Šta posle S3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: Šta posle S3?

Post od Behemoth »

Sta mislite na kombinaciju Nexus 7 i Iphone 4s?
Keva hoce da mi uzme Nexus a ja bi S2 menjao za Jabuku :D
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Malone, veliko 10, 7 je prenosivo i staje u džep, 10 već vidim kako stoji kući i skuplja prašinu, a da ga stavim u kola i koristim kao navigaciju je preveliko. 7 mi dođe kao neka mera, posle ovoga i note 2 dođe malo :lol:

Behemoth, cenim da je odlična kombinacija i nećeš pogrešiti, a nećeš pogrešiti ni ako ostaneš na S2 (možda će ti smetati manji ekran na iP i za sve ćeš čačkati nexus 7, pa zato kažem odličan kombo iP i nexus) :D
Još bolja nexus 7 i nexus 4 :)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Ja mislim da je tu pun pogodak,sto se kaze oba uredjaja sa trenutnim najboljim OS...
Da se ja pitam,ja bih to odradio.. :) Jer nema potrebe da imas dva uredjaja sa OS android,meni je to bzvz.. :roll:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Tema aktuelna ponovo :oops:

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Baraba, šta menjaš 808 ili Nexus?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

iKe, oba otišla danas. Sa oba sam zadovoljan, nexus stvarno radi odlično i nemam nikakvu zamerku na uređaj, rado ću se vratiti na nexus ako se smorim ili omašim u daljem izboru. 808 imam planu da uzmem kao neku backup varijantu pred leto kada se bude više fotkalo, nexusa mi nije žao ali 808 jeste, ote mi ga jedan član sa foruma, bio je baš navalentan za 808 pa 808 :D

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

E, pa onda Nexus 4 i iPad Mini.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ala je nekome dosadno u zivotu, ja ne kontam to menjanje telefona svake nedelje. Sto je najgore kupujes stalno isto :-?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Baraba, Ti menjaš telefone više nego što neko menja neki odevni predmt, ali bukvalno :) A šta misliš šta bi trebalo da uzmeš sada, sve si već probao, ali što prodade 808, bolje kamere od toga nema......
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

@telep, kada tebi bude zanimljivo kao meni možda skontaš :)

@znemanja, nema bolje kamere, na 808 je ubica, nešto bih promenio, eto, veći ekran. lako se vratiti na 808 kad se smorim.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Baraba napisao:Tema aktuelna ponovo
Сачекај мало неки фон са 1080р екраном и одговарајућом осталом спецификацијом. :)
Слобода или смрт

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Aj' sad jedno dve nedelje na 3310... :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

iKe, gledam baš Lg, mislio sam note 2 i onda da ne uzimam tablet, ali što ti kažeš nexus :)
A razlog više za nexus:
http://www.phonearena.com/news/Ubuntu-P ... -4_id39845

bestboy, mislio sam da sačekam, ali neće oni skoro kod nas stići, pa dok se cene stabilizuju... dođe leto :)

psyhound, ili belu alkicu :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

hahahahahaha :lol: ludnica :wink:
i sta ces sad crni sine? :D
ja sam npr. cekao nexus 4 ali generalno nisam zadovoljan posle par klipova pregledanih na youtube.com u poredjenju sa iphone 5... NE KAZEM NISTA KONKRETNO (da ne pokrenem lavinu :lol: ), samo konstatujem...
nexus mi je bio prvi izbor posle trenutnog 4s-a... :smutny:

ovako ce biti 90% novi - beli - iphone 5 :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

luca, napiši slobodno "konkretno" nešto, nisam rob ni jednom sistemu, ni jednoj marci (dok me ne plate kao mioVraga da reklamiram) :lol:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Baraba napisao:psyhound, ili belu alkicu :lol:
Jok! Crvenu! :P

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

@baraba - pa napisao sam da bi to pokrenulo lavinu... kapiram da je ovo javni forum na kome svako ima pravo i trebalo bi da iznese svoje misljenje ali to ponekad ode predaleko a ja ne bih da budem deo toga...
pa eto, moze da se nasluti izmedju redova sta mislim konkretno na osnovu poslednje recenice o izboru :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

psyhound, sam si kriv :D

luca, jeste to sve, ali ovo je tema koju sam pokreno i zanima me konkretno, znači zašto bi konkretno izabrao iP5? I da napiše neko nešto kontra to je tvoje mišljenje, pa šta, nije šećer u vodu. Tako da slobodno raspali. Može i link za yt koji si gledao o poređenju.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

u pitanju je generalno poredjenje, jedan pored drugog... ekran, brzina rada u nekim situacijama, sama izrada telefona, izgled onako na oko... po meni, po mom ukusu a i po onome sto se vidi na klipu-sve je na strani iphone 5... najjaci utisak koji sam imao je da nexus pored iphone izgleda kao neki ruski tenk koji je samo veci i nista vise. da se razumemo, odlican je to aparat, prati trendove, ima ta silna podesavanja, widgete, precice itd ali kao prednost ima samo velicinu i nista vise... za mene... jeftiniji je od iphone 5 i zbog toga najvise idalje mi je na vrhu izbora jer iphone je mnogo precenjen... :)

ne mogu da se setim koji sam klip gledao pa cu postaviti link prema vecini... milsim da je ovaj gde lik drzi u ruci oba telefona, u pitanju je bio crni iphone 5... (koji se ljusti kao i crni HOS S4) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=E406xXr4Mok
Poslednja izmena od iLuka u Sub, 16. Feb 2013. 13:13, izmenjeno 1 put ukupno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

luca, nemoj nikad da zentas od toga da javno izneses svoje misljenje. Vidis da ja ovde vodim ponekad i vrlo ostre polemike sa 95% foruma, najcesce sam potpuno usamljen u svom krstaskom ratu protiv zelenog robota, ali meni to ne smeta, jer znam da se borim za ispravnu stvar :P :P 8)
Baraba, zasto iPhone5? Pa evo - prvi razlog - jos ga nisi imao. Drugi razlog - kvalitet izrade (ali uzmi beli, ne crni, za njega priznajem da su omanuli zbog tog ljustenja anodizovanog aluminiuma). Treci razlog - sada imas JB, pa mozes da mu radis sta hoces. Cetvrti i najvazniji razlog - ma koliko da se ovde prica suprotno, svi ce da ti zavide :P a ja cu da te pitam jel smem da pipnem ono sto je izaslo iz bozanske radionice :P
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori