se k750i vs nokia 6630
@blade_bre: slika nije neka ali problem je u tome sto jedna od 100 ispadaju tako (cim ima manje svetla odma ISO 800 i vishe pa su slike prepune shuma). Slikao sam sa telefonom oko 200 slika (ja, licno) i ostajem pri tome da kamera moze da pravi OK slike ali zahteva jako mnogo svetla, u ostalim trenucima je bolje da je ne startujete uopste. (6680 blic koji je dosta jak tako da ovo ne vazi za 6680). nvm...
@dexter: LOCK BRE !
@dexter: LOCK BRE !
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
niste dzabe, tu sam ja. citam sve sta pisete i mislim da cu da kupim k750, jedan moj drug je sad kupio 6630 i da kazem nisam odusevljen nesto posebno. slike jesu dobre ali ako su na 6630 takve mogud da zamislim kakve su na k750i, a sto se tice pregled slike ipak zavisi od velicinu slike, oko 300kb otvara oko nesto vise od 1sek (1-2sej). Symbian hmm mislim da mi je to nepotrebno, sta ce mi svi ti programi (pregled slike ovako ili onako, jedan drugi treci mp3 player itd...) sve mi je to nepotrebno sigurno ima i neki korisni program ali....
Kod 6630 me je odusevila velicina displeja, pustio mi je simsonove da gledam....pitam se kako bi se to na k750i videlo (mislim uopste klipovi itd.) dali je moguce vodoravno gledati klipove na k750i kao na 6630
k750i nisam imao prilike da vidim tako da nemogu da uporedim ta dva telefona.
tako da iz vase price k750i ima 85% sanse da bude moj
valjda ovde ima vise od 100 karaktera
)
Kod 6630 me je odusevila velicina displeja, pustio mi je simsonove da gledam....pitam se kako bi se to na k750i videlo (mislim uopste klipovi itd.) dali je moguce vodoravno gledati klipove na k750i kao na 6630
k750i nisam imao prilike da vidim tako da nemogu da uporedim ta dva telefona.
tako da iz vase price k750i ima 85% sanse da bude moj
valjda ovde ima vise od 100 karaktera
K750i jeste verovatno nekom bolji telefon a nekom opet nije...zavisi od ukusa i potreba...sto se tice ovih obnavljanja starih tema (a ima ih verovatno 1000) mislim da bi neko trebalo da se pozabavi azuriranjem malo vise...ipak ima novih korisnika koji ne znaju da "koriste" forum kao neko ko je ovde duze vreme...pozz i lock 
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
@spasa: mali je display od k750 da bi gledao simpsonove, ali za kratke klipove i tako neke zezancije kao sto su "ciga car" i josh neke stvari je dobro. k750 pusta 3gp i mp4 format. 3gp ima jako losh framerate tako da ti ja preporucujem da sve sto stavish, da stavish u mp4 "google > mp4converter".
Slike slikane sa k750 mozesh da nadjesh ovde i ovde. Nadam se da si video sliku sto sam ja okacio, ako nisi onda evo ti ponovo slika.
POz
Slike slikane sa k750 mozesh da nadjesh ovde i ovde. Nadam se da si video sliku sto sam ja okacio, ako nisi onda evo ti ponovo slika.
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
-
Daddy_Yankee
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sre, 21. Jun 2006. 13:40
- Kontakt: