evo i odgovora mts-a
Ono jeste stvarno besmisleno uvoditi pakete na kojima se razgovori tarifiraju na 30sec, ali sta tu jos ko pita koga. Nema to puno veze sa evolucijom jer je to prelazak sa konja na magarca.
I treba li jos ko da se podseti da je telenor izmenjao 2 seta tarifa za ovu jednu godinu koliko je u Srbiji. Da ih covek ne zna bolje, rek'o bi da ne znaju sta hoce...
I da, jedna bitna promena, uz MIX je moguce koristiti tarifne dodatke.
I treba li jos ko da se podseti da je telenor izmenjao 2 seta tarifa za ovu jednu godinu koliko je u Srbiji. Da ih covek ne zna bolje, rek'o bi da ne znaju sta hoce...
I da, jedna bitna promena, uz MIX je moguce koristiti tarifne dodatke.
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Sta je prelazak sa konja na magarca? Hajde budi konkretan- to i to, bez komplikovanih postova sa bespotrebnim cinjenicama.
Dakle po meni je zamena pro paketa sa novim evolucija jer su fleksibilniji i povoljniji, a ti na to kazes da je sa konja na magarca...
btw. znam da ne volis Telenor, ali daj barem budi realan. Ako je nesto korak napred pohvali, a ne pljuj. Nego pljuvaca ce uvek biti, a Srbi su inace poznati kriticari, fudbaleri, selektori...
Dakle po meni je zamena pro paketa sa novim evolucija jer su fleksibilniji i povoljniji, a ti na to kazes da je sa konja na magarca...
btw. znam da ne volis Telenor, ali daj barem budi realan. Ako je nesto korak napred pohvali, a ne pljuj. Nego pljuvaca ce uvek biti, a Srbi su inace poznati kriticari, fudbaleri, selektori...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
ne mogu da "volim" ni jedne, ni druge, ni trece ako se sa popustima i povoljnostima krece tek kada dodje 3.
a sto se tice konkretnosti, pa i bio sam konkretan
uvodjenje novih postpaid tarifa sa intervalom od 30sec na mesto onih, kakve god da su bile pre toga, koje su bile na sec
btw. znam da ti "volis" telenor ali cinjenice govore same za sebe
potez telenora koji cenim je uvodjenje tarifnih dodataka, ali kako su ih uveli tako su ih ukunili za onove korisnike tako da je senka brzopletosti sa njihove strane vec bacena
cekaj, stani, zeznuli smo se, sada ce svi koristiti dodatke i nikog necemo moci da deremo

p.s. sta je to fleksibilnije u povecanju tarifnog intervala???
a sto se tice konkretnosti, pa i bio sam konkretan
uvodjenje novih postpaid tarifa sa intervalom od 30sec na mesto onih, kakve god da su bile pre toga, koje su bile na sec
btw. znam da ti "volis" telenor ali cinjenice govore same za sebe
potez telenora koji cenim je uvodjenje tarifnih dodataka, ali kako su ih uveli tako su ih ukunili za onove korisnike tako da je senka brzopletosti sa njihove strane vec bacena
cekaj, stani, zeznuli smo se, sada ce svi koristiti dodatke i nikog necemo moci da deremo

p.s. sta je to fleksibilnije u povecanju tarifnog intervala???
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
Zasto mislis da su Tarifni dodaci promasaj? Razmisli, moze ih koristiti preko 2 miliona korisnika, i post i pre paid, Telenor dodatno unapredjuje nacine aktivacije istih, preko Call Centar automata, direktnog kontakta operatera, Portala. Razlog je jasan, bar meni. Sve "stare" pre paid kartice vlasnika koji su koristili druge mreze polako se aktiviraju, postojeci korisnici su sve zadovoljniji. Za nove korisnike, toga nema ali mogu da izaberu paket usmeren ka povoljnosti prema onim uslugama koje najvise koriste, i to u najkvalitetnijoj mrezi u Srbiji.
Povecanje tarifnog intervala je samo u Fleksi paketu, ali fleksibilnost se istice time sto mozes da trosis pretplatu na vise tipova usluga.
Za danas dosta.
Pozdrav.
Povecanje tarifnog intervala je samo u Fleksi paketu, ali fleksibilnost se istice time sto mozes da trosis pretplatu na vise tipova usluga.
Za danas dosta.
Pozdrav.

