Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ova ima sigurno, pri promemi profila imas za bluetooth mogućnos, off; on,hidden i on shown to all; kod ovog programa mi je dobro što može sa profilom i da pokreće određene app. , moja verzija je 2.21 , e to već za uključivanje preko poruke je perverzija
heh mada ko zna ninolina još nije rekla svoje
, pozdrav
6630
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
vlajche, preko poruke ukljucivanje Bluetootha???Nisam za to cula (a i sta ce ti to...?Bas bih volela da cujem...)...A od ova dva programa za menjanje profila, Psilocov E-Profiles ima vise funkcija i opcija nego Smart Pofiles, tako da ti njega preporucujem..gledaj da nadjes noviju verziju...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
vlajche
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
ninolina, pazi ovako. Kuci sam, radim nesto na kompu, stigne poruka, ukljuci se bluetooth, fon se poveze sa kompom, ja preko PC suitea pogledam poruku, odgovorim, bluetooth se iskljuci! A, sta kazes na ideju?!
Rekoh ja da fantaziram ali ajde da pitam, ko zna, mozda postoji nesto slicno.
Jos samo da uspem da povezem bluetooth sa PC suiteom i bice super. Malopre sam kupio BT i opasno me zeza, kopao sam po forumu, pronasao ponesto ali nista sto bi mi resilo problem
Postavicu novu temu, da ne idem sad ovde u off.
Pozdrav
Jos samo da uspem da povezem bluetooth sa PC suiteom i bice super. Malopre sam kupio BT i opasno me zeza, kopao sam po forumu, pronasao ponesto ali nista sto bi mi resilo problem
Postavicu novu temu, da ne idem sad ovde u off.
Pozdrav
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
vlajche, pa kad si već kod kuće - zabodi mob na punjač i uključi BT - što mora da se pali/gasi... 
● PRAVILA FORUMA ●
ako se dobro secam, naisao sam na podatak da BT smanjuje autonomiju na 6630 za 15% ..... ali to naravno zavisi od toga koliko ga koristis..... ako imas problema sa povezivanjem sa PC Suite-om, probaj Remote S60 Professional ...... omogucuje potpunu kontrolu mobilnog preko kompa ..... ali jede bateriju ....
pozdrav...
pozdrav...
- vlaki
- Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Evo i ovde da postavim pitanje, poshto mozda neko ne prati sve teme...
Zashto video secka na kartici od 512mb..?
kad prebacim da chuva na mem phone, normalno radi, ali kad je na mem cartici, nenormalno secka!
Ako neko zna reshenje, odgovor na pitanje, nek shalje! please...
Pozz!
Zashto video secka na kartici od 512mb..?
kad prebacim da chuva na mem phone, normalno radi, ali kad je na mem cartici, nenormalno secka!
Ako neko zna reshenje, odgovor na pitanje, nek shalje! please...
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- vlaki
- Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
gargamel4, imam 7mb interne mem... ne mogu vishe da je rasteretim... jedino shto je na mem. phona, a to je i moralo da se instalira je PowerMP3...
i josh neke instalacije...
Mozda cu i uraditi reset phona, ali do tada da spomenem da je na pochetku odlichno shljakao, sve savrsheno...
Pozz!
i josh neke instalacije...
Mozda cu i uraditi reset phona, ali do tada da spomenem da je na pochetku odlichno shljakao, sve savrsheno...
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
-
pollo
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Ned, 27. Avg 2006. 15:48
- Kontakt:
ljudi,evo danas sam jedva nasao 6630 u bg-u....skoro iz 7,8og pokusaja tjst radnje...sve kao nestalo,dodji sutra....sve ga manje ima,tjst izgleda se vise uopste i neproizvodi!?
nego..nemacki mi je meni,nema sanse da se snadjem...pa bi zamolio nekog ko zna nemacki ili onako sa engleskog ofrlje da mi objasni gde su languages...
i jos nesto...posto sam zadnji put formatio bateriju pre jedno 3 godine i ne secam se dobro..mislim,moje pitanje je da li uopste sme da se cacka telefon kod prva 3 punjenja!?tjst sme li uopste da se ubacim sim kartica u vreme formatiranja!?mislim,konacno da formatiram kako treba....
aj please,sto pre...ovo sa nemackim da bi osetio prvu car telefona....pozz.
nego..nemacki mi je meni,nema sanse da se snadjem...pa bi zamolio nekog ko zna nemacki ili onako sa engleskog ofrlje da mi objasni gde su languages...
i jos nesto...posto sam zadnji put formatio bateriju pre jedno 3 godine i ne secam se dobro..mislim,moje pitanje je da li uopste sme da se cacka telefon kod prva 3 punjenja!?tjst sme li uopste da se ubacim sim kartica u vreme formatiranja!?mislim,konacno da formatiram kako treba....
aj please,sto pre...ovo sa nemackim da bi osetio prvu car telefona....pozz.
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Jezik ćeš promeniti ovako:
Menu->System->Einstellungen->Telefon->Allgemein->Display-Sprache-> i tu si! Izaberi Engleski i potvrdi restart sa JA!
A telefon slobodno koristi u toku punjenja (dok je na punjaču), baterija ne treba da se formira, znači kada se napuni jednostavno otkači punjač.
Menu->System->Einstellungen->Telefon->Allgemein->Display-Sprache-> i tu si! Izaberi Engleski i potvrdi restart sa JA!
A telefon slobodno koristi u toku punjenja (dok je na punjaču), baterija ne treba da se formira, znači kada se napuni jednostavno otkači punjač.
● PRAVILA FORUMA ●
-
pollo
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Ned, 27. Avg 2006. 15:48
- Kontakt:
hvala ljudi....uspeo sam nekako sam da dodjem do te opcije posle par minuta cackanja ali u svakom slucaju hvala....nego,jel smem da ubacim karticu tjst da prekinem formatiranje i ubacim je...!?cisto ono da ispadne sve property...hvala!
e da...dali su mi samo od opreme slusalice,64mb memorije i punjach i ako sam se svadjao sa ribom u radnji da je kabal i cd u paketu...u fazonu,kao "negde ne daju ni slusalice"...ma ajde,brishi...al nema veze,uzeo sam ga jer sam posle 2,3 sata cimanja samo tu uspeo da nadjem i dao preko 10 jura za taksi....sta da radim sada sa kablom,gde naci!?
e da...dali su mi samo od opreme slusalice,64mb memorije i punjach i ako sam se svadjao sa ribom u radnji da je kabal i cd u paketu...u fazonu,kao "negde ne daju ni slusalice"...ma ajde,brishi...al nema veze,uzeo sam ga jer sam posle 2,3 sata cimanja samo tu uspeo da nadjem i dao preko 10 jura za taksi....sta da radim sada sa kablom,gde naci!?