MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 19:24

Post od laganeze »

Aleksaboy napisao:laganeze, ne. Ukoliko uzmeš tarifu za koju je mesečna pretplata veća od 1000 dinara, prvih 6 meseci plaćaš račun 1 dinar. A ako je pretplata manja od 1000 dinara, onda dobijaš popust od 50% prvih šest meseci.
Inače, ne razumem tvoje pitanje i šta ti tu nije jasno... Za više informacija pogledaj: http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... lefon.html
i ja ne razumem kako ti ne razumes moje pitanje posto si napisao ono sto sam i ja napisao :)

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

Da li i koliko pre isteka ugovorne obaveze moze da se sklopi novi ugovor, ali sa drugim uslovima? Konkretnije, za tri meseca istice mi ugovor sa 50% placanja racuna, a sada bih ugovor sa telefonom. Hvala.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Evo moje prepiske sa korisnickim servisom, na tu temu.
Poštovani,
>čuo sam da ste omogućili korisnicima koji su pod ugovornom obavezom,
>da 3 meseca pre isteka ugovora, produže isti?
Poštovani,

Postoji mogućnost podnošenja zahteva za potpisivanje nove ugovorne obaveze i pre isteka prethodne. U tom slučaju je korisnik u obavezi da izmiri dugovanje po prethodnoj ugovornoj obavezi, do isteka iste.
Zahtev se podnosi u jednoj od poslovnica Telekoma Srbija (http://www.mts.telekom.rs/index.php/pos ... ndard.html). Svaki podneti zahtev se posebno razmatra, a po rešenju istog korisnik se obaveštava.
Za detaljnije informacije predlažemo da posetite jednu od naših poslovnica.

S poštovanjem,
Telekom Srbija
Kad ostane manje od mesec dana do isteka starog, mislim da se moze produziti, bez problema, bilo pod promenjenim, bilo pod istim uslovima (ukoliko su u ponudi ti uslovi).

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

mezzano, Hvala. Ako sam dobro razumeo tvoju korespodenciju sa MTS, morao bih da platim preostale racune. To i nije strasno, pod uslovom da je po ugovoru. Mislim na popust od 50%.
Naravno, tu je i opcija:"Za detaljnije informacije predlažemo da posetite jednu od naših poslovnica."

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

n82, bio sam ja pre mozda mesec dana pa sam ih bas pitao. Mislim i da sam negde napisao sta su mi rekli... Sve u svemu, mozes i 6 meseci ranije da produzis ugovornu obavezu ali si onda duzan da isplatis odjednom i u celosti sve pretplate koje su ostale iz te stare ugovorne obaveze, istovremeno potpisujes novi ugovor i obavezujes se na novi period.

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

Azimuth, Hvala. Sigurno mi je promakao tvoj raniji post iako se trudim da "pazim na casu" :oops:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Azimuth, samo je pitanje da li novi ugovorni period pocinje da tece od momenta isplate preostalog dugovanja ili od momenta zavrsetka prethodnog ugovora?
Prostije,ako imam jos 6 meseci ugovora da li ako sada isplatim sva dugovanja i potpisem novi ugovor,da li je njegovo trajanje do aprila 2014 ili do oktobra 2014?
D500&E71

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

Da li je neko uzeo RAZR kod MTS? Bilo bi lepo, i korisno, da svoje impresije prenese zainteresovanim clanovima.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

loki13, onog momenta kad isplatis preostale pretplate mozes da sklopis novi ugovor koji pocinje da tece kao i svaki drugi tj od dana potpisivanja.
Nego, da li neko zna u kojim sve prodavnicama moze da se uzme telefon i produzi ugovor? Mojoj devojci je istekao ugovor i dobila je pisamce, a koliko sam video na sajtu, trenutna ponuda u samom mts-u je ocajna.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

n82
Кад помену RAZR, он је скупљи у односу на S2 у слободној продаји код мтса, кошта 60000 док је S2 53000, али то не значи ништа, јер је RAZR јефтинији уз пакете?! :wacko:
Слобода или смрт

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

bestboy, potpuno si u pravu. Malo pre proverih, i stvarno je povoljniji na rate od S2. Uzgred, zar sam jedini koji je "zagrejan" za RAZR_om? Niko ga nije jos uzeo preko MTS_a?

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2010. 17:41

Re: MT:S novosti

Post od potraga »

Da li je neko uzimao telefone preko mts bez ugovorne obaveze?
Jer na sajtu kod telefona, pise i cena bez ugovora.
Drugar hoce da uzme neki telefon, ali nece da predje na pospaid. Koliko ga skontah, taj model telefona nema u slobodnoj prodaji, pa zato hoce kod njih da uzme...
Zvali smo KS dva puta da pitamo, ali su nam ladno oba puta skinuli po 10din za razgovor sa operaterom da bi rekli "svi operateri su zauzeti nazovite ponovo" :wacko:

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

potraga, normalno druze mozes da uzmes telefon bez ugovorne obaveze,i ne moras da predjes na postpaid..sto se tice operatera to je normalno,uobicajeno da se ne javljaju po 15-tak min,i da skidaju kredit.. :dry:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

A garant naplacuju, a da se operater nije javio? Meni se to nije desavalo ni sa Vip-om ni Telenor-om. ...

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

potraga ima i kod mt:s-a na sajtu cena telefona bez ugovorne obaveze.
Slika

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od potraga »

@acamatic, pa i meni je normalno i logicno da moze da se uzme telefon bez ugovora. Medjutim, pitali smo u poslovnici i relki su nam da su te cene (telefona bez ugovora) stavljene da bi mogli uporediti... Zato smo i zvali KC da proverimo...
@psyhound verovao ili ne, ali naplacuju. I drugu sa prepaida skinuli kredit i meni na postpaid zaduzili racun
@mezzano znam, to smo i videli i zato pitali...

Mene samo interesuje da li je neko od forumasa uzeo kod mts telefon bez ugovora? Nezanima me rekla-kazala, moglo bi, trebalo bi da moze i sl...
Hvala svima na odgovorima :-)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

potraga, a zasto bas kod operatera uzeti telefon? Kontam da to nije povoljna opcija i to iz 2 svima nam poznata razloga.

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od potraga »

@Azimuth
potraga napisao:... Koliko ga skontah, taj model telefona nema u slobodnoj prodaji, pa zato hoce kod njih da uzme...

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pa koji je to model koji ima samo kod mt:s-a, a nema ga u slobodnoj prodaji? :?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

potraga, operater uvek i samo uzima telefone od ovlascenih distributera. Dakle, ako neki telefon postoji u ponudi bilo kog operatera, on mora biti i u nekoj od prodavnica.
Naravno, uvek postoje i one male sibicarske prodavnice gde dobijas neku njihovu garanciju od 3-6-12 meseci umesto 2 godine koliko daju proizvodjaci, a za uzvrat dajes prilicno manje novaca.

Odgovori