A1 novosti
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: VIP novosti
Baraba, ne, ne, ne! Vidim da pikira Ativ S i Ativ Tab. Znaci prvo ce da kupi "Sitsung" i vec u njegevom potpisu vidim Samsung Galaxy S 5... a mozda vec SGS 4! 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Polako ulazi u samsung tabor, ne moze bas odnah da prizna android, mora prvo nesto da ga razocara a to nesto je Win pa ce posle Win android biti zreo da isproba

Neces da bude mainstream a koristis iPhone, svasta nesto mozes cuti ovde.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
telep, pa svi vec znamo da je hipster. Sta je tu cudno... Ali i biti hipster je sad vec mejnstrim! 
Naravno to oko mejnstrima i iPa mema veze sa zdravim razumom! Aj' da je u pitanju BB, MeeGo ili Bada, ali jedan od dva najzastupljenija OSa.

Naravno to oko mejnstrima i iPa mema veze sa zdravim razumom! Aj' da je u pitanju BB, MeeGo ili Bada, ali jedan od dva najzastupljenija OSa.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Drugi najzastupljeniji, a ne najzastupljeniji, u svetskim razmerama gledano. Ako svedemo na Srbiju, onda mi rejting pada jos nize 
Elem, gledam ATIV S, i Lumiu 920, sve sam blizi Nokiji... Prvo zbog Nokia servisa, a drugo, makar je 1€ jeftinija od Samsunga. ATIV tab kako sam cuo ce biti samo RT varijanta, sto ce reci otpada, jer me zanima samo Full win8, na Pro varijanti (i5).
Opet sa druge strane 8x ima najbolju rezoluciju ekrana (~342ppi naspram Nokijinih ~332, naspram Samsungovih ~306), i dolazi navodno sa Beats by dr Dre sluskama, a one kostaju poprilicno. Uz sve to, kad se uporede cene, jasno se vidi da je HTC najjeftiniji.
E sad, Lumia 920 32 GB, ATIV S 16/32, 8x 16 GB.
Nego kakve ovo veze ima sa Vipom?

Elem, gledam ATIV S, i Lumiu 920, sve sam blizi Nokiji... Prvo zbog Nokia servisa, a drugo, makar je 1€ jeftinija od Samsunga. ATIV tab kako sam cuo ce biti samo RT varijanta, sto ce reci otpada, jer me zanima samo Full win8, na Pro varijanti (i5).
Opet sa druge strane 8x ima najbolju rezoluciju ekrana (~342ppi naspram Nokijinih ~332, naspram Samsungovih ~306), i dolazi navodno sa Beats by dr Dre sluskama, a one kostaju poprilicno. Uz sve to, kad se uporede cene, jasno se vidi da je HTC najjeftiniji.
E sad, Lumia 920 32 GB, ATIV S 16/32, 8x 16 GB.
Nego kakve ovo veze ima sa Vipom?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
kad sam danas placao racun kod VIP partnera rece mi radnica da od 1 novembra ove godine naplacuju proviziju od 50 dinara po racunu.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nenad-77, sta kazes? Sreca pa placam racune elektronski, ali ovo je stvarno bezobrazluk. Mada isto radi i Telekom za racune za fixni i mobilni, 25 din po racunu... mame im ga lopovske...
Kada mi je ova rekla da onih 6 meseci sto se placa mesecno nemogu da iskoristim nego mora neko sa cekovima da mi dodje i da to uradi doslo mi je da uzmem bazuku i sve raznesem...
Hteo sam da uzmem nov fon i taman se ponadao za ovo 6 meseci ali prc,a u Telenoru mi daju jer i tamo imam broj ali ga cale koristi a na moje ime je i kod vipa sam par godina i oni ladno kao nemoze sta vise reci...
Uzeo sam ovaj SIII i platio punu sumu jedino sto mi je malo laknulo je to da sam doneo neki krs i dobio 5k popusta sta ces....
Hteo sam da uzmem nov fon i taman se ponadao za ovo 6 meseci ali prc,a u Telenoru mi daju jer i tamo imam broj ali ga cale koristi a na moje ime je i kod vipa sam par godina i oni ladno kao nemoze sta vise reci...
Uzeo sam ovaj SIII i platio punu sumu jedino sto mi je malo laknulo je to da sam doneo neki krs i dobio 5k popusta sta ces....
Nenad-77, ne da je bezobrazluk,nego je strasno.Zato oni mene nece videti.
miodrage, ne dolazi sa Beats by Dr Dre sluskama,nego ima Beats optimised audio.
miodrage, ne dolazi sa Beats by Dr Dre sluskama,nego ima Beats optimised audio.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zašto lepo u banci u kojoj imate račun ne aktivirate uslugu online plaćanja i sve plaćate online iz fotelje bez provizije, msm to radim godinama, ne pada mi napamet da čekam redove po poštama i šalterima.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
fannY, hvala na info, 8x postaje sve manje atraktivan, jedino ga jos cena drzi u igri. Za sada sam najblizi Lumiji.
mile500, to sam ja mogao da ti kazem, rate u Vipu podrazumevaju da ce oni kesh da dobiju odmah, a da ces ti da otplatis to preko svoje banke. Drugim recima, ti odes do Vipa, kazes hocu to i to, nacin placanja preko 6 rata. Oni ti daju predracun. Odes u svoju banku, odradis sve sa njima. Odsetas nazad do poslovnice sa papirom iz banke. Dobijes nov uredjaj!
Baraba, u principu i ja gomilu stvari odradjujem na taj isti nacin.
mile500, to sam ja mogao da ti kazem, rate u Vipu podrazumevaju da ce oni kesh da dobiju odmah, a da ces ti da otplatis to preko svoje banke. Drugim recima, ti odes do Vipa, kazes hocu to i to, nacin placanja preko 6 rata. Oni ti daju predracun. Odes u svoju banku, odradis sve sa njima. Odsetas nazad do poslovnice sa papirom iz banke. Dobijes nov uredjaj!
Baraba, u principu i ja gomilu stvari odradjujem na taj isti nacin.
Od 10.11. se uplata računa u Vip centru naplacuje 50 dinara fiksno.
https://www.vipmobile.rs/privatni/postp ... .1140.html
https://www.vipmobile.rs/privatni/postp ... .1140.html
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
au pljacka na sve strane, ove jeseni su resili ovi stranci da bas "stegnu kais", preko nase grbace... ne znam da li je u "zutoj" banci moguce uplatiti Vip racun bez proviije - znam da za telenor moze...
Poslednja izmena od McLaren F1 u Čet, 01. Nov 2012. 21:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nema potrebe da citiraš post iznad jer se podrazumeva da na njega odgovaraš.
Rezlog: Nema potrebe da citiraš post iznad jer se podrazumeva da na njega odgovaraš.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
mb011, poslovna politika banaka je drugačija. Provizija za uplatu je kako-gde oko 1% od vrednosti uplate. Znači, tek sa računom od 5.000+ je isplativije plaćati u poslovnici.
Moj predlog je online plaćanje, jer skoro sve banke ne naplaćuju nikakvu proviziju za ovakav vid plaćanja.
Moj predlog je online plaćanje, jer skoro sve banke ne naplaćuju nikakvu proviziju za ovakav vid plaćanja.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
znam da za Telenor RF banka ne naplacuje proviziju za uplatu u svojim poslovnicama, i to i pise na racunu ("nikada se nece naplacivati provizija"). cini mi se da je tako i za Vip racune (bilo) kod iste banke...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ja placam Vip SMS-om kod "zute" banke. Videcu, ako bude provizije, idem u Hypo da im ne dam nista 

