6630 ili 6670?!
Srbine,u potpunosti se slazem sa tobom.Inace za pitanje teme,outlaw,mogao si da kazes sta trazis od telefona.6630 i 6670 se ne mogu porediti.A sto se tice dizajna,meni je lepsi 6630,on mi je najlepsi telefon,ali se vecini 6630 i nesvidja mnogo.Ja bih 6630 uporedio sa fordom focus,naravno po dizajnu.Focus ima duga zadnja svetla,i kada se pojavio,to je bio mnogima ruzan auto jer ima drugaciji dizajn od svih.Isto tako i 6630 daje novi dizajn prosirenog prostora za tastaturu,koji se retko kome svidja.
- Srbin
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
- Kontakt:
Pa cinjenica je da se slaze design sa focusom.. ali je i dalje cinjenica da se meni focus svidja a da mi je ovo ruzno
Mada.. sta znam.. juce sam se malo igrao.. mnogo lepo lezi u ruci i ako deluje kao da nece biti tako a i nije nesto mnogo veliki... i do sad sam ga vidjao i drzao par puta al juce sam ga imao na par sati.. zavoli covek 

- outlaw
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
- Kontakt:
Marko, nego šta 
Fala na konkretnim odgovorima, imam još par dana da pazarim upravo 6630... Sve mi se čini da je to telefon koji neću menjati barem dve godine

Fala na konkretnim odgovorima, imam još par dana da pazarim upravo 6630... Sve mi se čini da je to telefon koji neću menjati barem dve godine

Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum