Planovi

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Kod mene zasad prvo mesto za menjazu ima k810 (vec je 15 meseci u mojim rukama),a kao naslednik mu se spominju htc tp2,e71(e72) ili mozda cak e52,w995....Ts(bez hw tastature) mi nije nesto interesantan tako da je dilema o konacnom odabiru prilicno suzena...
Racionalnost u meni naginje ka e71 kao dobrom,dokazanom i proverenom aparatu na duze staze (posto nemam nameru da menjam telefone svakih par meseci)!!!
Ali ko zna sta jos moze mojoj ludoj glavi pasti na pamet.... :cry:
D500&E71

paja_186
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2008. 03:37

Post od paja_186 »

Ni meni nije jasno sta se samnom desava,pre sam uvek nalazio nesto novo i privlacno na novim modelima, a sad mi nista ne pri laci paznju, tako da ostajem na BB 8800 dok ne umre, a posle cemo da vidimo.
P.S. Uzeo sam Ipod touch, ako da mi nije vise primarno da mi fon ima wi-fi.
BlackBerry 8800

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

vlada1970 napisao:Od kad sam nabavio moju omiljenu Nokiu 8310, vrlo malo razmisljam o fonovima i promenama. Toliko mi je draga i milujem je stalno, da me skoro nista ne interesuje vise. :oops:
Zaljubljen sam od pre par meseci.
Khm,ovaj ja sam ipak za nesto na dve noge i sto nosi suknju,nekako mi je skladnije.Mada ako tebi odgovara... :D ;)

Vincent Ne znam u koji grad ides ali London je preskup i ja sam se tako bio ponadao da cu nesto jeftinije proci,medjutim kada videh cene :shock: Jes' da je to bilo pre 2 god,ali nesto sumnjam da se situacija popravila.A mozda ja nisam gledao na pravim mestima. :roll:

IDzO Da slazem se da posle novogodisnih praznika kupovina ima smisla,cak i jos malo kasnije nije lose sacekati.
Vidim miodrage i araphel "izleceni",lepo,lepo.Spokoj nema cenu. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Wicker Man napisao:Khm,ovaj ja sam ipak za nesto na dve noge i sto nosi suknju,nekako mi je skladnije
Nadam se da ne mislis na Skotlandjane u nacionalnoj nosnji! :lol:
Nije lose sacekati jos malo posle tih prznika ali ako se primeti neki tel. na februarskom sajmu onda od kupovine nema nista do leta, pa onda idu novi modeli i tako u krug! :)

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

IDzO, Ma ne bre,oni su mi suvise daleko pa se moram zadovoljiti sa onim personama sto kod nas nose suknje i imaju grudne atribute.Muhahahahaha :lol:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Želim da probam TS, pa sam merako da kupim 5800 XM, jako povoljan i jako interesantan telefon.Međutim kada sam ga malo čačko nije mi se dopao, izgleda mi suviše plastično i definitivno sam odlučio ako kupujem telefon sa ts mora da ima hw tastaturu, u suprotnom nije to to :) .Zaista mi se dopao n97, symbina me nije smorio, čak šta više jako mi se dopada, za moje potrebe je više nego dovoljan prosto nemam potrebu, a i neželim da menjam OS.N97 je nešto što me je impresioniralo, izgled-odličan, funkcionalnost-perfektna, ali cena :shock: .E72 mi izgleda kao jako funkcionalan i interesantan telefon, samo kada se pojavi videću cenu i da ja to prvo opipam, pa tek onda da razmislim o kupovini.Ako ova dva modela budu preskupa i posle nove godine, možda ću da se okrenem ka n95 8gb.Taj telefon mi se oduvek sviđao, ali zbog frke sa novcem, nisam ga pazario.S obzirmo da mu je cena sada savim solidan, možda taj model bude moja sledeća kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ja ne znam sto se svi odjednom zale da ih je symbian smorio a os je sasvim dobar i za zahtevnije korisnike.Sta cete to toliko dobiti sa windowsom,stvarno mi nije jasno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Wicker Man, idem u Cantabrigiju, iliti Cambridge. Nadam se da ću naći nešto povoljno preko mrežâ. Evo vidim da je iPhone 3GS 16GB preko O2 mreže 440 funti na prepaidu. Ne znam, to su više želje nego planovi :)
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Mene je symbian prvenstveno smorio zato što se vizuelno nije ni malo promenio već 5 godina, a onda bi radije da kupim nešto što do sada nisam koristio. Ja sebi nikada ne bi kupio windows telefon zato što se to ne uklapa u moje viđenje funkcionalnog OS-a (ne posedujem WM telefon ali sam koristio dosta modela od drugova i mogu da kažem da sam već posle par dana sa većinom bio razočaran). Sledeći telefon će biti ili iPhone ili Android ali samo ako se ta platforma bude ubrzano razvijala.
Poslednja izmena od telep u Ned, 13. Sep 2009. 18:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Vincent, E preko mreze je vec druga prica i mnogo je povoljnije ali u slobodnoj prodaji jok.
Sale_M, Ljude smara prvenstveno sertifikacija,hakovanje (nisu svi 'akeri :D ),vizuelni dozivljaj koji se ne menja jos od Metuzalema itd.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Pa dobro ima istine u tome za vizuelni dozivljaj ali nije ni on sam takav los uopste+tu je personalizacija samog OS-a uz pomoc ogromnog broja aplikacija.Mozda bi trebalo da se zapitamo da ne ocekujemo previse od "mobilnog telefona" a sto se tice hackovanja tu tek stvarno nikog od vas ne razumem,jer ajde da placate svaku aplikaciju koju probate,u suprotnom stvarno po meni razmazeno razmisljanje.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sale_M, mozda neko nema vremena i znanja da se cima sa sertifikatima i hakovanjem ili im je jednostavno to dosadilo pa zele WM gde nema tih zezancija.
Znas i sam da mnogi korisnici teze ka tome da im se pojednostavni upotreba, ne samo telefona nego i drugih gadgeta. To ti je isto kao i struja koja uvek ide linijom manjeg otpora. :wink:
Ja bih menjao symbian ali vise zbog toga sto bih probao neki novi OS nego zato sto me je isti smorio.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

