nije mi samo jasno jedno. svi znamo posto je u apple store-u, takodje znamo da su svi ovi iz oglasa kupili pa preprodaju i opet ljudi uzimaju ove za 900+eur sto je preko 300e skuplje nego kod apple...
ja o ovoj ceni na crno ne razmisljam uopste. mozda bih i mogao da se iscimam do 900e - moj plus dodatak ali gledam cenu od 650e i o njoj razmisljam ili o operatorima ako uopste dodje kod nas...
dati nekome njegovu cenu sa ugradnjom od 50% je glupost plus to sto se radi o 900e sto je idiotizam dati za telefon.
Moje razmisljanje...prvo vidim fon...pa čujem komentare kakav je itd...e tek onda kupujem fon...ako mi se svidi iskustvo korisnika...
Ko sto rekoh , ne razmišljamo svi isto...neko kupuje samo da bi se duvao sa njim neko iz želje itd itd...
Otišla tema u Off...
luca napisao:nije mi samo jasno jedno. svi znamo posto je u apple store-u, takodje znamo da su svi ovi iz oglasa kupili pa preprodaju i opet ljudi uzimaju ove za 900+eur sto je preko 300e skuplje nego kod apple...
ja o ovoj ceni na crno ne razmisljam uopste. mozda bih i mogao da se iscimam do 900e - moj plus dodatak ali gledam cenu od 650e i o njoj razmisljam ili o operatorima ako uopste dodje kod nas...
dati nekome njegovu cenu sa ugradnjom od 50% je glupost plus to sto se radi o 900e sto je idiotizam dati za telefon.
Baraba napisao:Joxy, kakvo ti je to poređenje? Hoćeš MBA da izvučeš iz džepa i telefoniraš? Nema ti poređenje logike.
I cene za MBA kada si zapeo:
Prestanite više da smarate sa cenom iphone 6. Ko ima para kupićei ako mu se sviđa, ko nema neka se protegne koliko može, a ne da traži opravdanje da je nešto skupo. I ferari je skup ako nemate, ako imate možda je i povoljan u odnosu na nešto drugo. Neko sa puntom 2 (to sam naveo kao primer jer je neko gore spomeno) sigurno ni ne pomišlja o najnovijem iphone 6, osim ako nije lud.
Ja se izvinjavam sto sam uneo nemir u topic. MBA sam prvi ja pomenuo na temi o iP6+ modelu kada sam naveo da ce za model od 64gb i kada se stabilizuje cena opet biti veca od najslabije konfiguracije za najnoviji MBA koji kod nas moze nov po oglasima da se uzme za 750e. A posto mi brat ima MBA kad god ga cackam dodje mi pomisao sto ne ulozim u tako nesto umesto u high end telefone, nikako kao poredjenje izmedju telefona i laptopa.
Znam ali to je podatak na uzorku od 90% operatorskih zahteva tj porudzbenica... Ja ne znam ko kupuje sim free za 600-800e, plus zemlje koje nemaju apple store kao mi...
Toliko o onom tupljenju Epl-a i par ljudi ovde na forumu kako su ajfon uredjaji najbolje izrade..Pa plasticni telefoni od 100 evra se ne krive ovako,a oni ovakvu falinku ostave uredjaju koji kosta kao auto...Boze svasta
Neko mu seo na telefon dok ga je drzao pored sebe .
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Bas sam naleteo sad na video na 9GAG-u. I Xperia Z se savija (ne znam za ove kasnije Z-ove), jos sam i tripovao kolege dok sam radio u prodaji sa savijanjem Z-a samo sto se on vraca u prvobitni oblik. Ali ok, ovo je nova funkcija kod Apple uredjaja, a funkcija vracanje u prvobitni oblik dolazi sa iPhone 6 plus S ili 6S+ ili kako god...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.