Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nova nokijica poseduje metalno kuciste i masku poseduje kamericu 5 megapiksela interna memorija je samo 20 mb ali sa mogucnosti prosirenja do 16 gb bice dovoljno poseduje dual led flash i napokon kod S40 VGA video sa 30 fps proizvodi se u CRNOJ I SIVOJ varijanti! Ekran je klasika 2.2 inca sa rez 240x320 sa 16mil boja,za divno cudo poseduje dzek 3.5 mm sto je veliki plus cena ovog uredjaja ce biti oko 200 e ali cenim mu svetlu buducnost
Slike:
Poslednja izmena od Igor88bg u Čet, 21. Maj 2009. 03:26, izmenjeno 1 put ukupno.
najvise sto me nervira kod ovog telefona jeste dugme za kameru koje nema i mora da se koristi centralni kurzor za to naravno af je nemoguce prekinuti znaci kaa skljocnes skljocnuo si nepr ne mozes sam odabrati trenutak za skljoc ali sta je tu je!
Licno meni ovaj model i nije ruzan. Svidja mi se izgledom, a i specifikacije su solidne. Imace sigurno poprilican broj kupaca ako ne bude preko 200 eura.
loki13, hm vise nije sada je sa fisklnim iseckom 235e do duse ne znam u kojoj radju ali drug ga je uzeo i nije los fon za korisnike koji ne zahtevaju puno! Po meni je veoma spor (6600 slide bez I) i jako losa kamera koja bi trebala a ga krasi kvalitet zavrsne obrade je ok ali se guli ceo tel kao lud ima ga mes dana izgleda ko da je star 10 meseci! To su neke moje zamerke na prethodniku!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.