Telekom postpaid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ma nema šanse da je proradilo, samo su svima stavili default vrijednosti. :wacko:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Polako ljudi, nemojte odmah da osudjujete, videcemo. Za sada nije proradilo azuriranje, ali ja se eto nadam da hoce :D
araphel, ma znam ja za to, imao sam par poziva u roamingu prosli mesec, i nekoliko VAS poruka, kao i nesto sitno GPRS-a, tako da je rachun u redu, nego sto me nervira porez. Jer se radi o tome da njega obracunavaju na samom kraju. A da, imao sam i ukljucen SMS120 - 90 din.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

miodrage, mislim da bi to bilo previše iznenađenja, čak i kada je Telekom u pitanju. :lol:
I ja mislim da neće proraditi, ali nadajmo se da hoće. :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Neverovatno!!!:ohmy: Stanje je počelo da se ažurira!!!:? Trenutno mi pokazuje (MIX500) 150 minuta i 149 poruka. To je, verovatno, poruka koju sam poslao 01.avgusta oko 00:10.
Prosto ne mogu da verujem! Jeste da će, izgleda, ponovo kasniti, ali je napredak to što je počelo da se apdejtuje od trećeg u mesecu, a ne kao do sada, od 20-og.
U svakom slučaju, ako ovo nije samo neki "lucida intervala", pohvala za mt:s. :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma jok, ili je u pitanju greska ili meni ne radi. Evo upravo proveravam i stanje mi je 150 + 150 na mix500 a imao sam samo juce negde oko pola sata razgovora i nekih 30tak sms-ova. Ali u svakom slucaju postoje napredak, ako nista drugo onda barem mogu da vidim koliko mi je zaduzenje za prethodni mesec :D

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Meni piše ''ova usluga trenutno nije dostupna''. :|
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Sad je i kod mene tako, ali oko 9 je stajalo 150 i 149. Možda sad rade apdejt. :? Nadam se da ono jutros nije bila samo anomalija.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Meni je radilo samo jedan dan,pokazivalo mi je stanje punog paketa bez obzira na potrosene minute i poruke ali ne radi vise . :(

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Usluga trenutno nije dostupna :( A ja se taman ponadao da su nesto sredili... jesu malo morgen, Telekom je to.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

sta vi radite sa tim telefonima i sa racunima kad vam malo malo nista neradi i kako uvek bas vama :shock:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

sigi, nema tu šta da se radi sa telefonima...Opšte je poznato da na MTS postpaidu pred kraj meseca zariba provera stanja,i do nekog 20og ne možeš da proveriš koliko si potrošio...čini samu uslugu prilično beskorisnom....jedan od razloga zašto sam odustao od njih...

Izmena:da ne bude zabune,do 20og sledećeg meseca....Što znači da efektivno,uslugu provere stanja možete koristiti između 20og i 31og u mesecu...ostalo šipak....

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Proradio servis. Nije Bog zna koliko tacan, ali ipak, bolje i tako nego da do 25-og u mesecu stoji "servis trenutno nije dostupan".

Greske su :

1. stoji mi zaduzenje od juna
2. na MIX500 sam, a pise mi da imam 150 minuta u mrezi, a van mreze 0, a trebalo bi obrnuto.
3. cini mi se da je stanje od nedelje ili tako nesto, posto sam do tada samo slao poruke, a juce i prekjuce sam i razgovarao, a stanje je : poruke - 130, minuti - 150.

Sve u svemu, kakav-takav, ipak je napredak. :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Meni za poruke pokazuje 292 (MIX1000), za minute pokazuje svuda 0. Trenutno stanje mi pokazuje 10 din, pojma nemam zasto. Ali makar je kako tako proradilo. Go Telekom.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

miodrage
Исто је и код мене само имам 288 порука...
Слобода или смрт

geza
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Uto, 01. Feb 2005. 11:24
:: Moto G5
Kontakt:

Post od geza »

Trenutno stanje mi pokazuje realno, ali iznos proslog racuna mi se nekada pojavi, a nekad ne :uhuh:

Slika

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo, meni danas i stanje i sve pokazuje prilicno realno, ako i zaduzenje iz prethodnog meseca. Ne mogu da poreknem, jesu se popravili. Valjda ce jos da poprave i srede sistem pa da kao na prepaidu u svako doba mogu da vidim realno stanje.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Ni meni stanje od proslog meseca nece da se skloni,a izmirila sam racun.Racun mi je bio oko 2500din,a paket mi je MIX500...Prosto ne mogu da verujem da mi je toliki racun,jer uporedo koristim vip,zbog ove akcije-1000 beseplatnih minuta/sms/mms,ali ajde...Ali opet mi za jul dolazi prekoracenje u iznosu od 1000din,a strogo,strogo sam vodila racuna koga,koliko zovem i saljem sms-ove...U avgusti telefon nisam pipnula,niti cu,pa jedva cekam da vidim buduci racun :)

Sto se tice provere stanje,to je samo sminka.Niti mogu da proverim kada ja hocu,niti mi obracunava kako treba.Ocekivala sam da ako posaljem jednu poruku da ce mi se odmah pokazati,ali izgleda da sam previse ocekivala...ipak je to Telekom.Iao sam platila racun za jun mesec,malopre kada sam ukucala vidim stanje 3500din,slog me strefio...Malo mi je dosta njih i njihovog "rada na sistemu".

Cujem da VIP odamh ima uvid u stanje svog racuna,da uvek tacno zna sa koliko minuta i poruka razpoloaze...Ako je to tako,ja ne znam sta cekam!!!???Samo mi zao broja....

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Nije u pitanu VIP (azurura par puta dnevno)
vec Telenor (nekoliko minuta posle razgovora)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Besto sam primetio sto mi se jako ne svidja, a to je da mi stanje iz dana u dan raste., Primera radi, 6.avg je bilo 7,46 din, prekjuce 17.92, juche 20.0, a danas 21.0 din. GPRS na iPhonu sam deaktivirao tako da sam ubacio pogreshan APN za internet, i kad pokusam preko istog da otvorim stranicu, nece. A stanje ipak raste. Jel ima neko ideju sta bi jos moglo da bude, ili da idem da pravim harakiri u Telekomu?
Moram da napomenem da sam poslao i jednu VAS poruku, tako da je stanje skoro pa odgovarajuce, samo mi nije jasno zasto ovako raste?

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ne mora da znači da je nešto ozbiljno. Sačekaj račun na kraju meseca pa ćeš videti tačno kakvo je stanje. Otprilike znaš koliki si saobraćaj ostvario i koliko bi to trebalo da iznosi, pa sad ako se uklopi sa računom... Nemoj unapred da paničiš. 8)

Odgovori