredjaja, fablet (pomen za DELL Streak), ko se jednom navikne na velicinu nece uzimati nista manje. U svakom slucaju eto nama NOTE 2 za koji mesec a onda Jovo nanovo...Блажа
27.07.2012 :: 11:03 h :: IP > 178.223.213.150 :: 1125057
Ne razumem sto mnogi flesuju telefon,jednostavno napravite rezervnu kopiju podataka na samsung kiesu ukucate *#06# izbacice imei kod telefona,zapiste ga,zatim ukucajte *#272*onaj imei kod koji ste zapisali# izaberite dbt kod i install,telefon ce instalirati taj kod i vratiti ga na fabricko podesavanje,prikacite telefon preko samsung kiesa,izbacice da ima update instalirajte,sacekajte da se sistem u potpunosti ucita,vratite podatke takodje preko kiesa i to je to.Ja sam dobio fon iznemacke i update sam uradio pre oko 2 nedelje,a sad kad sam proveravaao video sam neki novi dbt,prikacio na kies i video da ima update,verovatno je ispravka bagova,pa cu da uradim update sad.us22
22.07.2012 :: 17:13 h :: IP > 178.148.1.187 :: 1122887
Poslednjih nedelju dana - odkad sam nabavio Note,koristim svaku sekundu slobodnu da ga maltretiram. To mu dodje kao svojevrstan test - koliko mu vremena treba da me smori /trajanjem baterije/velicinom/neprakticnim dizajnerskim resenjima. Velicina je definitivno - cudna, navike stecene drugim/manjim modelima moram da menjam iz korena.Koriscenje S pena me podseca da je dizajn crossover tablet/mob i njene dimenzije uz majushni taster traze ozbiljan trening. Za sad jedine zamerke(dizajn na stranu) - baterija pod punim opterecenjem cirka 15 16h,>> AMOLED je glavni krivac jer oshtrinom i fantasticnim bojama ne dozvoljava blejanje okolo naokolo. - Procesor przi i vozi, cak i kada Notifications bar puca od zadataka,paralelnih downloada itd. - Naj zamerka Display Timeout Settings - ili sam postao tup ili Note-u nedostaju klasicna, godinama prisutna podesavanja Display Timeouta. To opako nervira, okrenes glavu na 10sec u toku rada a ekran prelazi u StandBy mode,pogledas dole AMOLED koji se bacio u crnilo. Nastavak rada zahteva ponovno otkljucavanje, sto trosi i to malo nerava&vremena. - Obloga bi mogla da bude mallo hrapavija, mada silikonska futrola tu rshava stvar. - Ceka se update na ICS 4.0.4 valjda ce tada biti jos bolji(narocito zbog S pena) Vredi. kibo
21.07.2012 :: 02:33 h :: IP > 109.245.0.80 :: 1122200
Ne znam zasto ljudi imaju toliko problema sa baterijom itd. Imao sam 2.3.6 i sad nakon 4.0.3 i 4.0.4 ni u kom slucaju se ne bi vratio na Gingerbread, s obzirom koliko je spor i pun bagova u odnosu na ICS. Baterija mi traje veoma dugo za uredjaj ove klase, ceo dan ga koristim non stop, upaljen mi je Skype, Imo messenger, Steam, cackam internet stalno sa Opera Mobile, cas GSM, cas WCDMA(najvise njega), baterija mi drzi malo vise od dana, sto je odlicno jer ga ne pustam da se "odmori" jadan :) Kad ga ne koristim, na standby mi padne sa 100% na 99-98% posle nekih 12-13 sati. Odlican battery life, bolji nego na 2.3.6luka
21.07.2012 :: 00:54 h :: IP > 93.87.125.137 :: 1122177
Evo nekoliko dobrih saveta u vezi sa notom,sto se tice baterije evo jednog dobrog postupka koji se radi jednom u nsdelju dana 1.iskljucite ton pri dodiru ekrana i zvuk zakljucavanja ekrana 2.stavite.telefon u airplane mod 3.ugasite telefon 4.izvadite bateriju na 10 sekundi 5.vratite bateriju i pokrenite telefon 6.iskljucite airplane mod sto se tice sporog otvaranja tastature i imenika udjite u google play,aplikacija se zove ex dialer,nadjite je i instalirajte,postoji i mogucnost stelovanja teme.us22
