Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Sta dobijamo ovoom aplikacijom ? bolje slike ili neke druge stvari ? 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ne dobija se nista bolje nego par nekih funkcija i novi dizajn koji je lepsi i funkcionalniji od ovog na ICS i 4.1. 

Drugari jel moze pomoc imam MALI problem imam LG L 7 i imam problema sa Real socerom 2011 instalirao sam igricu kopirao data folder gde treba igrica radi lepo sve dok ne krene utakmica posle par sekunid mi izbaci poruku RS11 stoped vorking dok mi na primer RS2012 radi bez greske ali mi se ta verzija u opste ne svidja 2011 je mnogo bolji ako je neko resio taj problem neka mi pomogne castim pivo!!! inace sam skinu verziju igrice za moju rezoluciju telefona!!!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Najbolja aplikacija za skidanje strane muzike napravljena od ruskog sajta za zaycev.net
Najveca biblioteka muzike
https://play.google.com/store/apps/deta ... zaycev.net

Najveca biblioteka muzike
https://play.google.com/store/apps/deta ... zaycev.net

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Meni ne radi photosphere na 4X HD . Izaberem , ono namjestim krug u sredinu, uslika i izadje iz aplikacije, a sliku ne sacuva 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Koji program koristite za editovanje word dokumenata, a i za pisanje u word-u?
Note IV N9100 dual
^
Documents To Go
Documents To Go
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
nidzo80, hvala druze. Sada cu da skinem. Sredjujem neki tablet koji ima externu tastaturu pa sam hteo da isprobam kuckanjeu word-u 
EDIT: Koji program koristie da postavite celu sliku na ekran posto fabricki trazi da se slika isece?

EDIT: Koji program koristie da postavite celu sliku na ekran posto fabricki trazi da se slika isece?
Note IV N9100 dual
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Wallpaper Wizardrii
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ma pola Srbije se snalazi po putevima zahvaljujuci tebi,tako da - nema na cemu!
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Danas izašla nova verzija Skype-a i ja apsolutno pojma nemam kako da izađem iz programa, tj. nigdje ne vidim opciju gašenja programa (ne računam ubijanje procesa u task manageru).
Ako je neko našao neka me prosvijetli...

Tapni na sličicu profila (gornji desni ugao) pa tri tačkice u desnom donjem uglu i Sign out
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
nidzo80, hvala ti, uspio sam naći.
Nevjerovatno podsjeća na WP interfejs... a i ne čudi s obzirom da je i jedno i drugo u vlasništvu Microsoft-a. 

Treba mi savet kako pomocu Titanium Backup aplikacije (kontam da je najbolje preko njega ici) "smrznuti" ili nekako spreciti nesto sto mi zdere bateriju, a nicemu mi trenutno ne sluzi. U pitanju je neki NFC Server proces, koji ne znam kako se upalio, jer uopste ne koristim nista sto ima veze sa NFC.
Mislio sam da ce custom rom resiti slucaj, ali nije, proces je i dalje aktivan i bez veze crpi bateriju...
EDIT: uklonio sam nekako taj NFC Server, ali sad imam drugi problem. Na njegovo mesto se sad "zalepio" proces zvan com.android.nfc kojim ne moze da se manipulise iz Settings> Apps> All, opcije za Disable i Force stop nisu dostupne, a Titanium Backup ga uopste nema na listi
Mislio sam da ce custom rom resiti slucaj, ali nije, proces je i dalje aktivan i bez veze crpi bateriju...
EDIT: uklonio sam nekako taj NFC Server, ali sad imam drugi problem. Na njegovo mesto se sad "zalepio" proces zvan com.android.nfc kojim ne moze da se manipulise iz Settings> Apps> All, opcije za Disable i Force stop nisu dostupne, a Titanium Backup ga uopste nema na listi
Pa da li ti je ukljucen NFC?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 16. Feb 2013. 00:19
- :: Huawei
@ citiram ranije sta mi treba "Pristupanje sistemskim fajlovima i onda telefon nudi mnogo vise mogucnosti."
ajde pomomoc kako to da izvedem!
imam huawei g300 i neki one touch 995 oba su iz telenora!Layne_Staley napisao:Koji telefon imas?
ajde pomomoc kako to da izvedem!
mazzy, kad iskljucim NFC on je ponovo upaljen kad se vratim. Nebitno sad, nekako sam ipak uspeo ukloniti sve to, vise se ne pojavljuje u statistici baterije.