Deksi, slicno iskustvo imam i sa nokijom i telefonom N85 - za 5 dana mi je zamenjen oled displej, flat kabal, donji panel (sa softverskim i navigacionim tasterima), zamenili mi naprslu masku donjeg panela, i ceo navigacioni dzojstik (onaj kvadrat). Sve od jednom. Naravno, garancija uvazena. Nista od toga im ja nisam trazio. Odneo sam ga samo da mi zamene taj donji panel jer mi nisu radili softverski tasteri. Isto sam se ovako prijatno iznenadio, nisam znao sta me snaslo i da je tako nesto moguce u srbiji. Pisao sam o tome pre oko dve godine.
Sve u svemu ako imam tolike veze, onda bolje da se ne zae*avas sa mnom.
siki069, nije ti palo na pamet da mi ga je neko kupio, ne? Toliko si se uziveo da od sume ne vidis drvo. A zelis da te neko shvati ozbiljno.
drgrga napisao:Deksi,
Bitno da smo mi za Lobachewsky, ocajnici........
Doktore, mislim iskljucivo na tebe i sikija069, mada iskreno vise na sikija. Muci se decko iz posta u post da pronadje neku rupu, ali slabo to nesto. Ti mozda i sumnjas u dobrom pravcu, ali siki hoce da mi dokaze da mi zapravo juce i nisu vratili telefon i da on idalje sedi tamo na servisu pokvaren jer mu se ne uklapa kako ja to mogu da koristim telefon koji zapravo ja nisam kupio. Jer da sam ga ja kupio, sam bih okacio IMEI i fotokopiju garantnog lista telefona i moje licne karte na forum (a ne da me neko podseca), ali i onda bi bilo sumnjivo jer kako mogu u vipu odmah da kupim nov telefon cim udjem u poslovnicu, kada on ne moze tako brzo da stigne cak iz tajvana u srbiju.