Nijesam znao Moja pretpostavka jer se firma ugasila...Ali sto vam kazem za bateriju i da me to plasi....E pa mi u NS uglavnom dobijemo nek kinesku bateriju uz telefon ili josh gore dobijemo polovan telefon(garancija ne vredi na nista kao i kod svih ostalih) i ja onda moram posle mesec dva da kupujem bateriju koje naravno nema i onda ja lepo ostanem sa fonom bez baterije...
A i posto od svih telefona na Siemensu se najvise zadrzim(valjda zato sto ga niko ne voli pa ono u fazonu da budem drugaciji)... Dario, evo danas idem da saram u NS ako nadjem povoljno EF81 i ako imaju bateriju za njega odma kupujem jednu bateriju i jedan primerak tog fona pa i ako me ne odusevi opet je bolji od 1600....
A znam nesto i cuo sam da ovaj otvara i PDF i Word i Excel files pa ajde i to da vidimo mada mi to u zivotu ne treba niti ce mi ikad trebati...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Kupio sam EF-81 i za sada sam prezadovoljan tim telefonom( sa obzirom na cenu od 104 e koliko sam ga platio).Baterija mu nije jaca strana ali moze izdrzati kod umerenog koriscenja 2 dana,kuciste i ekran perfekcija (i Nokia I SE treba da se ugledaju kako se prave telefoni)Tu nema nigde skripe,problematicnog dzoistika,prasine unutra,lufta,izuzetni materijali kucista i jos da je softverski bolji bio bi vrh telefon.Da se razumemo-koliko para,toliko muzike,ali ako se uporede svi telefoni u tom cenovnom rangu,razlika je noc i dan u korist Simensa.Sve u svemu sa obzirom na cenu ipak ga vredi uzeti.
Gledao sam ga danas i stvarno je lep na izgled...Josh cu malo da razmislim jer od 1 juna dobijam kesh tako da ce onda biti veci izbor...A do tada ce se prostudirati utisci o nekoliko telefona pa cemo da vidimo...
Ali opet naglasvam da ne zelimda dajem ogromne sume za fon jer stvarno nema svrhe(znajuci mene dosadice mi za max 2 meseca) mada opet ko zna mozda i ne...Mozda sam se uozbiljio???
Samo jedno,mozda glupo, pitanje a zasto ne odes na pretrazivac pa sve te opcije lepo stavis u pretrazivac... i eto ga! Pa ako neznas staces izdvojis njih par i napravis glasanje...
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!
reaper225,pa recimo samo da to sto telefon "navodno" ima i da li radi kako treba i kako pise ima velike razlike....
Evo ti primer...i K750 i Siemens S88 imaju 2mpx kameru sa autofokusom i navodno da nemam pojma o telefonima bilo bi mi svejedno koji fon jer bi trebalo da imaju isti kvalitet kamere a nije tako...
Ili mozda bluetooth na LG i bluetooth na Nokia telefonima....Ili pak IC....
i ima malih miliona primera...Jednom recju ne veruj specifikacijama veruj korisniku!!!
BTW ovo je dobronamerno....Ne mora da znaci da ako dam 300e za fon koji odgovara mojim specifikacijama da ce i zadovoljiti moje potrebe i ukuse(desavalo mi se pa nisu potrajali u mojoj ruci duze od nedelju dana)
Jones, mozda si se uozbiljio,pa uzmes sebi nokiju 6310i,koja ce ti trajati barem 5-6 god ,ali samo mozda...........
Gledao sam taj BenqS.... i stvarno je fantasticno odradjen,nista ne skripi itd,ali sw je cudo,sto on moze da pokvari utisak....Da se ja pitam,odmah bi ga preskocio i uzeo 6070
Dario, kazem zato cenim drugo misljenje...Valjda ga zato i toliko ljudi prodaje...Opet se lomim i gledam....Fazon je sto sam navikao na bateriju od ovog monstruma....Gde i kod kog da nadjem sad takvu...Naravno znam da nema tako da cu se morati da se zadovoljim i sa dva tri dana....
e blizi se pocetak juna i moj kesh...
Masterokrata,eee bio ja tamo i nema za benq ali moze da se nabavi...Ce da vidimo...Stvarno bi uzeo taj ef81 samo zato sto je kvalitetna izrada a i bogami ni funkcije mu nisu lose....Cak mislim da i u NS nije mnogo skup tj nov je 9000din sad dal je to previse...
Jones, pa mogu ti reci da je ok cena,to je oko 110e (u bg je od 90e pa navise) i garancija od 6 meseci,mada vecako si zapeo za taj,bolje ga poruci iz bg,dobices ga za manje para i uz garanciju od 1 godine,neki forumas iz bg zna tacno koja radnja salje pouzecem,pa vidi sa njima......
VeNoM, tu si definitivno u pravu...Ma ako nista uzecu ga samo kao uspomenu na Siemens ili da mi bude kao drugi telefon...Uzimam ga najverovatnije ali odluka pada tek posle 10 juna kad se ocekuje "plata".... loki13, ja imam bolest da moram da uzmem telefon u ruke i da ga platim takoreci mrzim pouzece...osim kad je jedina opcija!!
VeNoM, moram caletu da preporucim meridian Ovog puta ne smem da menjam fon duze vreme caletov jedini uslov pod kojim mi daje "platu" pa ce morati dobro da se razmisli...Odlucio sam jedino da vise ne ulazem u komp!!!
Jones, pa ako je to jedini uslov,onda uzmi nesto sto ce ti potrajati duze vreme,a preklop ili slajd sa svojim fletom ce teze to odraditi,najbolji ti je monoblok.........
Lepo uzmes 6233 i miran si 100 god,extra kvalitetno je odradjen,extra baterija i extra video snimak,a sve to za samo 165e (u bg-u) ili 190e (u ns),jest da nije 130-140e,ali kao sto kazes i budzet ti raste....
Mada u toj cifri imas jos zanimljivih monoblokova w810,k550,n70,6300........
loki13, pa sto me podseti na FLERT kabel(ladno je neki matori serviser u NS odvalio to)...Znam to me isto brine...NE znam stvarno,cale me je upozorio da se vise ne zaj***vam,prvo te pare sto ce da mi da je rekao da uopste ne zeli da vidi da sam potrosio na mobilni(mislim covek je video sta ja radim) al onda se predomislio i rekao uzmi sta oces al da te nisam video da ga menjas posle mesec dva a ni za ubuduce...
Covek je u pravu ja sam bash stoka....
Ovako W810 otpada jer mi mp3 ne treba
K550 je ok ali brate mnogo je skup,u NS je 220e(mozda je sad pao na 205-210)
***za te pare cu radije polovan ekstra ocuvan K800(koji ulazi u definitivno uzi izbor)***
N70....HATE simbu
6300 mi stvarno ekstra izgleda al kad sam cuo koliko mu pljuju bateriju neka hvala...
Kamerica mi treba zbog nekih stvari(jedan clan foruma zna zasto---Family Guy) tako da sad to ulazi nekako u prvi plan kao kriterijum...(mada ja sam skroman,ne trazim cudo od kamere) ali vec ako za male pare tj 200e imam 3.2mpx(K800) sto da ne...Jedino mi je malo glupo sto se opet vracam na njega ali bi ga ovaj put lakse progutao jer sam prosli put dao skoro duplo vise za njega kesha
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.