LG G2 ili SGS4 i9506

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Re: LG G2 ili SGS4 i9506

Post od Coni »

5c je prepakovani 5

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Tačno. 5c je plastična verzija 5. Inače, veoma lepo izgleda, kvalitetna izrada. Sviđa mi se u plavoj boji. Dobra kamera (G2 bez fix nema šta da traži ovde, sa fix naravno G2 je bolji), odlčan zvuk na mp3 (što se tiče zvuka na slušalucama, ide iphone i htc, pa 2 prazna mesta i ostali), ios radi fluidno bez zajebancije sa fix i romovima...
Moj savet, uzmi 5s ako je moguće, još bolja kamera, malo jača baterija, vrhunska izrada (meni lično je on lepši od 6), 64bit procesor, za update si miran dugo vremena, još bolji zvuk na mp3... sve je dosta bolje od 5c, jeste skuplji, ali kada ga budeš prodavao imaćeš šta da prodaš, dosta dugo drži cenu (bolje od 5c) i uvek se lako prodaje (iphone inače obično prodam isti dan kada stavim na oglas, a najmanje iphone pada cena).

Ako želiš veći displej, monstuoznu bateriju... G2. Za kameru mora da se cima sa root i fix (bez fix je očaj), pa ubaciti G3 rom da on liči na nešto. I tako imaš sjajan telefon, nije kao kod iphone čim izvadiš iz kutije da sve radi, mora malo popravke, ali se isplati. Ja sam G2 prodao jer ima problem sa mikrofonom, u toku razgovora moraš da ga zalepiš za lice da te sagovornik dobro čuje. Boljka svih G2. Da nije bilo toga, ne bih ni menjao G2 za S5, mada se sada sa S5 ne bih vratio na G2.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Кад напишеш толико пута ово за микрофон на г2, стварно доведем у питање куповину истог...А навикао сам да држим доњи део телефона одмакнут док причам.
Слобода или смрт

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

bestboy, ako ti nesto znaci,ja sam telefon uzeo u Vip-u,i tih problema nisam imao. Da bi se uverio u ono sto ti govorim,dao sam devojci telefon na dva dana,zuk je tako dobar bio kao da pored mene sedi,i to sam joj namerno rekao da bude 'nemirna' sa rukom dok razgovara :lol:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ja sam promenio tri komada G2, na svima isto. Jedan je bio sam mts, jedan vip i treći 32GB sim free.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Daj da cujemo i druge korisnike. Bar ih ovde ima dosta. Sta kaze druga strana u toku razgovora. Da li vas lepo cuju?

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Meni se samo bivsa devojka zali da se lose cujemo.
Mozda jer je bivsa.
Sad bez zezanja,niko sem nje nije imao neke slicne probleme.
Malopre smo bas pricali i opet mi kaze da se gubim negde u daljini
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Meni se za 15ak dana koliko ga koristim niko nije zalio,ali iskreno ja kada pricam meni je mob uvek uz uvo zalepljen a dole do usta ima 4 -5cm i nekakvih problema...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Re: Одг: LG G2 ili SGS4 i9506

Post od Baraba »

Behemoth napisao: Malopre smo bas pricali i opet mi kaze da se gubim negde u daljini
To je to.

kutijagreha napisao:Daj da cujemo i druge korisnike. Bar ih ovde ima dosta. Sta kaze druga strana u toku razgovora. Da li vas lepo cuju?
Odavno smo na benču ovo potvrdili. Kod većine.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Фала ви лепо. Скупићу паре за С5 и нема више дилеме што се мене тиче.
Слобода или смрт

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

bestboy napisao:Фала ви лепо. Скупићу паре за С5 и нема више дилеме што се мене тиче.
Mislim da je to najbolje rešenje, sa tim modelom nema grešeke.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

AgentCooper
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 14. Dec 2014. 19:43

Post od AgentCooper »

Ja sam isto zeleo samo S4 do pre 6 meseci dok mi drug nije mupio LG G2 pa sam imao tako prilike da ga koristim... Znaci nikad vise nisam pomislio na S4. Konacno sam i ja docekao i kupio u VIPu pre par dana crni G2-16GB.
LG G2 ti je u rangu sa S5, kamera mu je odlicna, svi bagovi su ispravljeni kod kamere sa updatom D802H. Drug dosao pre neko vece sa Note 3, G2 ga je oduvao sa slikama u mraku bez blica... G2 ti ima mogucnost snimanja u 4k rezoluciji (bolesno dobro izgleda), potrazina YTube takve primere ako moze komp da ti pusti :-D
G2 ima OIS, kada snimanja snimci nisu amaterski, nema drhtanja, S4 to nema.
Meni je kazem ti PC Suite za LG na kompu ponudio sam update i primetio sam da je kamera dosta bolja...mada treba i znati kako da slikas, fotografija je meni isto bila bitna...

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12 ... 17a63a.jpg

Evo G2 sa najnovijim updatom D80220h...pod svetlom stone lampe, u mraku je oduvao Note 3 bez blica pre neki dan.
Pozdrvav za @kutijugreha :-D
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pon, 15. Dec 2014. 12:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikad ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

@agentcooper,dobro nam dosao. Neka te dugo i dobro sluzi makina. I dalje kod 20h verzije nocu blic dok okine treba tri do cetri sekunde. Probaj,pa vidi da je zaista tako.
Inace ubedjen sam da ce sa 5.0 verzijom kameru da ispeglaju samo tako. Ne znam sto,ali tako mi nesto govori :)

AgentCooper
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 14. Dec 2014. 19:43

Post od AgentCooper »

@kutijagreha, vidjali smo se na drugim forumima i mucili muke sa Alcatelima :-D
"Sasha" i "noname" :-D

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

A ti li si :) pusti alcatel i ko ga izmisli :D
Nikad vise taj brend :D

Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
:: Huawei P8...

Post od Cinderella »

Lg G2 je super telefon,ali ne bih rekla da je bas u rangu S5.
Mene zanima da li ti je zaista dovoljno tih 16 GB. (Meni nije),i mislim da mu je to najveci minus.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

G2 ima OIS? Auu :D Dobro, zaneo se, pa preterao...

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Cinderella napisao:Lg G2 je super telefon,ali ne bih rekla da je bas u rangu S5.
Mene zanima da li ti je zaista dovoljno tih 16 GB. (Meni nije),i mislim da mu je to najveci minus.
pa dobro ti si zensko,vama samo 14 giga ode na slike poziranja u wc sa napucenim ustima

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ma kakvi u rangu sa S5, taj model je klasu iznad.Nekom i neki Alcatel moze sa bude u rangu S5 ili nekog drugog high-end smartphone-a, ali to ne znaci da je zaista tako [emoji4]
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
:: Huawei P8...

Post od Cinderella »

U zivotu se nisam slikala u wc-u. Mislim da se u zivtu nisam slikala ni sa napucenim ustima. Sta,zato sto sam zensko verovatno sam neka glupacica koja se po ceo dan slika!!! Strasno kako mrzim ovo generalizovanje.

Odgovori