Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Taj telefon ima i u vodafone verziji 6234 samo sto ima malo drukciju tastaturu,i skuplji je za 10e.Ja sam citao pre o njim i oni su naslednici popularne nokie 6230
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Lep telefon nema sta,samo je nokija sada toliko novih modela izbacila da ja stvarno ne znam ko ce to da pokupuje :)Tacnije svako kod nas ce ti reci za malo manje para mozes da uzmes nokiu n70(symbian,bla,bla,bla) Zar ne?
Po meni je ovo kao neka konkurencija za K750i ili...?Telefon izgleda sasvim ok,fin ekrancic,oblik,autonomija,ne znam kakva je kamera u praksi,dal je neko vec mozda kupio ovaj model...
posle par promena telefona shvatio sam da iako je kamera iste rezolucije, razlika je velika u kvalitetu slike...jednostavno, u slabije serije se ugradjuje "taj cip ili sta vec, senzor neki valjda" losijeg kvaliteta...pa tako se kamera na 6131 i kamera na 6630 razlikuju kao dupe i glava iako su obe 1.3MP...
Pa goxee ,sigurno da valja,pogledaj u specifikacijama,sasvim ti je dovoljno ako ne ocekujes cuda i nisi bas pristalica Symbiana.
Da nemam K750i i da treba da uzmem novi mob. jedan od jakih konkurenata bi bio ovaj model.
po specifikacijama je zaista dobar telefon , a meni se svidja i izgled , ali mi se ne svidja sto nema symbian , medjutim tebi ukoliko symbian ne treba onda definitivno uzmi 6233 http://www.mobilnisvet.com/mobilni/938/Nokia/6233
"po specifikacijama jeste dobar"- i ja sam se dvoumio izmedju njega i N70, ali ipak sam pazario N70. Sta ces: "JEDNOM SYMBIAN, UVEK SYMBIAN - sve ostalo su kratkotrajni izleti! A jel istina da se 6233 pregreva u toku razgovora? Negde sam to procitao pa neznam jeli to istina?
Ja ga imam 7 dana. Za sad radi perfektno. Ne moze da se poredi sa sporom n70 Nokiom. U ovoj klasi je sam vrh. Nasledio je stereo zvucnike od 6270. Sto se tice grejanja u toku rzagovora, to su gluposti. Pricam dugo i imam po par sati razgovora dnevno i nisam primetio nikakvo grejanje. Jedino ne znam gde da kupim microSD karticu od 512mb.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.