Koji model izabrati?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
lule995
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 15. Apr 2017. 13:50
:: iphone
:: samsung

Koji model izabrati?

Post od lule995 »

imam jedno pitanje...imam trenutno iPhone 5s,vec 2 I po godine,i stvarno sve savrseno radi kao prvog dana,znaci ne koci sve sve ful...medjutim,izasao je Samsung s8 I stvarno mi se svidja,ali ja imam trip za Samsung zato sto sam pre imao note 1,i on je krenuo da baguje posle sta znam godinu i nesto,i sad se bojim da mi se to opet ne desi sa samsungom...razmisljao sam da uzmem iPhone 7 ali je ista prica kao petica samo veci,nista novije nema,glupost...pa me zanimaju neki saveti odnosno iskustva sa s7 edge npr,da li krece da zabada posle odredjenog vremena i to...hvala unapred :)

Dart Vejder
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 09. Okt 2015. 10:21
:: S7 edge
:: Xiaomi Mi8

Re: Koji model izabrati?

Post od Dart Vejder »

Nemam S7edge, ali ima ga par bliskih ljudi. Sve sto mogu reći na osnovu onoga sto sam video kod njih je da je telefon nesto najbolje izbačeno do sada. Vrhunski kvalitet, ekstremno pouzdan. Oni su odusevljeni, a zahtevni korisnici su u pitanju. Opet, moram da se ogradim, ja ga nemam, ali dosta sam ga koristio i cackao i dosta vremena provodim sa ljudima koji ga imaju, tako da na osnovu toga stojim iza prethodno napisanog. Jedina stvar koja se meni licno ne svidja je taj edge ekran, nekako mi vise smeta nego sto je koristan. Ali opet, mozda je i to stvar navike.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Re: Koji model izabrati?

Post od fannY »

Evo posle 8 meseci koriscenja s7 edge-a, on ne baguje. Uzmi telefon i ne brini. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Odgovori