Mobilni do 250e? N97 ili ipak ne?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
daky991
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2011. 20:11

Post od daky991 »

ma meni je svejedno koji ce OS da ima.. samo da mi traje telefon da mi se ne kravi cesto.. Hvala vam ljudi u svakom slucaju, mislim da cu uzeti wave II :)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

daky991, pa ako je tako, onda mislim da je Wave II odlican izbor... Naravno, javi sta si uradio... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

I ja smatram da bi u ovom slučaju Wave II bio najbolji izbor, lep, pouzdan i pre svega kavlitetan telefon.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

E sad ga pretera miodrage. Šta je veće skrnavljenje na PC-u: Windows ili Linux (a ima ih još).
iPhone jeste veoma stabilan ali mislim da naš drugar ni izbliza ne razmišlja o trošku od 400+evra, tako da džaba. I nemo' se primaš na provokacije :P
HD2 je odličan telefon samo je mnogima prevelik za normalno korišćenje pa ne bi bilo loše da ga probaš kako ti leži u ruci i džepu i koliko je zgodan za manipulaciju pre nego što ga kupiš. Ja sam to prvo uradio. A inače što se tiče mogućnostij ošuvek jedan od najboljih telefona, mada ga lagano gazi najava IceCreamSendwitcha, ali jošuvek ni trku za konja imamo :D
Wave izgleda jako dobro ali mi se ne sviđa preterano UI pa meni nije bio u razmatranju, ali dobar predlog.
Naravno daky991, za HD2 su ljudi mislili na polovan ili "kao nov" iz oglasa. Ako ćeš da se igraš i stavljalš Androd svaka preporuka, ako nećeš zaobiđi ga. Ima posla oko njega.
N97 - ne, a Optimus je isto odlična ideja i možda i najbolji predlog ako naleti.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori