WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: What's App ili Viber?
danas mi sa spiska instaliranih aplikacija nestade i kakao talk? takođe se premestio u sve aplikacije, ali za razliku od vibera i whatsapp može da se nađe na play store kroz search??
a ako niste primetili, više se ne vidi nijedna angry birds igrica...
a ako niste primetili, više se ne vidi nijedna angry birds igrica...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Nema ni Subwey Surrfera... i jos dosta toga..ne znam sta se desava . . . 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ja čak mislim da sve to nema veze sa Operatorima vec sa samim Google Play-om iliti Google-om. Od pre 10-tak dana ne rade ni aplikacije koje su omogucavale da i mi vidimo Paid Apps i da ih kupujemo ( MarketAccess i slične). Takodje nije samo Srbija pogodjena time vec se zale i iz drugih delova sveta - pretpostavljam sličnim našem, tj. gde takodje nemaju omogućen pristup svim aplikacijama.
Niko ne zna sta se desava. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
What's App ili Viber?
Ninolina napisao:Ja čak mislim da sve to nema veze sa Operatorima vec sa samim Google Play-om iliti Google-om. Od pre 10-tak dana ne rade ni aplikacije koje su omogucavale da i mi vidimo Paid Apps i da ih kupujemo ( MarketAccess i slične). Takodje nije samo Srbija pogodjena time vec se zale i iz drugih delova sveta - pretpostavljam sličnim našem, tj. gde takodje nemaju omogućen pristup svim aplikacijama.Niko ne zna sta se desava.
imas neki link za te zalbe?
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Verujem da svi znate alternativu a za svaki slucaj (za manje upucene);
http://www.srbodroid.com/development/up ... -whatsapp/
http://www.srbodroid.com/development/up ... -whatsapp/
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Tacty, evo linka - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2141692
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ne vidi se više ni Tango Text, Voice, Video Calls 

16 godina na forumu MOBILNISVET
Problem postoji masovno,ali zasto?
Mene to interesuje.Verovatno da se ne bi koristio vid besplatne komunikacije.Koji sljam
Mene to interesuje.Verovatno da se ne bi koristio vid besplatne komunikacije.Koji sljam
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Da,ali pazi,ako je to sto ti kazes- da se ne bi koristio vid besplatne komunikacije,zasto onda nema igrica poput Subwey S. ,Angry Birds i sl...?? 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
To je očigledno stvar od države do države... Ja u BiH nemam tih problema, uz to kupujem normalno aplikacije i još nisam ni primjetio da mi je neka od tih aplikacija ta komunikaciju nestala.
What's App ili Viber?
postoji neko objasnjenje da smo se do sada vodili kao srbija i crna gora...pa je krenulo da se to razdvoji na srbiju i crnu goru posebno, a dok se to ne zavrsi kod google-a trenutno smo na nicijoj zemlji...autori aplikacija verovatno nisu sa srbija i crna gora cekirali samo srbija nego im je ostalo po starom...ne znam koliko je tacno, ali to je bar neki pokusaj objasnjenja...aplikacije za voip su prve na udaru jer one direktno zavise od zemlje iz koje se registrujes, jer je za aktivaciju potreban broj mobilnog lokalnog provajdera...
What's App ili Viber?
da na spisak nevidljivih aplikacija dodam i go sms pro! jedna od omiljenih kod nas a i sire -:))
da stvar postane jos cudnija kroz search u play store vise ne moze da se pronadje ni google earth? a to je bar kod mene sistemska aplikacija, koju ne mogu ni da obrisem...
da stvar postane jos cudnija kroz search u play store vise ne moze da se pronadje ni google earth? a to je bar kod mene sistemska aplikacija, koju ne mogu ni da obrisem...
Zivela piraterija.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Pa dobro živjela piraterija, i to je uglavnom moj moto.
Ali to si uglavnom sve free aplikacije i piraterija tu puno i ne igra ulogu.
Ako neki program odluči ukinuti servis za neku zemlju (mada čisto sumnjam u taj razvoj događaja) onda tu nikakva piraterija pomaže. 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Изгледа да нас гугл је*е из неког разлога. Док су били само вибер и воцап мислио сам да су наше дерикоже, али ово је изгледа нешто друго.
Зато сам одлучио да до даљњег не куоим ни једну једину апликацију. А купио сам их доста...
Пребацујем се у потпуности на црну продавницу.
Зато сам одлучио да до даљњег не куоим ни једну једину апликацију. А купио сам их доста...
Пребацујем се у потпуности на црну продавницу.
ex ivan87
Evo whatsapp se pojavio ponovo na play storu!
Vidi stvarno,evo ga opet.I niko se nije oglasio povodom toga?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Ja sam danas primetila i instalirala (vidim da ima i opcije za podesavanje pozadine, to na simbijanu nije moglo). Vibera nema koliko vidim, ali se whatsapp gura i u toj pretrazi 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: What's App ili Viber?
Viber mozete lako da nadjete na pirstskim sajtovima, skinete ga, instalirate i zovete do mile volje
Note IV N9100 dual