HTC One S

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Postovi: 5240
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy Note 10+
Lokacija: Шид - Србија

Re: HTC One S

Post od zoreli »

Evo od 03h prošle noći do sad 20:38h baterija je na 68% , mada ga nisam nešto ni koristio danas ...nedelja pa zato. Ajd probaću baš sa tom uključenom opcijom štednje pa baš da vidim kako radi , mada mi se čini da je usporen telefon.
15 godina na forumu MOBILNISVET

spavac86
Novajlija
Novajlija
Postovi: 14
Pridružio se: Sre, 10. Okt 2012. 20:20
:: HTC Desire S
:: HTC ONE S

Re: HTC One S

Post od spavac86 »

Ta opcija uspavljuje sve pozadinske procese osim nekih osnovnih isto kao i internet i podiže ih tek kad otključate telefon... Na taj način štedi bateriju... Tako da bilo kakve notifikacije dobijate tek kad otključate telefon...

zoreli
Moderator
Moderator
Postovi: 5240
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy Note 10+
Lokacija: Шид - Србија

Re: HTC One S

Post od zoreli »

spavac86 napisao:... Tako da bilo kakve notifikacije dobijate tek kad otključate telefon...



To je onda apsolutno bezveze :dry:
15 godina na forumu MOBILNISVET

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 174
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9
Lokacija: Pancevo

Re: HTC One S

Post od djosa@ »

zoreli meni je stednja ukljucena stalno,I uopste nemam problema,koristim vibet,wapp.2 meila.I skajp mi je upaljen cesto puta...I kad god neko posalje nesto meni stigne obavestenje...samo sto sam na FB aplikaciji iskljucio obavestenja..Oni smaraju

zoreli
Moderator
Moderator
Postovi: 5240
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy Note 10+
Lokacija: Шид - Србија

Одг: HTC One S

Post od zoreli »

Proverio sam i kad mi je uključena štednja energije poruke sa fb mesindžera dobijem tek kad otključam ekran i tada se uključuje wifi ... Jel ima neko dodatno podešavanje da wifi ne ide u offline kad se ekran isključi ?
15 godina na forumu MOBILNISVET

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Postovi: 6243
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: Iphone SE space gray

Re: HTC One S

Post od iLuka »

ne znam da li bi nesto time postigao jer ti je opcija power savings primarna u odnosu na sve druge tako da ce verovatno i tu novu opciju koju dodas - gasiti... :dry:

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 174
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9
Lokacija: Pancevo

Re: HTC One S

Post od djosa@ »

odna pre nego sto ukljucis štednju energije,odstikljiraj VEZA ZA PRENOS PODATAKA i tada ti net neće gasiti :wink:

zoreli
Moderator
Moderator
Postovi: 5240
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy Note 10+
Lokacija: Шид - Србија

Re: HTC One S

Post od zoreli »

Ček ne razumem :? U kojim opcijama da odštikliram ?
15 godina na forumu MOBILNISVET

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 174
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9
Lokacija: Pancevo

Re: HTC One S

Post od djosa@ »

pre nego sto stikliras stednju energije,kliknes na stenju energije.I tu imaš četiri opcije,da odaberes šta želiš da se gasi a šta ne.. :wink:
pod 1).. imaš CPU
pod 2) ...ekran
pod 3)...vibracija
pod 4)...veza za prenos podataka
Mozes da kombinijes šta ti je volja..Nadam se da sam ti lepo pojasnio.. :)

zoreli
Moderator
Moderator
Postovi: 5240
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy Note 10+
Lokacija: Шид - Србија

Re: HTC One S

Post od zoreli »

djosa@ hvala , nisam znao za tu opciju :) ...
15 godina na forumu MOBILNISVET

Fanatik95
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Postovi: 8
Pridružio se: Pon, 01. Apr 2013. 20:38
:: htc one S

Re: HTC One S

Post od Fanatik95 »