06.07.2012 :: 20:36 h :: IP > 69.31.101.26 :: 1114308
@zoki i svi ostali koji IMATE PROBLEM DA DOBIJETE ICS... Za slucaj da vam i posle promene CSC-a se nista ne desava, lepo instalirajte ICS preko Odina-a... Sve fajlove skinite sa sammobile(.)com - prethodno se morate registrovati na sajt. Ja sam ovo radio kad sam Galaxy Ace updajtovo sa 2.2.1 na 2.3.3; Sto se Note-a tice kad sam ga kupio vec je ICS bio instaliran. Inace ICS je Ruski XXLQ2 - preporucujem ga jer (bar meni...) na njemu sve lepo radi, nema bagova, imam srpski i srpsku tastaturu, radi na nasim mrezama... Pre sto updajtujete na ICS bilo bi dobro da: Unrootujete fon (u slucaju da ste ga rootovali...) pa da na Gingerbread-u uradite factory reset, pre toga napravite backup svega sto ce vam trebati!!! - Proverite na netu da li moze doci do hardbrickovanja na Gingerbread-u, jer znam da na ICS-u 90 procenata moze... Ako je neko ovo radio slobodno nek se nadoveze...NE BRISITE KOMENTAR PLZ... Poz i srecno :Dsrpski zmaj
06.07.2012 :: 20:30 h :: IP > 93.86.106.207 :: 1114306
Vec je izasao android 4.0.4 za s2 da li ce skoro za note?blabla
06.07.2012 :: 20:15 h :: IP > 84.113.146.73 :: 1114302
Neznam zasto svi patite za tim ics updateom kad je gingerbread po meni mnogo bolji i stabilniji.A posle kad vam se nesvidi ics svi bi nazad na gb i onda problema more.gagi
06.07.2012 :: 19:00 h :: IP > 93.86.106.207 :: 1114277
Kako da ukucam *#272*imei#us22
06.07.2012 :: 18:30 h :: IP > 93.86.106.207 :: 1114263
@dejan ja imam ics oxa to je prvi ics i ima dosta problema i bagva sta da radim da to popravim?Da li moze da se instalira neki drugi ics ili da se vratim na gingerbread?us22
02.07.2012 :: 15:27 h :: IP > 89.216.116.198 :: 1111679
Ovde se može videti kad ce izaci ICS update za svaki product code, za srbiju jos zvanicno nije izasao, ali ja sam promenio svoj kod sa KOR (za koji nije bilo moguÄe izvrsiti update preko Kiesa) na DBT i preko Kiesa apdejtovao na ICS. A evo i link ako neobrisu <-link->slobodan ns
27.06.2012 :: 20:10 h :: IP > 69.31.101.111 :: 1108385
Za sve one koji IMAJU PROBLEM SA PREGREVANJEM!!!: forum.xda-developers(.)com/showthread.php?t=1527880&page=5 Ovaj komentar od "lord1389" je moj... Meni je to pomoglo da zaustavim pregrevanje... Bateriju nenormalno trosi sinhronizacija, pa je sto cesce gasite... Nadam se da sam pomogao... :D Obrisite predhodni komentar link NE RADI :/srpski zmaj
16.06.2012 :: 22:41 h :: IP > 77.243.22.66 :: 1101100
Menjao sam romove x puta a onda se jednom zeznuo za sva vremena. Instalirao sam ICS RocketRom neku najnoviju verziju i poÅ¡to mi je koÄio krenuo da instaliram drugi kernel i najednom je stala instalacija. Morao sam da izvadim bateriju i ponovo upalim telefon. Ali telefon se viÅ¡e nije mogao pokrenutii. Nije viÅ¡e mogao ni u download mode kako bih preko Odin-a popravio stvar. Dakle, potpuno mrtav telefon. Probao sam i sa onom spravicom USB Jig ali opet niÅ¡ta. U servisu su mi rekli da mora da se menja kompletna matiÄna ploÄa. Eto kuda me je dovelo eksperimentisanje sa romovima umesto da sam sedeo miran i bio strpljiv da legalno doÄe ICS, Å¡to Äe za Srbiju biti uskoro. Moj savet je, ne igrajte se sa rutovanjem jer vas kad-tad može skupo koÅ¡tati. Osim ako vam je tata milioner, pa možete da menjate telefone ko Äarape. Ja sam se smejao onim "plaÅ¡ljivcima" koji ne smeju niÅ¡ta da urade sa telefonom, ali sada vidim da su pametniji od mene.miljan
