I ja sam se nadao da je softverski. Reinstalirao sam 12.0.013 ali nista ista prica! Moje vidjenje je da se ne otvara mali poklopcic preko sociva u samoj kameri. On zapne pa se nekad ne otvori nekad otvori kako mu dune!Prednja radi normalno!

Drugo,posto koristim Wireless internet,kako da ga koristim WLAN na 95ici,jer je ne registruje?
 Drugo,posto koristim Wireless internet,kako da ga koristim WLAN na 95ici,jer je ne registruje?  Da li su potrebna dodatna podesavanja u oba slucaja ili sta vec?
 Da li su potrebna dodatna podesavanja u oba slucaja ili sta vec?  Unapred zahvalan!
 Unapred zahvalan!

Posto mi u pozadini ne radi nijedna app primoran sam da ugasim pa ponovo upalim telefon da bih nastavio
 Posto mi u pozadini ne radi nijedna app primoran sam da ugasim pa ponovo upalim telefon da bih nastavio  O cemu se radi?Ako je problem neresiv,predlozite mi neki program za restartovanje mob-a.Hvala!   P.S.FEexplorer mi odbija install.
 O cemu se radi?Ako je problem neresiv,predlozite mi neki program za restartovanje mob-a.Hvala!   P.S.FEexplorer mi odbija install.