Ljudi postoji li neki nacin da iskopiram sve kontakte sa SIM kartice na telefon posto ih nikako ne vidim i ko ko god da me zove ne ispisuje se ime vec samo broj? :o

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Postovi: 6243
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: Iphone SE space gray

Re: HTC One S

Post od iLuka »

ako sam te shvatio sta zelis, uopste ne moras da ih kopiras vec da samo u imeniku ides na settings pa da cekiras da ti prikazuje sve brojeve tj kontakte i iz sim-a i iz telefona... :roll:

Fanatik95
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Postovi: 8
Pridružio se: Pon, 01. Apr 2013. 20:38
:: htc one S

Re: HTC One S

Post od Fanatik95 »

nemam jednostavno, stavio sam JB 4.2. i nema te opcije, samo mi otvori sinhronizovane sa googlom mejlove u "peoples" i to je to. uspeo sam sa stare nokie preko blututa prebacim sve kontakte.
A da vas pitam jos nesto, primetio sam da u par aplikacija nemam taster za "opcije" kad nesto npr selektujem i sad trebam da kopiram nemam tu opciju, a na wildfire s npr ima 4 tastera dole i jedan od njih sluzi za opcije.
Ili sto sam pre neki dan stavio BS player i nemam settings tab, dok na wildfire ima i moze da se tamo svasta podesava od titlova do ekvilajzera.
Da li se i vama to desavalo?

zoreli
Moderator
Moderator
Postovi: 5240
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy Note 10+
Lokacija: Шид - Србија

Re: HTC One S

Post od zoreli »

Fanatik95

Slika Slika
15 godina na forumu MOBILNISVET

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Postovi: 6243
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: Iphone SE space gray

Re: HTC One S

Post od iLuka »

Pa da, ovo na desnoj strani je imenik i opcije koje kontakte da prikazuje... Zbuni me malopre, kako nema... :wacko:

Fanatik95
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Postovi: 8
Pridružio se: Pon, 01. Apr 2013. 20:38
:: htc one S

Re: HTC One S

Post od Fanatik95 »

Hvala Zoreli, uspeo sam!
Ali me je izdao jutros telefon, ispraznila se baterija, on se ugasio i nije mi zvonio alarm. Na svim prethodnim telefonima iako nestane baterija ostane rezerve za alarm. :unsure:

Fanatik95
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Postovi: 8
Pridružio se: Pon, 01. Apr 2013. 20:38
:: htc one S

Re: HTC One S

Post od Fanatik95 »

A da vas pitam jos nesto, koliko vam ostane slobodno Rama? Meni obicno bude oko 200mb a pise da je total 666mb, a koliko znam ovaj model ima 1Gb RAM memorije. Jel to uredu? :wacko:

janka_88
Expert
Expert
Postovi: 3297
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung Note 10+
Lokacija: Banja Luka

Re: HTC One S

Post od janka_88 »

Meni na S3 bude u prosjeku oko 150-200MB slobodno a na raspolaganju imam 833MB od 1GB i opet se ne opterećujem oko toga jer sistem radi fluidno i bez problema i smatram da će sistem sam sebi oslobađati memoriju po potrebi. :)

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 174
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9
Lokacija: Pancevo

Re: HTC One S

Post od djosa@ »

fanatik95..nije u redu ako ti piše da je total 666..šta koristiš za pregled slob,memorije...Tačno je da tel ima 1GB.Ali od toga oduzmi za,sistem,zatim sense I jos neke alpikacije.I ostane,ti nekad 200,300,350 Mb,Ali tel šljaka samo tako bez brige..

Fanatik95
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Postovi: 8
Pridružio se: Pon, 01. Apr 2013. 20:38
:: htc one S

Re: HTC One S

Post od Fanatik95 »

Pise mi total 666mb stavio sam ovaj rom JB-RootBox-Unofficial-4.2.2 30.3.2013. Koristim kao file manager program "computer" i u njemu pise da ima total 666mb RAM a i instalirao sam razne programe na kojima takodje pise isto. imam verziju telefona sa S4 procesorom. :?

Odgovori