O tom sertifikovanju svi kukaju a meni je trebalo 10 minuta da nabavim sertifikat za sve moje telefone i onda više nikada nisam razmišljao o tome. Iako nisam prosečan korisnik verujem da svako ko se iole snalazi na internetu može to sam da odradi bez problema ali većini je lakše da kuka i traži od drugih. Ja bih voleo da se Nokia malo angažuje i da dodatno personalizuje symbian (kao što to rade HTC i SE na WM-u ili Samsung na symbianu) a da to pritome ne bude rezervisano samo za najskuplje modele.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Trenutno imam 5800 i ne verujem da cu da je menjam u skorije vreme. Za sada samo koristim symbian i ostacu na njemu. Novi symbian se razlikuje od predhodnih verzija, dosa lepse izgleda i brz je. Nije mi jasno da nekom , ko je aktivan na ovom forumu, bude smaranje ili poteskoca da dobije sertifikat i hakuje telefon. To je 5 minuta posla i dobija se otvoren OS. Posto mi se ne daje nekih 450 eura za n97 zasad ostajem na njemu.
Ako mi kojim slucajem dosadi symbian, sto ce se desiti jednog dana (ne znam kad), presao bih na neki drugi OS. Verovatno bih u tom trenutku uzeo omniu jer za te pare nema joj ravnog telefona.

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Sale_M, telep, Kao sto vec rece kolega IDzO, nisu svi snalazljivi sa tim stvarima.Nama je to mozda tesko razumeti zato sto nas to interesuje i to gledamo ocima iznadprosecnih korisnika dok su vecina ostalih cak i ispodprosecni (nazalost) pa im to pretststavlja pravu malu "nauku".

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

miodrage napisao:Aha, a tada ce da budu predstavljeni neki novi privlacniji modeli i sl. Ako zelis neki high-end uredjaj, po meni moras da odresis kesu, i kupis ga cim se pojavi, da bi bio aktuelan.
Yap, sad but true, što reče Metalika. Iako danas postoji jedan Toshiba TGO1 (4,1 ekran, Snapdragon 1GHz...) o čemu HTC, Samsung itd još maštaju...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Vlado Asus je izbacio 1 teleofn sa 1GHZ procesorom samo mu je baterija toliko jadna da mu je dzabe ceo model.Gore navedena Toshiba je po meni enormno velika i ne spada u mobilne telefone a i baterija je od 1000mah tako da je pitanje kako uopste u podigne telefon.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kad se vec povela polemika o sertifikatima i 'akovanju - sve sam to i ja uradio jos na E61, trebalo mi je tipa 60 sec... Ali SMARA!!! Imao sam sertifikat na 3 godine, sto ce da kaze vazi do kraja 2011, ali mi je bilo extremno mrsko sertifikovati svaku aplikaciju. Onda sam haknuo telefon, pa mi se nije svidjalo kako radi pa je pao reset, pa jopet... pa dokle tako? Sa HP-om je instalacija bila nista, prikljucim fon i kazem ubaci se... i aplikacija se ubaci. Sa iPhonetom - pomislim na aplikaciju, pipnem je, i imam je!!! WOW!!! E to je prava stvar.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Sto se mene tice,posle iphona,ponovo iphone,samo 3gs i to onaj od 32gb,pa nek ide zivot,ali trenutno ne jos,jel i 3g vrsi poso :) i da udjem u cetvrtu godinu sa iphonom red bi bio... :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

Hakovati tel samo jednom i radi! ;-) evo moj primer 6220 godinu ipo bez malo radi sa prvim hakom i cepa :-) 8) Sto se tice menjanja heheh Nebi da se hvalim ali redovno menjam telefone i uvek imam nesto novo pa me i ne smara telefon a i sumbian os koji je sada POTPUNO drugaciji ;-) Planiram kupovinu n900 tek iduce godine u junu,julu iz razloga sto ne zelim da se zaletim a on se ceo guli itd cekaju da se drugi opeku meni je dosta toga ;-)

Odgovori