Ima li logike u menjanju E61 za p990i???...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

OK, Alien, nema rasprave, ti si u pravu... Ja sam napisao prednosti koje ja znam, to što nisam čačkao P990 nije zločin protiv čovječnosti!

Kao što rekoše ostali, one prednosti koje sam ja naveo stvarno su prednosti...

Izuzetno cijenim P seriju SE, ali mi se ipak više sviđaju Nokije...

Stick to E61!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Post od ZedPi »

Ipak cju ostati pri svojoj vernoj E61... Meni nije nezgodan za telefoniranje, chak mi se i dopada shto je shirok, jer imam osecjaj da drzim telefon, a opet, je tanak, tako da je trip zaista poseban u odnosu na telefoniranje mobom "uobichajenih" dimenzija... Baterija mu je zaista strashna - traje bash dugo do sledecjeg punjenja, shto mi sa 6630 nije bio sluchaj (na dvadana punjenje sa obafveznim gashenjem nocju - i to jedva dva dana)...

P1 je vishe nego dobar, i mislim da cju ga pazariti chim mu cena "sleti" na neki nivo koji mogu si da priushtim... Dopada mi se metal na telefonima... |m|_ :D Da li je istina da na SE telefonima ne moze da se bira gde cje biti Inbox (kartica ili fon) + ogranichenost istog i da ne postoje profili kao kod Nokije? Eh, da, chuh da i report za SMS mora da se ukljuchi za svaku poruku...?

Hvala svima na "pro et contra" u vezi moje dile(j)me! :)

ZedPi
Chance favors the prepared mind.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I P1 kako sam cuo ima problem sa baterijom od 2 dana. Ja stvarno ne znam nijedan smartphone koji drzi koliko i E61(i). Ma ne dam ga ni za sta na svetu. Jos da nadjem neki dobar fon koji ima aktivne 2 kartice u isto vreme... mmm-mmmmmmm
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori