Problem sa MP4 videom na N73
					Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
	Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Problem sa MP4 videom na N73
ako  neko  moze  pomoci    koliko   sam  vidio  na  internetu  piše  da n73  podrzava mp4 video  zapis   a  i  u  tom   formatu  snima  video     ali  kad  ja  konvertujem   neki  video  iz  kompijutera  u  mp4  format   i  ubacim  u  mobitel   ne  moze  da  ga  ocita    pise   unablo  open    file     koristim  xilisoft  konvertor

- Lomnica_city
 - Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
 - :: Alcatel Idol Ultra
 - :: Nokia N82

joj  jedva  nađo   gdje  da  odgovorim      e  ovako  na  ovom  mom  konvertoru   nema  te  rezolucije            a pokuso  sam  sa  manjom   rezolucijom  ali   isto  se  desava   vidim    ti  imas  n72    koji  ti  konvertor  koristis   i  gdje  da  ga  skinem
i ako znas cemu sluzi fleš pler na n73 imam ga ali ne znam cemu sluzi pokuso sam neke igrice da ucitam ali ne ih ne vidi mozda ........ ne znam

i ako znas cemu sluzi fleš pler na n73 imam ga ali ne znam cemu sluzi pokuso sam neke igrice da ucitam ali ne ih ne vidi mozda ........ ne znam
- miodrage
 - WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
 - :: iPhone 14 Pro Max
 - Kontakt:

Flash player sluzi za pustanje flash iliti *.SWF fileova. Flash fileovi u *.EXE formatu koliko ja znam ne mogu da se pustaju. 
Da se vratimo na Xilisoft, imas mogucnost podesavanja i rezolucije. Kad ucitas file za konvertovanje, desno imas General, Video i Audio. E pa u Video samo kliknes kod rezolucije koja je po Defaultu 176x144, i prebacis sta tebi treba. Radi sve provereno!!!

Da se vratimo na Xilisoft, imas mogucnost podesavanja i rezolucije. Kad ucitas file za konvertovanje, desno imas General, Video i Audio. E pa u Video samo kliknes kod rezolucije koja je po Defaultu 176x144, i prebacis sta tebi treba. Radi sve provereno!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!