Samo kad bi postojao paket gde se ne placa nikakvo odrzavanje
 ( razmisljam sto su to nazvali odrzavanje , bas me zanima , kao da se pre paid ne odrzava
 ( razmisljam sto su to nazvali odrzavanje , bas me zanima , kao da se pre paid ne odrzava   )  i kad bi uveli da moze da se posle svakog obavljenog razgovora vidi koliko te je kostao taj razgovor  i to odmah , i zaduzenje plus u istom trenutku za taj mesec , onda i ne bi toliko pre paidovaca toliko bezali od post paida
  )  i kad bi uveli da moze da se posle svakog obavljenog razgovora vidi koliko te je kostao taj razgovor  i to odmah , i zaduzenje plus u istom trenutku za taj mesec , onda i ne bi toliko pre paidovaca toliko bezali od post paida   
 Kad bi ja imao prilike da kazem nekom Telenorovom direktoru kakav post paid zelim i sta je to sto ocekujem od post paida , to bi oprilike na ovo licilo . Ne dajte mi nista molim vas za "dzabe" u vidu besplatnih minuta itd . , samo mi dajte da platim onoliko koliko potrosim ali pocevsi svaki mesec od nule .

A onda kad nastane kuknjava....
                                                                          A onda kad nastane kuknjava....  

.
 .