То, поента.LittlePrince napisao: Није фора да ставите смешан аватар већ неки који вас на најбољи начин представља, описује какви сте.

Зато овај аватар нећу скидати у догледно време...

No, nisam slusao nikad Iron Maiden, pa onda nisam bas upoznat sa tim
 No, nisam slusao nikad Iron Maiden, pa onda nisam bas upoznat sa tim  
  I ti mozes da nas pocastis sa svojim novim avatarom
 I ti mozes da nas pocastis sa svojim novim avatarom  Tako sto ces nam reci da si kupio novi auto i postavio ga
 Tako sto ces nam reci da si kupio novi auto i postavio ga  

Kaze da je u redu, ali pazi sledeci putzavodnick napisao:antec, izvini se Eddie-u sto ga nisam prepoznaoNo, nisam slusao nikad Iron Maiden, pa onda nisam bas upoznat sa tim

. Evo najpoznatija od njih Fear of the dark, nikad nije kasno
. Evo najpoznatija od njih Fear of the dark, nikad nije kasno   .
 .
 Moj nadimak, među drugovima je "Meca". 2000. god sam sa drugovima često igrao Fifa Manager 98, i u tom menadžeru je bio igrač u Interu, levi bek koji se zvao Luca Mezzano. Kako je bio jeftin/mlad/perspektivan, često sam ga dovodio u timove koje sam vodio, a malo me podsećalo/ličilo njegovo prezime na moj nadimak, pa je i to bio jedan od razloga što sam ga često kupovao. Kad sam prvi put trebao da se prijavim na neki forum, razmišljao sam šta da uzmem kao user name, i onda mi je palo na pamet mezzano, pošto me meca bilo prekratko. Tako sam posle počeo na svim forumima da stavljam taj nick, delom zbog "prepoznatljivosti", a delom i zbog toga što sam na nekim forumima na kojima sam koristio druge nickove, vremenom, iste zaboravljao.
 Moj nadimak, među drugovima je "Meca". 2000. god sam sa drugovima često igrao Fifa Manager 98, i u tom menadžeru je bio igrač u Interu, levi bek koji se zvao Luca Mezzano. Kako je bio jeftin/mlad/perspektivan, često sam ga dovodio u timove koje sam vodio, a malo me podsećalo/ličilo njegovo prezime na moj nadimak, pa je i to bio jedan od razloga što sam ga često kupovao. Kad sam prvi put trebao da se prijavim na neki forum, razmišljao sam šta da uzmem kao user name, i onda mi je palo na pamet mezzano, pošto me meca bilo prekratko. Tako sam posle počeo na svim forumima da stavljam taj nick, delom zbog "prepoznatljivosti", a delom i zbog toga što sam na nekim forumima na kojima sam koristio druge nickove, vremenom, iste zaboravljao.