Šta posle iPhone 6?
Šta posle iPhone 6?
Molim za pomoc,razmisljao sam se da prodam iphone6 jer mi je pomalo dosadio i ekran mi je postao mali,moram da napomenem da mi je ip6+ model bas prevelik i tako i da li kupim G4 ili S6? Verujte da ne mogu da se odlucim izmedju ova dva modela,uvek sam nosio samsung S2,S3,S5, tako da mi je samsungov meni pomalo dosadio,pa se mozda ne bih odlucio za S6 zbog toga...a i zato sto nisam imao LG nikad,koliko vidim Kutija greha gotivi LG i jos par vas a iskreno ne znam nikoga ko ima G4...?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G4
Ja obozavam crnke,mada i neka plavusa bi dobro dosla
Elem,nije lose nekad promeniti brend. Ja ne zelim,niti me pitajte za razlog
Posebno ako ti je Samsung dosadio. Ne znam sta ti je bitno kod telefona?
Sto se izgleda tice,S6 je po meni lepsi,za dve klase. Mada ti si taj izgled vec 'imao' kod Ip6. Tako da ne znam koliko bi te to dodatno privuklo. Sto se baterije tice,egal. Sto se tice fluidnosti,LG mi je fluidniji. Novi UI je jedan od najlepsih na Androidu. Mislim da bi ti prijala promena. Takodje mislim da bi napravio lep odmor za oci sto se tice IPS ekrana,posebno nakon toliko modela iz S serije
Sto se kamere tice,i automatskog rezima,tu su egal. Kroz manuelni rezim slikanja,S6 nema sta da trazi.
Kod G4 modela mozes da menjas bateriju,takodje mozes da ubacis sd karticu.
Takodje mozes telefon da nosis bez silikona. Socivo kamere ne mozes ogrebati,zbog zakrivljenosti na sredini. Kozu ako ogrebes,u pakovanju dobijas rezervni poklopac. Kasnije kada se odlucis da prodas,zamenis,i eto 'novog' telefona

Sto se izgleda tice,S6 je po meni lepsi,za dve klase. Mada ti si taj izgled vec 'imao' kod Ip6. Tako da ne znam koliko bi te to dodatno privuklo. Sto se baterije tice,egal. Sto se tice fluidnosti,LG mi je fluidniji. Novi UI je jedan od najlepsih na Androidu. Mislim da bi ti prijala promena. Takodje mislim da bi napravio lep odmor za oci sto se tice IPS ekrana,posebno nakon toliko modela iz S serije

Sto se kamere tice,i automatskog rezima,tu su egal. Kroz manuelni rezim slikanja,S6 nema sta da trazi.
Kod G4 modela mozes da menjas bateriju,takodje mozes da ubacis sd karticu.
Takodje mozes telefon da nosis bez silikona. Socivo kamere ne mozes ogrebati,zbog zakrivljenosti na sredini. Kozu ako ogrebes,u pakovanju dobijas rezervni poklopac. Kasnije kada se odlucis da prodas,zamenis,i eto 'novog' telefona

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ehh i ti našao u G4 temi da pitaš G4 vs S6.sergius napisao:Molim za pomoc,razmisljao sam se da prodam iphone6 jer mi je pomalo dosadio i ekran mi je postao mali,moram da napomenem da mi je ip6+ model bas prevelik i tako i da li kupim G4 ili S6? Verujte da ne mogu da se odlucim izmedju ova dva modela,uvek sam nosio samsung S2,S3,S5, tako da mi je samsungov meni pomalo dosadio,pa se mozda ne bih odlucio za S6 zbog toga...a i zato sto nisam imao LG nikad,koliko vidim Kutija greha gotivi LG i jos par vas a iskreno ne znam nikoga ko ima G4...?

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
^
Eh,da...Ako uzmes G4 stavio si 60e u dzep

Eh,da...Ako uzmes G4 stavio si 60e u dzep

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nasao u koju crkvu ce da se moli 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Je l vidiš ti to? I posle ispada da ljudi nisu objektivni samo kada se priča o Samsungu.1808 napisao: I uz sve to, još našao kutiju da pita. [emoji38]

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
^ Zdrava konkurencija,pa cak i po tom pitanju je uvek dobrodosla 

Hahahah pa ne znam,ja sam cuo da je ovde Kutija najmerodavniji sto se tice LG-ja,pa sam zato bas njega pitao... [emoji6] ajfon6 i S6 me smaraju sto moraju u nekim zastitnim maskama da se nose,a najbitnija mi je kamera i baterija sto se tice web pregleda,whatsapp,viber i malo fb... Sto se tice amoleda i ips meni je ips malo bolji bas zato sto odmara oci nisu jarke boje... Samo me brine ta baterija na LG voleo bih da moze malo duze da izgura od ip6 [emoji17]
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ako ti je kamera bitna,onda uzmi G4. Svako ce ti to reci
Takodje,nemoj da brines,mocices bez silikona da nosis telefon. Nece socivo kamere da se ogrebe. Juce sam se savijao u poslovnici i to proveravao
Smejali mi se ljudi
zakrivljenost na sredini to sprecava
Ako ti je IPS bolji,onda G4. Jedan od najboljih IPS ekrana trenutno.
Ne znam koliko drzi baterija na Ip6,ali znam da ces na G4 imati bar 5 sot-a

