iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 6

Post od iLuka »

nije mi samo jasno jedno. svi znamo posto je u apple store-u, takodje znamo da su svi ovi iz oglasa kupili pa preprodaju i opet ljudi uzimaju ove za 900+eur sto je preko 300e skuplje nego kod apple...

ja o ovoj ceni na crno ne razmisljam uopste. mozda bih i mogao da se iscimam do 900e - moj plus dodatak ali gledam cenu od 650e i o njoj razmisljam ili o operatorima ako uopste dodje kod nas...

dati nekome njegovu cenu sa ugradnjom od 50% je glupost plus to sto se radi o 900e sto je idiotizam dati za telefon.

MBA bih uzeo bez da trepnem :)

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Moje razmisljanje...prvo vidim fon...pa čujem komentare kakav je itd...e tek onda kupujem fon...ako mi se svidi iskustvo korisnika...
Ko sto rekoh , ne razmišljamo svi isto...neko kupuje samo da bi se duvao sa njim neko iz želje itd itd...
Otišla tema u Off...
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: Одг: iPhone 6

Post od Joxy »

luca napisao:nije mi samo jasno jedno. svi znamo posto je u apple store-u, takodje znamo da su svi ovi iz oglasa kupili pa preprodaju i opet ljudi uzimaju ove za 900+eur sto je preko 300e skuplje nego kod apple...

ja o ovoj ceni na crno ne razmisljam uopste. mozda bih i mogao da se iscimam do 900e - moj plus dodatak ali gledam cenu od 650e i o njoj razmisljam ili o operatorima ako uopste dodje kod nas...

dati nekome njegovu cenu sa ugradnjom od 50% je glupost plus to sto se radi o 900e sto je idiotizam dati za telefon.

MBA bih uzeo bez da trepnem :)
Čovek sve lepo objasnio. :)

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Baraba napisao:Joxy, kakvo ti je to poređenje? Hoćeš MBA da izvučeš iz džepa i telefoniraš? Nema ti poređenje logike.
I cene za MBA kada si zapeo:
Slika

Prestanite više da smarate sa cenom iphone 6. Ko ima para kupićei ako mu se sviđa, ko nema neka se protegne koliko može, a ne da traži opravdanje da je nešto skupo. I ferari je skup ako nemate, ako imate možda je i povoljan u odnosu na nešto drugo. Neko sa puntom 2 (to sam naveo kao primer jer je neko gore spomeno) sigurno ni ne pomišlja o najnovijem iphone 6, osim ako nije lud.
Ja se izvinjavam sto sam uneo nemir u topic. :) MBA sam prvi ja pomenuo na temi o iP6+ modelu kada sam naveo da ce za model od 64gb i kada se stabilizuje cena opet biti veca od najslabije konfiguracije za najnoviji MBA koji kod nas moze nov po oglasima da se uzme za 750e. A posto mi brat ima MBA kad god ga cackam dodje mi pomisao sto ne ulozim u tako nesto umesto u high end telefone, nikako kao poredjenje izmedju telefona i laptopa. :)
Nokia Lumia 1520

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

^ replika:
Novi iPhone obara rekorde prodaje
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=902659

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Znam ali to je podatak na uzorku od 90% operatorskih zahteva tj porudzbenica... Ja ne znam ko kupuje sim free za 600-800e, plus zemlje koje nemaju apple store kao mi...

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Slika

iPhone 6 FLEX ahahahahh

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Re: Одг: iPhone 6

Post od Joxy »

mazzy napisao:Slika

iPhone 6 FLEX ahahahahh
Šta je ovo? :D

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Pa neki problem valjda ...krivi im se telefon. Bez zaebancije ... u dzepu kako stoji valjda ... ne znam tacno.

googlaj :D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

To verovatno misliš zbog kamere jer je izbačena malo, ali uopšte nije tako strašno kao što paranoišu

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Hahaha neverovatno. :D Ma nije zbog kamere, ne verujem, jasno se vidi da je telefon kriv po sredini.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Koja ovo fora čoveče, ako je ovako, iP6 ne može da priđe prošlogodišnjem modelu 5S, barem što se dizajna/izrade tiče.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Toliko o onom tupljenju Epl-a i par ljudi ovde na forumu kako su ajfon uredjaji najbolje izrade..Pa plasticni telefoni od 100 evra se ne krive ovako,a oni ovakvu falinku ostave uredjaju koji kosta kao auto...Boze svasta

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

To uopste nije falinka to je samo cena metala...koji nije elastican kao plastika.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Neko mu seo na telefon dok ga je drzao pored sebe .
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Bas sam naleteo sad na video na 9GAG-u. :D I Xperia Z se savija (ne znam za ove kasnije Z-ove), jos sam i tripovao kolege dok sam radio u prodaji sa savijanjem Z-a samo sto se on vraca u prvobitni oblik. Ali ok, ovo je nova funkcija kod Apple uredjaja, a funkcija vracanje u prvobitni oblik dolazi sa iPhone 6 plus S ili 6S+ ili kako god... :lol:

Edit: Apple fanovi trazili da se izivljava na Samsungu... :lol: https://www.youtube.com/watch?v=FwM4ypi3at0

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Apple
iPhone 6 16GB
750 € (NOV: 950*)
nov neotpakovan garancija simm free ima i crni i beli
0604718525

pada 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ma da pada, pasce do 600 e do kraja godine, kapiram.. Al ga ne uzimam sigurno .. tj valjda :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Odgovori