miodrage :
Ono sto sam hteo da kazem a razljutilo me je sto sam u Telenoru to mogao bez zajbancija jer sam kod njih,a ovde nemoze a ja imam Vipovu karticu oko 3-4 god neracunajuci kada sam je prvi put uzeo kao pre-paid karticu pa posle presao na post-paid znaci uzeo sam karticu prvi put par meseci od otvaranja Vip-a...
I kao u Vipu nemogu da uzmem na rate a u Telenoru mogu iako vaze ista pravila i tamo i tu da mora preko banke...
Hocu reci da kod vipa nista neznaci sto si dugogodisnji korisnik ko te sisa u tom fazonu...
Ono sto sam hteo da kazem a razljutilo me je sto sam u Telenoru to mogao bez zajbancija jer sam kod njih,a ovde nemoze a ja imam Vipovu karticu oko 3-4 god neracunajuci kada sam je prvi put uzeo kao pre-paid karticu pa posle presao na post-paid znaci uzeo sam karticu prvi put par meseci od otvaranja Vip-a...
I kao u Vipu nemogu da uzmem na rate a u Telenoru mogu iako vaze ista pravila i tamo i tu da mora preko banke...
Hocu reci da kod vipa nista neznaci sto si dugogodisnji korisnik ko te sisa u tom fazonu...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Znam da nije mogla kombinacija rodjendanski popust i eko motivacija, a dali moze eko motivacija i popust pdv-a od 20%.
I ja mislim da nemoze al ajd da pitam.
I ja mislim da nemoze al ajd da pitam.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Deksi, moze, sa Ekomotivacijom moze sve, i sa skinutim PDV moze sve, ali za nove korisnike, kao i za one koji potpisuju novi ugovor.
Ja sam inace sada prebacio caleta na Vip, njemu je Smart400 sasvim dovoljan (bio na Mixnet M, gde mu je svakog meseca propadala cela pretplata), nije uzeo ni fon ni nista, dobio je 45% popusta
Ja sam inace sada prebacio caleta na Vip, njemu je Smart400 sasvim dovoljan (bio na Mixnet M, gde mu je svakog meseca propadala cela pretplata), nije uzeo ni fon ni nista, dobio je 45% popusta

miodrage, znaci moze da se kombinuje ekomotivacija i skinuti PDV?:D