15.06.2012 :: 20:33 h :: IP > 69.31.103.66 :: 1099964
HOCETE DA IZVUCETE MAX. IZ BATERIJE!?!?!? SLUSAJTE OVO: 1. Ne koristite LIVE WALLPAPERS 2. Koristite sto vise "airplane mode" - profil letenja 3. Skinite sa google play "Android Assistant" i sa njim onda idite u "Tools" p uradite prvo "system clean" pa onda "cash cleaner", a zatim se vratite u "Process" i ubijte "kill selected" sve aplikacije u pozadini jer vam one vuku bateriju i dok vam je fon u dzepu. Ovu uradite svaki put pre nego sto zakljucate fon, pa ce te da vidite koliko ce Vam duze trajati baterija :Psrbin
04.06.2012 :: 20:06 h :: IP > 212.178.241.173 :: 1085529
Posto vidim da dosta ljudi hoce da flesuje, ja cu da prekopiram deo jedne svoje stare poruke, koja objasnjava alternativu. Nas firmver kasni sa apdejtovima samo nekih mesec ipo dana za stranim, sto je veoma dobro, al je problem sto korisnici koji su kupili telefon putem MTS-a ili u slobodnoj prodaji u principu ne dobijaju apdejtove uopste (telenor i vip dobijaju). Evo sta treba da uradite ako ste uzeli telefon na neka od dva nacina bez apdejtova: 0. sacuvajte sve podatke, jer ce se reset automatski odraditi (deo ce ostatati, ali kontakti i aplikacije ce biti trajno izbrisani) 1. Ukucajte *#06# i pozovite da biste dobili vas IMEI kod koji negde zapisite. 2. Kucajte *#272*IMEI(pogledaj korak 1 za kod)# 3. Dobicete izbor kodova. Izaberite TOP (otkljucan kod moze da se koristi na svakoj mrezi (ja sam na Noteu postpaid MTS), a nas je (VIPov zvanicno) tako da cete zadrzati srpski jezik, tastaturu itd., a dobijacete sve apdejtove) 4. Ne dirajte nista, telefon ce se u roku od par minuta restartovati, postavite ponovo vase podatke (google account, social update...), skinite aplikacije, apdejtujte i uzivajte u unapredjenom softveru vaseg telefona. Pozdrav! Samo jos jedna stvar, za ovo resenje vas telefon mora biti kupljen nakon septembra prosle godine, zbog odgovarajuce firmver verzije. Ako ste kupili telefon ranije, nema vam druge nego da flesujete odinom. Ostavite mi mail za uputstvo na ovu temu.anoniman :)
28.05.2012 :: 18:04 h :: IP > 69.22.179.236 :: 1078492
Pre nego sto UPDAJTUJETE SVOJ NOTE NA ICS PROCITAJTE OVO (govori o tome da je ics jos uvek nestabilan i da ulaskom u recovery mode mozete da hardbrickjete telefon): _______________________htt p://forum.xda-developers(.)com/showthread.php?t=1633943 ______ P.S. Molim Vas da se suzdrzite od brisanja ovog komentara. - Ne zbog mene (ja ovo znam), vec zbog drugih koji bi mogli iz neznanja da uniste svoj dobar telefon... :D (sorry zbog spamovanja slobodno izbrisite predhodna 2 komentara jer u njima link ne radi) Hvala unapred!srpski zmaj
17.05.2012 :: 11:56 h :: IP > 217.65.192.104 :: 1074775
Ko god zeli da mu baterija traje duze, skinite sa marketa app Juice Defender..ima nekoliko rezima rada, u osnovnom ce produziti trajanje baterije za 20% do 25%.U sledecem rezimu moze da produzi trajanje baterije za 50% do 60%..naravno uz neka ogranicenja koriscenja, a mislim da se ekstremni rezim doplacuje..Vrlo korisno kad vam je baterija na izdisaju.indijanac
17.05.2012 :: 10:08 h :: IP > 95.180.37.61 :: 1074736
Normalno je da ti baterija traje 1 dan sasha.Telefon ima mnogo jak "fizicki" deo. Pogotovo ekran AMOLED. Koliko sam cuo,planiraju da naprave bateriju na nuklearni pogon. xD Bas za te fonove jake. <-link->;start=20&sid=aefdd399e4f11289c9583d4cd392ddcb Evo diskusije o tome ovde.lence
