Apolo, Yeap, 928 Hvala. Ma kamera obzirmo da je 8mp vrh vrh vrh fotka Xenon je takodje odlicno optimizovan. Evo na ovoj je opalio iako je dan, a vrlo realne boje su dobijene. Zaista dobro.
evo jos jednom nocnih
Znaci sasvim pristojno, a verujem da su i ostale 8mp kamere na drugim lumijama iste!
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Momci,puno hvala!Mada,kakve ideje i slike pravi brat,ovo je 0(nula).Nadam se da cu nekako uspeti da mu napabircim za fotoaparat,jer stvarno zasluzuje.Kad smo kod dobijanja,drzim ti palceve za G4 kutija,jer i ti zasluzujes(a nekako ne sumnjam da ces i dobiti)pozZ i skljocajte - sve ste bolji i bolji
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Kutijagreha, prebacio sam na W6M 16:9, mnogo mi ostrije i bolje nego na 8M 4:3.. Nemam toliko iskustva oko podesavanja, ali prilagodjavam se..
Zadovoljan sam fotkama, za bolje je tu digitalni.. jbg koliko pare, toliko mjuza... Pozdrav
Znam druze za tu cinjenicu i to je nasa najveca tragedija jer umesto da zavrse Hram, oni grade mostove. Tacno je da nas mostovi spajaju, ali crkve nas spajaju sa Bogom sto je daleko bitnije od toga da li cemo da predjemo par desetina km vise da bismo dosli u drugi deo grada
Slažemo se, ali, ti ne živiš u BGu i ne znaš koliko znače mostovi, da je sreće da ih ima još 5, pesma.
Ima oko Hrama još par spomenika koje treba videti, nadam se da si ih obišao.
Sta vrede mostovi kada nisu na pravom mestu. Evo koliko je opterecen most na Adi, skoro pa nema nekog saobracaja. I dalje zagusenje na istim mostovima...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.