Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Postoji li aplikacija za Android za praćenje potrošnje besplatnih minuta iz postpejd paketa? Da može da se podesi na 60+1 i 60+60?

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

mezzano, zove se PhoneUsage. Ima masu podesavanja, sve to prodji i utegni i imaces u potpunosti to sto trazis ;)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

lesa0208, Nisam baš shvatio šta me tačno pitaš ovo za force close? Na šta tačno misliš? Što se tiče promena prečica u docku, otvoriš fioku sa aplikacijama, zadržiš prst na bilo kojoj, on ti nju zadrži ali te izbaci na homescreen, kao da postavljaš shortcut. Spustiš ikonicu na mesto levog ili desnog shortcuta u docku, i dobiješ opciju "replace reft/right dock icon" Ostaviš je tu i to je to.

Ja lično volim standardne ikonice i uglavnom ih ne menjam, a baš mi prija mogućnost koju Regina nudi kad je raspoređivanje istih u pitanju. Resize widgta mi takođe nikad nije trebao, a ovo što Regina nudi, da se reguliše broj linija u Calendar i ToDo widgetima, mi je sasvim dovoljno. Fontove menjam direktno preko aplikacije u samom Tabu, koji ima tu opciju, dok sam na Desire ionako koristio Font Changer.

Pošto mnogo instaliram i isprobavam aplikacije, mogućnost direktnog deinstaliranja istih pravo iz launchera mi je užaaaaasno korisna opcija. ;) Inače, probao sam Reginu i na Desire sa GingerVillain 1.8, i radi lepo, bez seckanja, međutim pravi mi problem s internom memorijom, koje ionako imam malo, zbog brda aplikacija koje imam instalirano, od kojih poveliki broj traži da bude na internoj memoriji.

Na Tabu ovaj lauincher jednostavno preterano dobro izgleda. Do sada sam koristio Launcher Pro Plus, ali sam ga batalio već posle pola sata s Reginom :D Ostale launchere sam probao i nijedan mi se nije svideo. Pošto vidim da je ovo release koji pocinje sa nulom, mogu samo da predpostavim da će s vremenom biti još apdejta koji će doneti nove funkcije.

dAcHo_cZaR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Apr 2011. 19:30

Post od dAcHo_cZaR »

Moze neko da mi kaze zasto nece da mi se telefon prikljuci sa kompom,prikljuci se i nista se ne pojavljuje,trebam imati nesto instalirano ?
Skinuo sam par aplikacija sa neta,al nmg da ih prebacim :S
Hvala unapred

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

araphel, tapnes na neki od uglova na tabu ili telefonu e sada treba nesto da se desi a meni izbaci force close pa reko mozda si tapkao po uglovim.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

mezzano, stavio sam jednu takvu aplikaciju na par stranica iza. ja je koristim i odlicno obavlja posao. i precizna je. jedino je malo teze podesiti sve kako tebi odgovara, ali posle radi ok.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

araphel, Vezano za manjak memorije, GV koristi darktremor skriptu za apptosd ali u pocetnim podesavanjima ona prebacuje samo mali deo aplikacije na sd, ako zelis vise interne memorije uradi sledece.
Skini neku terminal apliaciju sa marketa (ja koristim terminal emulator) i u njega ukucaj sledece
su (izbacice ti poruku da li zelis da dobijes super user pristup)
a2sd cachesd (kada ukucas ovo telefon ce da se restartuje i imaces vise interne memorije)

Ovo iuputstvo inace vazi za bilo koji rom sa darktremor skriptom za apptosd

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

acambas, to je bas dobra aplikacija i korisna .
Note IV N9100 dual

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ljudi svidja mi e ovaj Regina launcher :D
Dobro radi na DHD-u 8) 8)
and justice for all...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Skinuo sam sa aplanet marketa program spb shell 3d i uspesno ga instalirao.Problem nastaje kad se on jednostavno izgubi i postavi mi fabricki koji je bio pre njega.Onda imam problem da ga ponovo postavim jer ne mogu da ga nadjem gde je instaliran.Koristim samsung i9000 galaxy s.Pa ako moze neka pomoc.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pripremam lagano app za svog sledećeg Andru :) , po svoj prilici ću koristiti Beautiful w.ili Fancy w, koji je bolji trenutno ako je neko koristio oba (ili možda neko treće rešenje)?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Beautiful widgets je malo bolji (zbog veće kastomizacije) ali u poslednjim verzijama su poradili na zaštiti od piraterije tako da zeza skidanje skinova. Inače i Fancy Widget je odličan program.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

telep, znam to za BW, nema veze imaju "skin packs" da se skinu, nije problem. Reko da nema nekih ozbiljnijih manjkavosti kod Fancy pošto nisam nikad koristio :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

File Expert

Slika Slika

Odlican file manager, ja sam se odusevio. Brz, ima root acces i ono sto me je najvise privuklo je "silent batch install". Obelezite vise aplikacija i instalirate ih bez ikakvih "ok" i "install" z*ebancija. Moze biti korisno kad non-stop menjate romove.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Дајте име неког лепог програмчића за закључавање порука... :)
Слобода или смрт

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

bestboy, ja kristim Smart app protector free :wink: ili probj Go sms mozes u njemu da podesis zakljucavanje poruka.

Jedino sto u free verziji mozes da izaberes 4 app da zakljucas :cry:
and justice for all...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

antec, super je ovaj programcic .
Note IV N9100 dual

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Dream Weaver
То ми реци! :D
Добар је овај Go sms као душица. :wink:
Слобода или смрт

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

bestboy, dobar, dobar :wink:
Nadji go sms pro :D
and justice for all...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

moze jedno pitanje za vas sto koristite te sms aplikacije. Nisam koristio nijednu sms aplikaciju, koristim sms popup cisto da mi izbaci popup za smsm sta dobijate posebno u tim aplikacijama za sms?

Odgovori