03.05.2012 :: 12:46 h :: IP > 62.162.162.50 :: 1068787
viewtopic.php?p=1688364#p1688364-Copilot live ali samo za rootovane telefonegalaxy s2
03.05.2012 :: 10:57 h :: IP > 91.185.103.3 :: 1068750
Zeleo bih da se zahvalim anoniman :), koji je postavio resenje za problem update za telefone kupljene u mtsu ili slobodnoj prodaji. Provereno radi, tj, resio sam problem. Inace, telefon je fenomenalan. Do sada sam promenio 5 HTC tel, od win do android platforme,tj od Touch Diamond do Sensation. Prvi put sam zadovoljan brzinom, baterijom (u mom slucaju baterija izdrzi ceo dan, a Sensation sam dopunjavao tokom dana). Sve meni potrebne aplikacije rade savrseno, tako da sam prestao nositi tablet na posao. Problem je sto Igo ne podrzava ovu rezoluciju, ali izlazi s3 sa slicnom rezolucijom, tako da se nadam da ce i Igo imati odgovor na ovo u skorije vreme. Jos jedna divna stvar je Polaris office. Kies, editor videa i fotografije, s pen, planer, memo i diary rade fantasticno. Naravno nezaobilazno je odusevljenje displeja od 5,3". Svakom topla preporuka je ovaj telefon, kome ne smeta velicina, a iskreno mislim da to nije problem, posto ga nosim u sakou i ne pravi nikakav problem. joe
13.04.2012 :: 23:14 h :: IP > 212.178.254.80 :: 1061397
Poruka za sve koji su uzeli u MTSu, ili u slobodnoj prodaji, a da im ne radi update putem Kiosa. Dakle, ovaj mobilni za ovo resenje mora biti kupljen nakon septembra (odnosno od verzije PDA : N7000XXKKA CSC : N7000OXXKK5 pa nadalje, jer za ranije verzije mora manuelno da se flesuje). Dakle, Samsung ne izdaje apdejtove za telefon sa MTSovim kodom (TSR), niti sa otvorenim kodom (SMO i drugi) tako da ono sto treba da uradite jeste da promenite ovaj kod. U ovom trenutku propustanje apdejta i nije strasnom jer ima tek jedan manje bitan apdejt, ali uskoro dolazi za Note ICS 4.x (Q2 2012), a to ce biti lud ko ne nabavi. Evo sta da radite: 0. sacuvajte sve podatke, jer ce se reset automatski odraditi (deo ce ostatati, ali kontakti i aplikacije ce biti trajno izbrisani) 1. Ukucajte *#06# i pozovite da biste dobili vas IMEI kod koji negde zapisite. 2. Kucajte *#272*IMEI kod(korak1)# 3. Dobicete izbor kodova. Izaberite TOP (otkljucan kod moze da se koristi na svakoj mrezi (ja sam na Noteu postpaid MTS), a nas je (VIPov zvanicno) tako da cete zadrzati srpski jezik, tastaturu itd., a dobijacete sve apdejtove) 4. Ne dirajte nista, telefon ce se u roku od par minuta restartovati, postavite ponovo vase podatke (google account, social update...), skinite aplikacije, apdejtujte i uzivajte u unapredjenom softveru vaseg telefona. Pozdrav!anoniman :)
29.02.2012 :: 09:35 h :: IP > 84.227.8.110 :: 1045616
Kao i vecina odavde i ja sam se dvoumio izmedju Note, SGS2 i Sensation XL. HTC mi je bio glavna opcija jer imam i Desire sa kojim sam sto se pouzdanosti tice prezadovoljan i ako mi neke druge stvari nisu odgovarale (pre svega neprecizan touch i slaba baterija). Na kraju resim da uzmem SGS2, odem u prodavnicu i vratim se kuci sa Note :) Na prvi pogled me je odbijala njegova velicina ali posle malo cackanja shvatio sam da je to zapravo njegova najbolja vrlina. U pocetku je bilo malo teze navikavanje na gabarite ali sad je ok. Dobio je original zastitu za ekran a staje svuda gde je stajao i Desire. Na putovanja vise ne nosim tablet jer mi sve poslove zavrsava Note, pored onih vezanih za firmu do zabave (gledanje filmova je odlicno na ovom telefonu). Sta jos da dodam...i meni Desire (i slicni telefoni) dodje kao mala nepregledna igrackica kad ga uzmem u ruke posle Note ;) Naravno kome internet i multimedijalne mogucnosti nisu na prvom mestu bolje je da uzme SGS2 jer nema poente nositi veci fon.necko
