Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Re: Off, opušteno ćaskanje
Novine im služe za potpalu, sa' će zima. [emoji91][emoji41]
A čini mi se da je bilo dosta trovanja od tih torti, neka me ispravi neko ako grešim...
A čini mi se da je bilo dosta trovanja od tih torti, neka me ispravi neko ako grešim...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Bilo je. Dnevne novine su pisale o tome
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Imate epizodu Državnog posla na tu temu. 

Da bre bio klinički pun, pu pu daleko bilo.
Ja i dalje ne verujem da je narod kupovao to. Znam da smo svi mi u lošim vremenima, ali neka granica valjda ima. Strašno....
Ja i dalje ne verujem da je narod kupovao to. Znam da smo svi mi u lošim vremenima, ali neka granica valjda ima. Strašno....
Džabe je i sirće slatko! 
Vaša poruka sadrži 31 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Vaša poruka sadrži 31 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Ako nije problem, ovdje bih nastavio prozivku da miodrag ne moze pojesti previse palacinaka 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
DamirBL,
!!!
Kako ćeš slatko izgubiti opkladu, kad bi samo znao!

Kako ćeš slatko izgubiti opkladu, kad bi samo znao!

Ja isto mogu dosta da pojedem inace hrane a sad za palacinke zavisi koje su velicine
i sreca pa je zima, leti bi me bilo ko pobedio jer od onh vrucinstina mi se ne zivi, divim se sebi kako mi je palo na pamet da radim u Dubaiu gde je tokom leta i to nocu 40C [FACE WITH TEARS OF JOY]

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Damire, da se dogovorimo, da dodjes za Bg, pa da odemo u Pinokio, i vidimo, slazes se? Ponesi nekih 100€ za racun
Mozemo i nesto drugo, ne moraju palacinke, moze rostilj, kineska klopa, pizza, burgeri... Od svega mogu da pojedem koliko bi prosecan covek pojeo za 2 dana [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
A ja ću da se samopozovem
i da vam se pridružim - kad čovek već plaća, da se i ja ogrebem!
Može sve osim kineske hrane - od kineskih stvari konzumirao sam samo telefone!

i da vam se pridružim - kad čovek već plaća, da se i ja ogrebem!

Može sve osim kineske hrane - od kineskih stvari konzumirao sam samo telefone!

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Da li samo mene pseudonim našeg druga 9R94 podseća na ime jednog svetski poznatog droida?
-R2D2.

-R2D2.

Ahahaha to te puklo jer si skoro gledao Star Wars valjda na AXN
Sto je najgore i drustvo me uporedjuje sa artuditu jer imam momente kad cvrkucem kao on 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
9R94,
.
Nadam se da se nisi naljutio na tu moju šalu.
A zaista, svaki put kad pročitam tvoj komentar, pa izgovorim "devet-R-devet-četiri", odmah mi sine asocijacija na "ar-tu-di-tu".

Nadam se da se nisi naljutio na tu moju šalu.

A zaista, svaki put kad pročitam tvoj komentar, pa izgovorim "devet-R-devet-četiri", odmah mi sine asocijacija na "ar-tu-di-tu".

Neka preporuka za motobike forum?
Počela prodaja karata za Epizodu 7 3D, ponoćna projekcija 17.12, 720 dinara cena karte.
Ma jok, ja volim da se zezam i na tuđ i svoj računEvindzer napisao:9R94,![]()
![]()
.
Nadam se da se nisi naljutio na tu moju šalu.![]()

Tačnije to bi trebalo da se čita kao Grga

Zamolio bih sve kolege koje koriste "Super BOX" paket (ili samo box paket sa novim modemom za iptv) da mi kažu kako su namestili brzo biranje kanala (brojevi 0-9) na daljinskom upravljaču, jer sam ja prevrnuo ko zna koliko puta meni.
Evo i slike modema (može biti crn i beo) :
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/21 ... 7dab5e.jpg[/img]
Evo i slike modema (može biti crn i beo) :
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/21 ... 7dab5e.jpg[/img]
Jbg ja imam d3 kod sbb, napisaću ti jer je možda slično pa ti pomogne.
U podešavanjima, korisnik ima da se podesi favorite lista kanala i kao na običnom da numerišeš koji hoćeš kanal (1 kanal-rts hd, 2- fox itd). Kad središ tu fav listu i nazoveš je kako ti želiš, na daljincu ima dugme fav i dole prebaciš da regrupiše kanale po tvojoj favorite listi (a ne kao valjda d3+radio), inače je sve izmešano. Ovo je za d3 sbb, možda pomogne tebi acamatic ako je slično možda pomogne nekome ko koristi sbb
Srećno!
U podešavanjima, korisnik ima da se podesi favorite lista kanala i kao na običnom da numerišeš koji hoćeš kanal (1 kanal-rts hd, 2- fox itd). Kad središ tu fav listu i nazoveš je kako ti želiš, na daljincu ima dugme fav i dole prebaciš da regrupiše kanale po tvojoj favorite listi (a ne kao valjda d3+radio), inače je sve izmešano. Ovo je za d3 sbb, možda pomogne tebi acamatic ako je slično možda pomogne nekome ko koristi sbb

@9R94, ma kolega tako je i meni bilo na starom iptv uređaju na ovom novom ubih se tražeći.
Šta da ti kažem, onda čekaj nekoga ko ima isti uređaj...
Vaša poruka sadrži 56 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 56 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.