6600 vs 7610
Nabukodonosre, molim poigraj se sa tastaturom, bolja je nego na 6600, nemoj samo da zaključuješ sa fotografija. Tastatura na 6600 je suviše meka, dok su na 7610 tasteri krući, imaju plići hod, te je sve u svemu tastatura daleko bolja. U tastaturu ne ubrajam on/off taster koji je bukvalno nemoguće pritisnuti... 8O
U susret novim izazovima...
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:55
@nbnebojsa
Nisam rekao da su svi nekompetentni, vec da ima i takvih, a i oni daju savete, tako da covek veoma lako moze da se zajebe
@Ludak
E sad sam sve cuo. Daleko bolja?!? A sta je sa tasterima "3" i "6"?! Njih uopste nema na tastaturi! Cekaj ustvari da vidim na slici...aaaa...ima ih, ali ih nisam odmah video posto su nenormalno mali!!! Mogu samo sa zamislim pisanje poruke: "Cekaj da pritisnem trojku...daj mi neku cackalicu ili nesto ostro...ne mogu prstom...". Pitaj ljude koji su presli sa 6600 na 7610, a koji realno govore, koja tastatura je bolja, pa onda pricaj.
Nisam rekao da su svi nekompetentni, vec da ima i takvih, a i oni daju savete, tako da covek veoma lako moze da se zajebe
@Ludak
E sad sam sve cuo. Daleko bolja?!? A sta je sa tasterima "3" i "6"?! Njih uopste nema na tastaturi! Cekaj ustvari da vidim na slici...aaaa...ima ih, ali ih nisam odmah video posto su nenormalno mali!!! Mogu samo sa zamislim pisanje poruke: "Cekaj da pritisnem trojku...daj mi neku cackalicu ili nesto ostro...ne mogu prstom...". Pitaj ljude koji su presli sa 6600 na 7610, a koji realno govore, koja tastatura je bolja, pa onda pricaj.
OK, ja sam prešao sa 6600 na 7610. Molim te, pogledaj na mobileburn.com da li je tastatura dobra ili ne, pre nego što ponovo počneš da dokazuješ nešto što nije, u ostalom odi do neke prodavnice mobilnh telefona, te probaj sam, nemoj sve da zaključuješ sa slika. Ja te ne napadam, samo kažem ono što jeste, kako se potencijalni kupci ne bi zbunili. 

Ljudi moji isti telefon, različitih dimenzija, 7610 je neprimjetno brži, ali zato 6600 ima džojstik koji je izvanredan, naročito pri zumiranju i pregledu slike, jedina veća prednost 7610 je 64mb memorije na kartici i 8mb memorije ne telefonu što je duplo više nego na 6600.
Imao sam 6600, kupio sam 7610, i shvatio da je isti da sam se z****o, doplatio još skoro 200e, zato sam ga nakon 10 dana prodao.

Imao sam 6600, kupio sam 7610, i shvatio da je isti da sam se z****o, doplatio još skoro 200e, zato sam ga nakon 10 dana prodao.

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Kamera jeste jedan od aduta, ali da nismo malo zaobišli izgled??? A ovo što se tiče tastature(ponovo), tvrđe tastature su znatno bolje za raditi, nego one mekane, kao na 6600. Svi ljudi koje znam, a imaju 6600, kažu da je tastatura znatno bolja od one na 6600(brže radi). 7610 je još bolji i zbog bržeg rada sa temama, a i softverski je dovršeniji(6600 sa starim softverom ima velike probleme), da ne spominjem SMS poruke, samo pokušajte da kucate przo po principu mgmgmgmggm, pa ćete videti da je 7610 MNOGO bolja pri kucanju poruka. Naravno, ja ovde ne spominjem 6630, koja je znatno skuplja, ali je 7610 za njega, kako reći, pa KRŠ. 

-
- Neredovni učesnik
-
- Neredovni učesnik