djuice user permanently deactivated.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
batancev, pa bolje i sada da krenu sa popustima,nego da su svi troj seli dogovorili se i podelili pogacu i ucutali,nebi ovaj nas narod video nistao od konkurencije...
Nego,jedno pitanje,kod MIX paketa uspostava veze 2.5 din + pdv (=2.95 din),e sad da li se ta uspostava veze naplacuje i dok imam free minute ili ne,jer ako sa naplacuje to ipak nije besplatan poziv?
Nego,jedno pitanje,kod MIX paketa uspostava veze 2.5 din + pdv (=2.95 din),e sad da li se ta uspostava veze naplacuje i dok imam free minute ili ne,jer ako sa naplacuje to ipak nije besplatan poziv?
D500&E71
o boze, djuicedjuice napisao:Zasto mislis da su Tarifni dodaci promasaj?
igramo se gluvih telefona
ja sam rekao da su tarifni dodaci super a ne obrnuto
citaj malo pazljivije, problem je u tome sto ih nema za nove korisnike
i mislim da je dosta vise sa tim da "za nove korisnike, toga nema ali mogu da izaberu paket usmeren ka povoljnosti prema onim uslugama koje najvise koriste"
ta prica je suplja koliko i swiss cheese jer oni imaju samo jednu dobru stranu da izaberu
hoces sms za 1din, dodji da te deremo na razgovoru tj, obracunu vremena etc, etc
loki13
ne poznajes me dovoljno iz postova jer ih mozda nisi procitao
ja hocu popuste ali ne "volim" ih zbog toga sada, kako bi ti rekao Lobachewsky, nego mi je samo drago
ali da se svako od njih pitao posebno, nista od toga ne bi bilo
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
jos uvek nije sigurno da se tarifni dodaci mogu koristiti uz nove pakete. na sajtu nigde ne pise eksplicitno da mogu, a kada sam zvao call centarrekli su mi da cu morati ponovo da ih aktiviram; ja pitam, ok ali znaci vaze uz nove tarifne pakete, e tu se devojka zbunila, pa sam cekao jedno pet minuta, i kad se vratila - posle konsultacija- rekla mi je da pozovem u ponedeljak - tada ce znati sigurno da li funkcionisu ili ne...batancev napisao:I da, jedna bitna promena, uz MIX je moguce koristiti tarifne dodatke.
inace koliko vidim telefoni i dalje idu uz bel pakete, na ugovor od DVE godine... tu jos uvek kaskaju za Telenorom...
ja sam dobio odgovor iz cc preko mail-a ali sam ga odmah obrisao
sad bih ga prekopirao ali...
a ako ne bude moglo opet nisu gori od konkurencije
a evo i novinskih clanaka
rat impulsa
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-09-01
sad bih ga prekopirao ali...
a ako ne bude moglo opet nisu gori od konkurencije
a evo i novinskih clanaka
rat impulsa
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-09-01
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
MB maneken
Ha, ha, ha
Pa onda su promasaj i 3g, i svi pakrti(niko ne zna da ih promeni), kamera na telefonu, jer je niko ne koristi, mp3, kolor ekran, jer telefon sluzi samo za razgovor.... Kako ti znas da lupis, pa to je strasno...
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Ha, ha, ha

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
iPhone + CX300
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
evo i zvanicne informacije
uz nove postpaid pakete mts-a je moguce koristiti tarifne dodatke
jedino sto nije moguce je aktoviranje f&f brojeva za njih ali mts ionako jedini na trzisti ima f&f u redovnoj ponudi tako da ovo i ne donosi neku veliku razliku tj. nedostatak paketima
ako neko zeli f&f ima bel
"konkurencija is a bitch, and then telenor ...."
filmofili znaju nastavak
jedino sto nije moguce je aktoviranje f&f brojeva za njih ali mts ionako jedini na trzisti ima f&f u redovnoj ponudi tako da ovo i ne donosi neku veliku razliku tj. nedostatak paketima
ako neko zeli f&f ima bel
"konkurencija is a bitch, and then telenor ...."
filmofili znaju nastavak
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
odlicna vest. samo, koji je izvor, jer je cc prvo govorio da ce moci, pa onda da ne znaju zvanicno... meni su prekjuce rekli da pozovem u petak, "do tada ce sigurno imati informaciju"...batancev napisao:evo i zvanicne informacije
a i ako pogledamo logicno, ako neko uzme tarifni paket mix, kako ce na njemu funkcionisati tarifni dodaci za minute u okviru mts mreze, kad su u toj tarifi pozivi ka svim mrezama uracunati u besplatne minute... malo mi je sve to cudno.