Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Počeo sam da gledam prvu sezonu (jedinu do sada)Martin Mystere napisao:The Strain se fino razvija i ko voli takve serije slobodno nek pogleda ...
The Strain (2014– )
Ono, niti specijalno dobra, a nije ni toliko loša. Pokrali malo ideju iz knjige "Salemovo" Stivena Kinga, malo napravili nešto između zombija, vampira i andedova.
Ovih 8 epizoda koje sam odgledao teraju da se gleda i dalje.
7/10
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
The Salvation, solidan film, glumi Kantona
.

Malo stariji, ali odlican. ''Kurz und schmerzlos'' http://www.imdb.com/title/tt0162426/?re ... lmg_act_21
Hercules šta znam, nije mi se dopao.
The Rover (2014) - ja uopste nisam skontao sta je poenta ovog filma. Lik ide u poteru za svojim autom, rokne onog patuljka za pistolj, toboze se "sprijatelji" sa onim ranjenikom, poubijase se na kraju ti koji su mu ukrali auto i sta...?! 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Upravo zapoceo Attack on Titan animu. Sad mi je jasno zasto su je svi toliko nahvalili. 

Video sam reklamu na tv-u i rekao sam da ovo obavezno trebam da pogledam, jel je film ok?
Nije kao onaj nedaj bože 22 jump street?
Nije kao onaj nedaj bože 22 jump street?
acamatic, evo moje mišljenje

cvoruga napisao:22 Jump Street u top 5 najglupljih filmova 2014 godine, a najavljen je i nastavak.
Ajooj onda mi je sve jasno, ne znam pročitaću malo komentare ljudi pa ću videti dal da odgledam ili ne..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Juce sam odgledao A Most Wanted Man
http://www.imdb.com/title/tt1972571/?ref_=nv_sr_1
Sta znam, uzeo sam da ga gledam jer je to poslednji (valjda) Philip Seymour Hoffman-a. Onako, bilo je i boljih filmova mada nije ni ovaj los. Dobra gluma, ali na momente monotona prica.
http://www.imdb.com/title/tt1972571/?ref_=nv_sr_1
Sta znam, uzeo sam da ga gledam jer je to poslednji (valjda) Philip Seymour Hoffman-a. Onako, bilo je i boljih filmova mada nije ni ovaj los. Dobra gluma, ali na momente monotona prica.
- m@c|-|oR
- Expert
Family United (2013)
Veoma lep španski film, pomalo komičan, ali u suštini je odlčna drama, sa fenomenalnim raspletom.
8,5/10
Veoma lep španski film, pomalo komičan, ali u suštini je odlčna drama, sa fenomenalnim raspletom.
8,5/10
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
I tako odgledah gorepomenutu animu. 25 epizoda za 3 dana. Ko voli anime ovo ne sme propustiti! Nadam se da ce biti i druga sezona!psyhound napisao:Upravo zapoceo Attack on Titan animu. Sad mi je jasno zasto su je svi toliko nahvalili.

Poceo sam po drugi put da gledam seriju True Detective. Jednostavno mora da se gleda bar dva puta. Strasna serija.
The Expendables 3 (2014) - pa ono, prica standardno nikakva, ali zato akcija... 

Hercules (2014) - onako, i nije tako lose ispao. Ne lezi mi bas ta anticka tema, ali volim film sa Dvejnom Dzonsonom.
- m@c|-|oR
- Expert
Baš malopre sam ga skinuo. Gledaću ga za vikend.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Neighbors (2014) - Već nekoliko meseci mi ovaj film stoji u download folderu i nikako da ga pogledam, danas reših i odgledah ga. Što se tiče utiska, onako, klasična američka komedija, ima krajnje debilnih scena, a ima i par smešnih, nije loše da se ubije jedno hladno popodne, ocena 5/10.
Poslednja izmena od znemanja u Sre, 29. Okt 2014. 02:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)