07.02.2012 :: 02:56 h :: IP > 195.182.46.241 :: 1033882
Evo korsitim ga vec 7 dana...telefon je odliÄan,ja sam uzo bijeli, odmah sam ga rootao i stavio custom rom, baterija mu može izdržati 2 dana, ali ako ga forsirate onda 1 dan, kamera mu je odliÄna, inace touch odlican ali ima par bugova to ce se rjesiti sa updatovima, s-pen je odlicna stvar za biljeÅ¡ke.Meni recimo puno bolje i fluidnie radi sa GO launcherom nego sa stock touchwizom, sluÅ¡alice su mu oke nisu niÅ¡ta extram.Mobitel izgleda ogromno tako da ne preporuÄam ljudima sa malim prstima.Svi koji su ga vidjeli kažu: "Å¡ta je to? televizor" :D, platio sam ga 550 ⬠u hrv.Mobitel je jako lagan za svoju veliÄinu a i tanak.nax
04.02.2012 :: 10:43 h :: IP > 109.93.28.52 :: 1032411
Telefon koristim 20-tak dana i jos nisam nasao ni jednu manu,dobro odradjuje sve sto mu zadate,postize sve za dosta krace vreme od drugih Samsung telefona. Odlican za sms i video call telefon ima dosta jaku bateriju (izdrzala 3 dana i 23 sata uz ne prekomerno koriscenje) inace uz igranje igrica i slusanje muzike najvise 48h. Odlicna olovkica i dosta funkcionalna. Zvuk je odlican i na i bez sluski,samo je bitno da kvalitet muzike koju slusate bude dobar,preporucujem ko je u mogucnosti da kupi HD Beaths audio by:Dr Dre (25e u mobilnishop-u). Telefonom sam prezadovoljan i ko je god u mogucnosti da kupi ili se dvoumi izmedju Galaxy S2,HTC Sensation XL i Galaxy Note,topla preporuka za Galaxy Note.np
06.01.2012 :: 19:44 h :: IP > 81.10.164.244 :: 1017340
Kako ono kaze narod, sto ga vise cuvas, vise ga i ostetis. Mislim da sam ga medju prvim kupio, ljubomorno cuvao, i nabavio mu orig.auto nosac, flip case i silikonsku futrolu, al djavo neda mira, pa ponekad mi se prohtje da sto bude tanji i elegancy. I tako jednom prilikom on ispade (iskliznu) iz ruke, pa ekranom direktno od plocice, puce zastitno staklo, a ja ne vjerujem, i mislim da je san. Jos kucam po polomljenom staklu, koje se ne moze ogrebati, al moze razbiti, i cekam novo zamjensko sa ebay-a. Iz ovog mog nesretnog iskustva preporuka, silikonska zastita OBAVEZNO.majsta
21.12.2011 :: 17:06 h :: IP > 89.110.220.191 :: 1009143
Evo da se i ja oglasim po prvi put ovde, Bio sam u istoj poziciji kao i vecana koja se dvoumi da li da uzme ovaj telefon,citao razne forume,jedni predlazu HTC sensation jedni sgs2 drugi ovaj i tako redom pa i ovde su dosta razliciti komentari i uvek sam nalazio podeljena misljenja jedni ga kude a drugi ga hvale pa sam na kraju shvatio da ga kude oni koji ga nemaju,ali nije to bitno,prelomio sam otisao na usce u telenor pogleo htc,sgs2 i ovaj i prelomio i na kraju mogu da kazem da nisam pogresio,sto se tice baterije drzi jedan dan ako ga malterirate kao ja prva 4-5 dana a ako povremeno koristite net i koristite iskjucivo za pozive i poruke moze baterija i do 2 dana i to je provereno 100%,sto se tice ostalih stvari kao kvaliteta izrade nemam zamerki a sto se tice zvuka,rukovanja,pozivanja i itd tu mislim da posle 1-2 dana imacete utisak kao da ga koristite godinama jer je sve uradjeno savrseno prosto,jedino sto je ne zgodno bilo meni prva 2-3 dana i to naglasavam samo prva 2-3 dana jeste velicina ali i na to se naviknete,sada su izasle i futrole sto mnogo olaksava nosenje,i na kraju da kazem ko god se odluci za ovaj model nece pogresiti jer sada na lap top i te gluposti mozete zaboravite.Toliko od mene i srecno novim vlasnicima ovog lepog dzina-)))111
