Dule87, нема на чему, и паметна одлука
HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
cini mi se da ovde neki imaju problem sa vidom.
Nemojmo preterivati.rezolucija je losija,ali i sa tom kakva jeste koriscenje telefona je potpuno normalno. 
Naravno kome smeta rezolucija doda jos stotinak na onih trista evra i kupi telefon koji ima bolji procesor i bolji ekran,
,ko nema toliko para,verujte i ovaj zavrsava posao.
Imam ga par meseci i telefon je super,kamera nije nesto iako ima 5 mpx i ponekad se pomalo uspori iz prelaska iz jedne opcije u drugu,ali ja ga koristim najvise za poslovne svrhe i kacenje na microsoft exchange,verujte za to ne postoji bolje resenje od HTC android telefona
Najozbiljnija mana mu je sto se sve instalira na memoriju tel i jako se brzo prostor popuni,pa niste u mogucnosti da instalirate nove aplikacije
,ali koliko znam tako je kod svakog HTC-a.
Pozz
Naravno kome smeta rezolucija doda jos stotinak na onih trista evra i kupi telefon koji ima bolji procesor i bolji ekran,
Imam ga par meseci i telefon je super,kamera nije nesto iako ima 5 mpx i ponekad se pomalo uspori iz prelaska iz jedne opcije u drugu,ali ja ga koristim najvise za poslovne svrhe i kacenje na microsoft exchange,verujte za to ne postoji bolje resenje od HTC android telefona
Najozbiljnija mana mu je sto se sve instalira na memoriju tel i jako se brzo prostor popuni,pa niste u mogucnosti da instalirate nove aplikacije
Pozz
skar a i ti ga pretera ozbiljno nije da nije losh ekran al nije bash da ne moze da se prochita nishta. Ja sam sa iphona preshao na ovaj tel i zadovoljan sam do pre nedelju dana sam imao i Hd2 pa sam ga prodao jer mi zaista zavrshava ovaj tel posao. Inache kada mu overklokujesh procesor, ubacish froyo i namestish app2sd stvaro je dobar.
- noviandroidas
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
skar nemas pojima druze,niko nije rekao da rezolucija nije malo losija,ali oni komentari 'ne mogu da procitam','ocoravih','ocajna' je itd.,kao sto rekoh za te pare daj neki primer sa istim mogucnostima.
Samsung nije android i ne moze da se kaci na microsoft exchange i nema aplikacija kao za htc i najlepsa boja za mene je skroz crni,a vidis tebi se svidja kao nexus one,znaci da patis od velicine.Dodaj 200 i kupi nexus...
Lesa0208, kako da mu nabucim app2sd i sat je zapravo froyo..
Hvala i Pozdrav
Samsung nije android i ne moze da se kaci na microsoft exchange i nema aplikacija kao za htc i najlepsa boja za mene je skroz crni,a vidis tebi se svidja kao nexus one,znaci da patis od velicine.Dodaj 200 i kupi nexus...
Lesa0208, kako da mu nabucim app2sd i sat je zapravo froyo..
Hvala i Pozdrav
- skar
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
vidis koliko si ti pogresno shvatio moje postove da je to zacudjujuce
sta bre ti oces,do pre mesec dana taj telefon je kosta 350e,sad mu je cena on koji treba da bude...
i koje mogucnosti...
kamera nije na nivou 3.2mpx,zvuk u slusalicama slab,vibracija ispod proseka,jedva ga cujem kad zvoni...daj bre...necemo da se lazemo...
ne patim od velicine,zaboga..to sto mi se svidja ta varijanta je jer su ostale monotone...
da je rezolucija losa stojim iza toga...pozz
sta bre ti oces,do pre mesec dana taj telefon je kosta 350e,sad mu je cena on koji treba da bude...
i koje mogucnosti...
kamera nije na nivou 3.2mpx,zvuk u slusalicama slab,vibracija ispod proseka,jedva ga cujem kad zvoni...daj bre...necemo da se lazemo...
ne patim od velicine,zaboga..to sto mi se svidja ta varijanta je jer su ostale monotone...
da je rezolucija losa stojim iza toga...pozz
- noviandroidas
- Redovni učesnik

cheva mora da ti bude rutovan telefon a i rom mora da ima podrshku za app2sd. Ja sam svoju karticu formatirao preko paragon partition managera 9.0 u EXT3 stavio sam oko 550mb koristim takems 8gb klasa 6 jer mi sasvim dovoljno instalirao sam preko 100 aplikacija i imam oko 200mb slobodno na kartici i 146 na telefonu. Inache ovaj rom shto ja koristim je wilduzzle v8.0.8 on ti je sa froyo-m 2.2 i imash kernel josh da fleshujesh da ti overklokuje procesor na 768mhz i veruj mi mnogo bolje telefon radi, a kada sam fleshovao froya kao da se malo rezolucija popravila nije da tripujem al ozbiljno malo je bolja.
ovaj evo vam slika shto sam slikao aparatom da vidite da rezolucija i nije toliko losha. Nadam se da necete obrisati linkove i post jer je samo slika da bi ljudi videli kako stvarno izgelda rezolucija ida to nije bash toliko loshe.
http://i55.tinypic.com/2v1ophs.jpg
http://i55.tinypic.com/2v1ophs.jpg
- noviandroidas
- Redovni učesnik

Da, mora da se zumira, pa sta. Nista toliko strasno. Cak mi je fabricki browser bolji od opere jer prilagodjava tekst zumu. U odnosu na Desire je osetno losija res ali boze moj, daleko od tragedije...
@Lesa
Ako te ne mrzi da li bi mogao da mi objasnis proceduru instaliranja froya? Citao sam nesto na xda ali mi bas nije jasno... Ima nekoliko verzija romova, neki baguju itd.
I da, na onoj slici sto si postovao, koji je to UI?
@Lesa
Ako te ne mrzi da li bi mogao da mi objasnis proceduru instaliranja froya? Citao sam nesto na xda ali mi bas nije jasno... Ima nekoliko verzija romova, neki baguju itd.
I da, na onoj slici sto si postovao, koji je to UI?