6630 ili 6670?!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Feniks
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 14:35

Post od Feniks »

Srbine,u potpunosti se slazem sa tobom.Inace za pitanje teme,outlaw,mogao si da kazes sta trazis od telefona.6630 i 6670 se ne mogu porediti.A sto se tice dizajna,meni je lepsi 6630,on mi je najlepsi telefon,ali se vecini 6630 i nesvidja mnogo.Ja bih 6630 uporedio sa fordom focus,naravno po dizajnu.Focus ima duga zadnja svetla,i kada se pojavio,to je bio mnogima ruzan auto jer ima drugaciji dizajn od svih.Isto tako i 6630 daje novi dizajn prosirenog prostora za tastaturu,koji se retko kome svidja.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Pa cinjenica je da se slaze design sa focusom.. ali je i dalje cinjenica da se meni focus svidja a da mi je ovo ruzno :) Mada.. sta znam.. juce sam se malo igrao.. mnogo lepo lezi u ruci i ako deluje kao da nece biti tako a i nije nesto mnogo veliki... i do sad sam ga vidjao i drzao par puta al juce sam ga imao na par sati.. zavoli covek :)

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Design se mnogo dobro slaže sa Audijem TT. Debeo telefon- debeo auto, sve krugovi i polu krugovi...
U susret novim izazovima...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Evo resenja,.... cim kupim TT metalic, kupujem 6630 od dzeparca :)

outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
Kontakt:

Post od outlaw »

Marko, nego šta :D

Fala na konkretnim odgovorima, imam još par dana da pazarim upravo 6630... Sve mi se čini da je to telefon koji neću menjati barem dve godine :D
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Pa... ja ga ne bih menjao bar 2 godine.. sam sto definitivno mislim da jos uvek mnogo kosta za moje pojmove.

Odgovori