21.12.2011 :: 16:02 h :: IP > 178.222.170.223 :: 1009125
Dugo sam vlasnik nokie n900 i od septembra iphone 4(koji fino placen),cega se odreci i biti vlasnik ovog stvarno lepog,velikog i verujem trenutno i u narednim mesecima sigurno najjaceg telefona na trzistu.Zato opet molim vlasnike koji ga imaju koju nedelju,da malo vise napisu kakav je u stvarnom zivotu,baterija,rukovanje,pozivanje,reakcija okoline(to i nije bitno),zvuk kod razgovora...hvala,jako sam zagrizao a iz proslosti svaki sam imao koji mi se tako svideo,sa note je jos jaca zelja.to su godinama pa i jos uvek bile nokije,ali izgleda je dosla smena lidera na ovom polju.gogovs
20.12.2011 :: 10:06 h :: IP > 217.65.192.104 :: 1008639
Ja sam vlasnik Nota i dugo sam se premisljao sta uzeti sgs2 ili ovo cudo,citao sam po raznim forumima cak i ovde i misljenja su podeljenja i na kraju otisao u telenor i gledao jedan gledao drugi i na kraju prelomio i uzeo ovaj, prvih par dana mi je bilo jako nezgodno zbog velicine ali sada fa ne bih dao nizasta, drug ima s2 i kada uporedjujemo s2ispada kao igracka,to je moje misljenje,i mislim ko god uzima ovaj telefon da se nece pokajati,vredi scaki eurowww
20.12.2011 :: 01:06 h :: IP > 178.223.140.23 :: 1008590
Nisam vlasnik ali sam imao dosta prilika da se ,,igram" na ovom telefonu. Utisci:dobra izrada, po meni najbolji ekran od svih mobilnih telefona, sve izgleda tako lagano, prebrz procesor, po meni najbolji telefon na svetu sada. E sada, ja licno ne bih kupio ovaj telefon zato sto je stvarno prevelik pa cu ostati na mom sgs, ipak ljudi u Srbiji nisu navikli na tako nesto pa kad ga izvadis svako ce ti zavideti.. znate na sta mislim... Sve u svemu ako vam odgovara velicina ovo je pravo resenje za vas ako ne uzmite sgs necete se pokajati. ;) acko
11.12.2011 :: 12:07 h :: IP > 212.200.65.126 :: 1003150
Posle mesec dana. Prevelik je ipak. Ako u njega ide sekundarna kartica koja ne mora uvek da ti bude pri ruci,onda je super. Medjutim ako je u njemu broj koji je stalno u upotrebi,mucno je koristiti ga. Sto se rada sa njim tice,extra je. Brz i kristalnog ekrana. Ali ipak mu fali koji santimetar po dijagonali. Tako da je moj subjektivan zaljucak da je NOTE hardverski i softverski VRHUNSKI uredjaj ali da je gabaritno totalni promasaj. Ja se vracam na opciju NOKIA C5 + HTC FLYER. Opet subjektivno, 7" ekran je najbolje resenje za tablet a max 4" za telefon. Naravno,ako nekome ovo ne smeta kod NOTE-a,neka ga kupuje...nece zazaliti.dilandog
09.12.2011 :: 19:08 h :: IP > 82.145.208.200 :: 1002286
Pozdrav svima Imam ovaj telefon nesto vise od nedelju dana i moram reci da je stvarno dobar. Posto sam veliki fan mobilnih telefona promenio sam ih dosta ali nijedan nije dobar kao ovaj. Meni ne smeta njegova velicina ja sa jednom rukom uglavnom obavljam sve funkcije na telefonu. Ekran daje fenomenalan prikaz, boje su dobre,prikaz slova je ostar. Telefon je veoma brz i ni u jednom trenutku nije zakacio. Da ne pricamo o android OS gde mozes instalirati sve i svasta. Jedina mala zamerka pošto sam ranije koristio htc desire hd sto deluje pomalo kao da je sav od plastike. Svakom ko ima novca da ga kupi moja topla preporuka. lio
