Сони, Самсунг, Нокиа, или лг

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Gregor Samsa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
:: lumia 520

Re: Сони, Самсунг, Нокиа, или лг

Post od Gregor Samsa »

Hvala ti. Videću šta mogu da uradim. :D

Ne verujem da je minimum 60 karaktera za unos poruke hahaa

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Nema na cemu, tu smo da pomognemo :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Izbaci ti njoj bubice iz glave, uzmi joj Lumiu, i kazi da ona nije tu da razmislja, vec je to tvoj posao. Malo grubo, ali ponekad moras tako.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Nemojte da pričate gluposti. Android telefon sa 1 GB RAM-a radi sasvim lepo čak i za srednje zahtevnog korisnika. Ako žena želi android nemojte joj nuditi Lumiu. Ima veliki izboru u Telonoru, neka pogleda neki drugi Dual SIM model ako su dve kartice u jednom telefonu primarni uslov.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

Niko ne kaze da android sa 1gb ram ne radi lepo, ali taj samsung ima manje od 1gb ram memorije, i sto je jos gore 4gb interne memorije. ja sam mu rekao da uzme xperiu e4, ako bas mora od predlozenih telefona, ali supruga hoce dual sim iliti ovaj samsung

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

1 GB Ram - a ne bi trebalo da te brine, može to lepo da radi ako se vodi računa šta se i kako instalira.. Poznajem ljude kojima i ovi telefoni iz više klase koče, seckaju i posle pričaju Android je sr*nj*. Jedino iskreno problem je u manjku te interne memorije, jer su aplikacije sve zahtevniie..

Gregor Samsa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Gregor Samsa »

Миодраге легендо, ти си прави Лумијаш, нема шта :D Ево мене ова 520 служи солидно, али кажем она скајп апликација ме јако зајебава. Сад су кренула да ми искачу обавештења, и то пошто сам укључио, не само рад у позадини, него чак и ону штиклицу за рад када је активиран batery saver, иако ми се он укључује тек кад је батерија на 20 посто.

Сад ћу видети како ће наставити. Иначе, тел је скроз добар за мене.

Gregor Samsa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Gregor Samsa »

slavisaj napisao:Niko ne kaze da android sa 1gb ram ne radi lepo, ali taj samsung ima manje od 1gb ram memorije, i sto je jos gore 4gb interne memorije. ja sam mu rekao da uzme xperiu e4, ako bas mora od predlozenih telefona, ali supruga hoce dual sim iliti ovaj samsung
Е, Славиша, капирам да је тих 768 стварно мало иако се слабо разумем. Међутим, искрено, шта мислиш, да ли ће радити ок, ако од инсталација буде буквално само вотсап, вибер, она апликација за банка интеса, и евентуално скајп?

Значи, она ни нет не користи скоро никад, нитти нешто дрнда много, осим тих порука преко ових апп које сам поменуо.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

Verovatno ce to raditi bolje od ovih sto imaju 512mb ram-a. Mozda ona to nece primetiti ako nije zahtevna, mozda ce njoj to biti sasvim brzo. Ako se njoj svidja i hoce, nek ga uzme, ne moz se prepirat sa zenama :D

staff
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 13. Mar 2013. 18:14
:: RN3 Pro

Post od staff »

Imao sam ja par dana neki samsung young sa 768 mb ram, imao je neki single core procesor i lepo je radio viber i WA, plus je imao jos nekoliko instaliranih aplikacija, samo sto je sporo otvarao aplikacije zbog slabog procesora.

Gregor Samsa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Gregor Samsa »

slavisaj napisao:Verovatno ce to raditi bolje od ovih sto imaju 512mb ram-a. Mozda ona to nece primetiti ako nije zahtevna, mozda ce njoj to biti sasvim brzo. Ako se njoj svidja i hoce, nek ga uzme, ne moz se prepirat sa zenama :D
Па то. :D

Видиш, чињеница јесте да јој требају 2 картице јер ја сам теленор, она Телеком, и ја је увек зовем на тај теленор број, и не само ја, него и још неколико другарица.

Но, баш ћемо бацити поглед и на неке друге опције са 2 картице које би уз тај пакет биле динар.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Gregor Samsa, ubij battery saver, dobijes 1h rada telefona vise, a on ej krivac sto nista ne radi, jer ubije kompletnu internet konekciju. BS ja ukljucujem samo kad znam da jos duze vreme necu stici do punjaca, a da mi je neophodno da budem dostupan, inace je stalno iskljucen.
Ja bih je stavio rped svrsen cin, izvadio kutiju sa L535 i rekao izvoli ljubavi.
Otprilike sam to i uradio svojoj devojcici, uzeo njen L7II i prodao ga brze bolje. Ona prezadovoljna Lumiom, i svi srecni. E da, uzeo sam joj Vip prepaid broj, cisto da mogu da pricam sa njom za dz koliko god zelim :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 22. Mar 2015. 11:35
:: Galaxy j1

Post od Ally »

Ja ne znam odakle to da nece dobro raditi ako nema 1GB ram memorije moj cale ima Samsung Duos on ima 768MB koristi viber, poker i jos par aplikacija ja sam cak drndao neke igrice telefon nije nimalo ukocio plus je Dual core procesor. I ja sam 2 godine koristio L7 2 on takodje ima 768 rama android ko android ali nista strasno nije bilo a imao sam tonu aplikacija.

Gregor Samsa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Gregor Samsa »

Е, сајбер ортаци, морам да вам се пожалим.

Мада ми је мало и смешно. :lol:
Жена ми је отишла да узме тај тел из Теленора са мојим ћалетом који не зна ништа о телефонима нити га интересује. Пре него што су отишли, рекао сам јој купи ЛГ или Сони, и мани се своје 2 картице.

И шта ради жена?

Најглупљу ствар, наравно. Не да није послушала, него је узела телефон који је могао да узме и онај из нижег пакета. Самсунг ј1, 512 РАМ, хахахаххаха.

Каже, бољи је од њеног прастарог Ленова,хахах

Штаје наравоученије? Не дај жени да иде сама да узме телефон.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Hahaha, ovo je bas poucna prica. Obavezn9 cu je ispricati deci i pouku cemo napisati crvenim slovima :D

Zenama nije bitno sta ima u sebi tel, vec kako izgleda
Note IV N9100 dual

Gregor Samsa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Gregor Samsa »

Sto je najgore, ovoj nije bitna ni estetika telefona. Cisti zenski prkos, haha.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

To ti je suvi marketing. Ovde u Francuskoj svake srede u postanskom sanducetu osvane 10tak raznoraznih reklama ( za supermarkete, popusit, za tehnicku robu,....) i tako, posto mene zanima tehnika, uvek gledam te reklame.
I onda kod mobilnih telefona ni kod jednog nije napisano koliko ima RAM memorije, vec samo quad core, 8Go (GB), ili 16Go, te 5 incha ekran, i sve to sto na neki nacin obicne korisnike zapanjuje, dok ono sto je mozda i najvaznije ne napisu. I onda tako neki obican korisnik kaze vidi ovaj suer telefon od 120evra, idem da ga kupim, kad ono ima 512mb ram memorije. Nije to samo na ovim reklamam iz sanduceta
vec i na vecini sajteva , moras se dobro pomuciti da bi video koliko ima ram memorije neki telefon

Odgovori