Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
lesa0208, Nisam baš shvatio šta me tačno pitaš ovo za force close? Na šta tačno misliš? Što se tiče promena prečica u docku, otvoriš fioku sa aplikacijama, zadržiš prst na bilo kojoj, on ti nju zadrži ali te izbaci na homescreen, kao da postavljaš shortcut. Spustiš ikonicu na mesto levog ili desnog shortcuta u docku, i dobiješ opciju "replace reft/right dock icon" Ostaviš je tu i to je to.
Ja lično volim standardne ikonice i uglavnom ih ne menjam, a baš mi prija mogućnost koju Regina nudi kad je raspoređivanje istih u pitanju. Resize widgta mi takođe nikad nije trebao, a ovo što Regina nudi, da se reguliše broj linija u Calendar i ToDo widgetima, mi je sasvim dovoljno. Fontove menjam direktno preko aplikacije u samom Tabu, koji ima tu opciju, dok sam na Desire ionako koristio Font Changer.
Pošto mnogo instaliram i isprobavam aplikacije, mogućnost direktnog deinstaliranja istih pravo iz launchera mi je užaaaaasno korisna opcija.
Inače, probao sam Reginu i na Desire sa GingerVillain 1.8, i radi lepo, bez seckanja, međutim pravi mi problem s internom memorijom, koje ionako imam malo, zbog brda aplikacija koje imam instalirano, od kojih poveliki broj traži da bude na internoj memoriji.
Na Tabu ovaj lauincher jednostavno preterano dobro izgleda. Do sada sam koristio Launcher Pro Plus, ali sam ga batalio već posle pola sata s Reginom
Ostale launchere sam probao i nijedan mi se nije svideo. Pošto vidim da je ovo release koji pocinje sa nulom, mogu samo da predpostavim da će s vremenom biti još apdejta koji će doneti nove funkcije.
Ja lično volim standardne ikonice i uglavnom ih ne menjam, a baš mi prija mogućnost koju Regina nudi kad je raspoređivanje istih u pitanju. Resize widgta mi takođe nikad nije trebao, a ovo što Regina nudi, da se reguliše broj linija u Calendar i ToDo widgetima, mi je sasvim dovoljno. Fontove menjam direktno preko aplikacije u samom Tabu, koji ima tu opciju, dok sam na Desire ionako koristio Font Changer.
Pošto mnogo instaliram i isprobavam aplikacije, mogućnost direktnog deinstaliranja istih pravo iz launchera mi je užaaaaasno korisna opcija.

Na Tabu ovaj lauincher jednostavno preterano dobro izgleda. Do sada sam koristio Launcher Pro Plus, ali sam ga batalio već posle pola sata s Reginom

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 12. Apr 2011. 19:30
araphel, Vezano za manjak memorije, GV koristi darktremor skriptu za apptosd ali u pocetnim podesavanjima ona prebacuje samo mali deo aplikacije na sd, ako zelis vise interne memorije uradi sledece.
Skini neku terminal apliaciju sa marketa (ja koristim terminal emulator) i u njega ukucaj sledece
su (izbacice ti poruku da li zelis da dobijes super user pristup)
a2sd cachesd (kada ukucas ovo telefon ce da se restartuje i imaces vise interne memorije)
Ovo iuputstvo inace vazi za bilo koji rom sa darktremor skriptom za apptosd
Skini neku terminal apliaciju sa marketa (ja koristim terminal emulator) i u njega ukucaj sledece
su (izbacice ti poruku da li zelis da dobijes super user pristup)
a2sd cachesd (kada ukucas ovo telefon ce da se restartuje i imaces vise interne memorije)
Ovo iuputstvo inace vazi za bilo koji rom sa darktremor skriptom za apptosd
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Skinuo sam sa aplanet marketa program spb shell 3d i uspesno ga instalirao.Problem nastaje kad se on jednostavno izgubi i postavi mi fabricki koji je bio pre njega.Onda imam problem da ga ponovo postavim jer ne mogu da ga nadjem gde je instaliran.Koristim samsung i9000 galaxy s.Pa ako moze neka pomoc.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Dream Weaver
- Mobil manijak