04.12.2011 :: 21:08 h :: IP > 188.2.177.251 :: 999338
Ovako da i ja po prvi put nesto kazem na ovom forumu. Telefon vec koristim tri nedelje. Posto nisam normalan, menjam telefone veoma cesto trazeci spravu koja ce biti univerzalna, tj telefon-internet-foto aparat. Nokia n8 je najbolji foto fotoaparat, i telefon kao telefon odlican, ali za surfovanje jako zaostaje. Htc incredible s, desire itd - veoma los prijem kod mts-a neznam kako kod ostalih, za surfovanje odlican, fotoaparat lose. Ovaj telefon je prva liga za surfovanje, tako da je ostavio iza sebe sve ostale tablete, tj ostali su daleko neprakticniji, signal je odlican, fotoaparat skoro neprimetno zaostaje za nokiom. Jos da dodam daj jedina mana velicina, ali zato sesti negde van kuce i surfovati je pravo zadovoljstvo. Voleo bih cuti komentar - poredjenje sa iphone 4s, jer iphone nisam nikad koristio. pozdrav svimadusko
22.11.2011 :: 01:16 h :: IP > 62.68.107.104 :: 995123
Postao sam poslije jednogodiÅ¡nje patnje (zbog veliÄine - megaloman, Å¡ta ÄeÅ¡...) sa koriÅ¡tenjem SG TAB-a, ponosni vlasnik SG Note, i odmah da kazem da sam imao priliku da nedavno držim u ruci SG II, koji je samo sin od ovog Äaleta grdosije, dok mu TAB doÄe kao iskusni, i prkosni deda. A sad moja iskustva o ovom napokon doÄekanom STROJU: Dobro leži u ruci, iznenaÄujuÄe je lagan za svoju veliÄinu, superiorno brz, sa predivnim ekranom. JoÅ¡ testiram, bateriju, fotke OK, video snimak u Full HD-u super. S-Pen je nevjerovatna stvar. I nije za svakoga, za organizaciju je savrÅ¡en. p.s: Ovi u Bg mob. radnjama ne znam gdje ih nabavljaju, al u Eu i Amerika, SG Note mnogo je skuplji, a prepostavljam i regularniji. Pozzz iz BLfrenkybl
21.11.2011 :: 08:03 h :: IP > 77.243.16.208 :: 994750
Prema testovima ovaj telefon ima ubedljivo najbolju bateriju ako se koristi samo za razgovor. Medjutim, kada gledate video i koristite ga surfovanje internetom onda su od njega bolji i Samsung Galaxy S2 i iPhone 4s. Evo ih kompletni rezultati ozbiljnog uporednog testa baterije: <-link->ivan
11.11.2011 :: 20:02 h :: IP > 188.2.157.59 :: 989455
Uzeo bih ovaj telefon samo zbog velicine ekrana i Amoleda.Momentalno ovo jeste najjaci telefon koji postoji ali posle nove godine vec izlazi HTC Edge sa tegra 3 procesorom i 5 jezgara(4 za kalkulacije+1 za balans frekvencije).Sta uzeti.....stalno razmisljam...U sustini treba uzeti ono sto ti odgovara, ne ono sto je najbolje ili najnovije.Vec imam HTC HD2 na 1.3ghz,radi lepo,zadovoljan sam.Ali ovaj eran,covece,odusevljava me :))) @csio,razumem ja da se ti razumes ali ne treba mesati babe i zabe.Kada izadje ARM verzija Windows 8 i x86 verzija tek onda ce performanse uredjaja sa ovom plaformom mozi da se porede(pod uslovom da koriste isti softver za poredjenje) Pa ni onda se tacan odnos nikada nece znati sa sigurnoscu.I da nema grafickih na 1500mhz,tek po koja AMD ili nvidia uspe da predje 1ghz....:))))milan
 1 / 1 


















  * maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Cena je izražena u evrima radi       lakšeg snalaženja, plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti. Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-8911