brankisha, ekstra druga fotka, baš ukusna.

Sale_M, kul obrada.

Od mene dve obrađivane:

Optička stabilizacija slike, a proveriš u tehničkim podacima uređaja.yocasylver napisao:Sta znaci IOS i koji telefoni ga imaju tj kako proveriti ?
Verovatno si mislio na OIS, a iOS možeš da nađeš u bilo kom Ajfonu.yocasylver napisao:Sta znaci IOS i koji telefoni ga imaju tj kako proveriti ?
Mene bi bilo sramota da vozim ovakav auto na 15icama (letnji set)...Nije nešto naročito neudoban, a to mi nije ni bitno...ali zato je u krivinama i na većim brzinama kao pegla...dachakragujevac80 napisao:Pa i sa 17-cama otpadaju bubrezi, a kamoli sa 19 inca. Plus je trojka tvrda, a narocito neudobna na zadnjim sedistima! Sve preko 15ice i balonki je cista kozmetika! [emoji16]
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Jos samo ovaj off od mene i obecavam adminima da necemo vise: i mene je dok sam bio momak,ali sa dolaskom zene i narocito male dece,prioriteti se menjaju,a lprakticnost menja lepotu i uzivanje. Karavan sa 15-icama balonkama i Bog da te vidi.filip11314 napisao: Mene bi bilo sramota da vozim ovakav auto na 15icama (letnji set)...Nije nešto naročito neudoban, a to mi nije ni bitno...ali zato je u krivinama i na većim brzinama kao pegla...