Ne znam koliko drzi baterija na Ip6,ali znam da ces na G4 imati bar 5 sot-a
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Uzimam i ja G4,samo cu da sacekam jedno mesec,dva. Da vidim sta kaze prva serija telefona. Ima li kakvih nedostataka. Ako sve prodje bez problema,druga serija je moja
Trenutno nosim G3 koji trazi novog gazdu

Trenutno nosim G3 koji trazi novog gazdu

Juce sam u emezeti na Bezaniji(bivsa Kika) cackao uporedo i G4 i S6,nisam mogao da verujem,slikao sam i sa jednim i sa drugim i deluje mi da vise detalja ima G4 nego slika koja je uslikana sa S6, i G4 kao da ekran i u samom meniju ima brzi odziv u odnosu na S6 i ekran kada uporedim s6 sa ip6 ne deluje toliko vece u odnosu na ajfon,ocekivao sam da je veci ali zato G4 je totalno druga prica,slicne je velicine mozda malkice veci od S6 ali zato ekran kida koliki je! Razmisljao sam i o note 4 ali on mi se ne dopada a i cini mi se da je poveci od G4!
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Sigurno si slikao u automatskom rezimu? Jesi probao manuelni mod? Ono je bruka. LG je nekako izgradio svoje ime po pitanju velicine ekrana i dimenzije telefona. Tu im skidam kapu
To sam i ja primeto,bolji odziv ima G4. Ali nemoj da te to buni. G4 dolazi sa 5.1 sistemom,S6 sa 5.0
5.1 sistem bolje kesira aplikacije,zato je i bolji (brzi) odziv

To sam i ja primeto,bolji odziv ima G4. Ali nemoj da te to buni. G4 dolazi sa 5.1 sistemom,S6 sa 5.0
5.1 sistem bolje kesira aplikacije,zato je i bolji (brzi) odziv

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Za kameru ne možeš sa sigurnošću da kažeš čija je bolja, manual mod ne korstim kao i 95% ljudi ali postoji i taj mod, ako pak ni on nije dovoljan tu su razne aplikacije.
Što se ekrana tiče:
znači imaš podešavanja da prilagodiš ekran sebi u potpunosti.
Što se ekrana tiče:

E nemam pojma ono je ludilo kad sam usao u kameru mislim da je bila automatika ali iskreno mene to ponekad to smara da namestam ja uglavnom volim da kad udjem u kameru da okinem sliku i to je to..mada sam cuo da u manuelnom modu je bruka sto se tice fotografije... A inace procitao sam to negde za odziv da je mozda fora sto ti kazes u 5.1 [emoji5]️
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Mogu reci,gledao sam juce svojim ocima
Moje misljenje
Stock kamera,kakve sve opcije ima u manuelnom rezimu,takve opcije nema ni u jednoj drugoj aplikaciji na GP
Sergius,ako volis vise automatiku,onda su egal.
Ali pazi,Note 4 u nocnim uslovima nije bas dobar. Slike su zrnaste na automatici. Takodje,video sam to i na S6-ici.
Nikako ovde neko da okaci low light,auto rezim,S6,pa da pogledam

Moje misljenje

Stock kamera,kakve sve opcije ima u manuelnom rezimu,takve opcije nema ni u jednoj drugoj aplikaciji na GP

Sergius,ako volis vise automatiku,onda su egal.
Ali pazi,Note 4 u nocnim uslovima nije bas dobar. Slike su zrnaste na automatici. Takodje,video sam to i na S6-ici.
Nikako ovde neko da okaci low light,auto rezim,S6,pa da pogledam

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da manuelni mod je odličan ali najveći broj korisnika ga neće koristiti, pretpostavljam, tako da je automatika za većinu bitnija. Manuelni mod je samo za tebe profi fotografa. 

Jaoo Joco kud mi to pokaza sad tek ne znam sta da radim... Dobar je S6 meni mozda i bolji od G4 ali me vuce onaj veliki ekran double tap na ekranu mi je super opcija i jos gomilu drugih stvari gledao sam preko 100 testova na youtoube i za S6 i za G4 i a i uporedne,jedni kazu G4 drugi opet S6 bolji...al opet ne znam koji bih pre,mozda ako bolje razmislim da uzmem S6 sigurnije mi je em manje ce mu padati cena od G4 ali mozda ce i pre da me smori... Drugar ima edge ali mi je on bezveze barem meni zbog onih ostrih ivica sa strane pa kad se drzi em sto je je neprijatan osecaj em imam osecaj kao da ce mi ispasti,elem kad sam se vec ovoliko raspisao bas ovom ortaku ispao edge i polomilo mu se zadnje staklo cena popravke u servisu 6000din. Kad smo se vec dotakli Samsunga [emoji28]