najbolji svih vremena

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

kljun, da.. t100 je bio dosta slican r600.. mislim da je on jedan od prvih modela koji su bili slim i ujedno dobri i kvalitetni, imao je plavi ekran ak ose ne vara.. mahh.. to su bili dani

El_ldar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 27. Sep 2007. 21:53

Post od El_ldar »

mislim da ce biti najfunkcionalniji fon sa linka dole

http://www.intomobile.com/2007/07/26/so ... phone.html

a do sad K800i ili N73 zavisi sta ko trazi

a ja sam se najvise odusevio kad sam kupio 3210 onda nekad kasnije nakon dosta mijenjanja odusevio me je 3650 i onda nekoliko god kasnije K800i

vidjeo sam da neko fali R600 meni je taj fon bio bezze koristio sam ga 2 dana i prodao jer me odma poceo zajebavat a novog ga kupio jbg nisam ga kupio u servisu pa nisam mogo vratiti i uvalio sam nekom liku :D
al dosta je slican njemu T100 e snjim sam bio zadovoljan narocito zbog izgleda.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

napalm death moj cale je imao R600, bas je extra telefon, ja mislim da ga jos ima, dosta su slicni T100 i R600(to su pravi telefoni), secam se kad sam pravio slike na T100, igrao one super igre... kad sam ga imao nisam ni znao sta je WAP pa to nisam ni koristio.
miodrage i mom bratu je prvi fon bio 5110(bese to bas davno), na tom telefonu sam prvi put igrao Snake, i nisam imao pojma o telefonima, kasnije ga je cale uzeo i jos uvek radi normalno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

El_ldar, :lol: brate, jesi li ikada cuo za fotosop :lol: A ovo je najjadniji koji sam ikada video... :lol:
iPhone + CX300

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

ma nokia 6110 kameleon je najjaca... hiljade i diljade sati razgovora i bat i dalje trajala 4 dana kad sam je poslao pod oblake... i nokia 3510i... ima jos radi APSOLUTNO SAVRSENO a sve je original... :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

kapoerista90, ehh...vracas me u dobra stara vremena kad sam i ja obilato koristio Nokiu 6110 bas sa kameleon maskom...kako sam obozavao taj telefon,a i bio je prvi koji sam od svoje kinte uzeo. :) :)
Najbolji svih vremena je strasno diskutabilno pitanje, mada mnogi se slazu da je to neprikosnovena Nokia 6310i... 8) Nemojte sad ono: nema kolor ekran,kameru,mp3 i ostale dzidza-bidze...posmatrajmo telefon kao telefon,ne kao kameru ili mp3 plejer. :)

Odgovori