Sad je pročitah, pa se mislim...

Ja sad trenutno imam paralelno E71 (sluzbeni telefon) i E72 (privatni broj) i po mom misljenju E71 je kvalitetnije uradjen,pogotovo poklopac baterije je na E71 nemerljivo cvrsci od istog na E72, mane E71 su slab procesor i gumice za sa strane koje pokrivaju usb ulaz i memorijsku karticu (otpale su mi pre 6 meseci, tj posle 1.5 godine koriscenja). E72 je unapredjena E71 kojoj je dodati 3.5mm ulaz,af 5mpx kamera, brzi procesor,bolji audio cip,plasticni poklopci za usb ulaz i memorijsku ali mu je isto tako opasno zakinuto na ram memoriji,kada je upaljen ima oko 30 mb rama (toliko je i n70 imao svojevremeno) a aplikacija poput whatsapp uzima preko 8 mb rama.....Taca089 napisao: Što se Nokia telefona tiče, imala sam i e71 i e72 paralelno. E72 je kvalitetnije uradjen telefon i poslednje dobro koje je izašlo iz Nokia asortimana.
Ufffffff, nemoj to da mu radiš....znemanja napisao:Dobro, nije milion ali svakako ima vise od WP8
LittlePrince napisao:Цела поента једног система је да добије главне апликације и игрице (фацебук, твитер, скајп, инстаграм, мачка који говори, најпопуланије игрице...), све остало је мање битно.
Tako je, +1. I kad već pričamo o aplikacijama po meni je pored funkcionalnosti bitan i sam dizajn po pitanju jednostavnosti, pun mi je klinac "šarenila" na telefonu. Šta se dešava sa mobilnom telefonijom... kad bi se desilo u mobilnoj telefoniji da "taj neki proizvođač" izbacuje "te neke tzv.glavne app itd" u okviru svog OS, a svi ostali prate taj "obrazac"... recimo,LittlePrince napisao:Мишљења сам да ће мобилно тржиште добити на различитости оног момента када сваки произвођач буде имао свој ОС, поготово ће оптимизација тада бити на високом нивоу.