Dilema N Serija...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ali... pitam se kakve ce izrade biti N83 i hoce li vec jednom,nesto i nju odlazu,sad za pocetak 2007 (mada nema mesec dana kako sam uzeo N70 pa nije da mi se zuri) a svidjaju mi se opcije i sve se nadam da su naucili lekciju i da ne moze telefon kao 6280 da ima bolji slajder (cini mi se da se manje klacka i da je poluautomatik) od telefona kao sto je N80 a ne svidja mi se bas N73 (dobre su funkcije ali vec sam imao K700 pa mi ne treba njegov dizajnerski klon a i nema Wi-fi,dzaba sam onda kupio Centrino laptop)!
Pozdrav 8)

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

Pa ...... tu si u pravu. Pravo je cudo kako naprave telefon sa preteranim funkcijama, a ne obrate paznju na kvalitet samo izrade.... Drzao sam N80 u rukama, koriscen jedva nedelju dana. Zaista deluje nekako krhko, kao da ce se polomiti svakog trenutka. Retko koji preklopni ili slajder telefon se ne rasklima posle kratkog vremena... Iz tog razloga obozavam monoblokove :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Hvala takođe, ali moram priznati da me je oduševilo kako to radi na D500 i D600, koji je burazer kupio polovan i već godinu dana ga nosi. Ni malo rasklimanije ne deluje nego prvog dana. E sad čak i originalni flat kablovi kad-tad crknu, ali kad se ovako naprave, odlični su (telefoni).

Taj slajder je možda i najveći razlog što nisam skupljao pare za N80, nego sad kao čekam taj famozni N83/N95, pošto niko ne zna ni kako će da se zove.

:)

Odgovori