Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
bestboy, moze li da se speedmod stavi na LSJ ako imam i onaj AIO mod? Baterija je blagi uzas, moram menjati nesto, a nemam vremena sada za eksperimentisanje. Kako drzi baterija na biftoru?
Ni jedna baterija ne moze da bude bolja od originalne. Sto se rada i trajanja baterije tice ja sam prezadovoljan mojim rom-om, a posebno oom novom verzijom pa pogledajte kako izgleda http://www.youtube.com/watch?v=pbJJ4tlg ... e=youtu.be (to je moj snimak u kombinaciji sa ... videcete )
Zoreli, vec neko vreme ga koristim, a novu verziju sam sinoc ubacio i prezadovoljan sam. Baterija mi drzi duze nego kada sam koristio druge rom-ove. Meni se mnogo svidja kako izgleda
Bolje uzeti Note onda,evo ide JB za njega ovih dana.
Sto se tice rezultata,stvarno lose.Sve se vise udaljavam od ideje da prelazim na JB.
A i ovih dana kujem neke planove za promenu telefona pa cu videti sta dalje.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Samo dva sata ukljucenost ekrana ?! Pa to je po nekom mom standardu bas lose... Ako telefon ne moze bar 4 sata ukljucenosti ekrana da izgura dzaba mu sve... Ovaj moj L9 izgura i do 6 sati..
bestboy, zoreli, kako ste koristili mobilni za ovo vreme? Mislim na:
1. Koliko dugo je bio WiFi, a koliko data?
2. Koliko dugo vremena je telefon bio bez interneta?
3. Koliko servisa se sinhronizuje automatski?
Ja na mom telefonu ceo dan imam povezanost sa netom, da li preko wifi ili preko data servica, ali znaci uvek je povezan, minimum 3 servisa se sinhronizuju redovno (gmail, hotmail, facebook) i uz recimo 20min price dnevno, mogu da dobijem max 2:15-2:30h screen time. Nikad nisam imao preko 3h kamoli preko 4h.
Dok recimo moja devojka na istom telefonu, bez internet konekcija ima ladno 5h.
Sta hocu da kazem ovim, artifex, to sa 4h min nije tacno. I sve zavisi sta ocekujete od telefona.
Hvala toda81
Pa na prošlom S3 ladno mi je uključenost ekrana bila 4 - 4,5 sata i 24-36 sati stand by telefona, sa 3 mail naloga+3 mesindžera+viber+tango , wifi+mobilni net stalno uključeni ... zato mi je na S2 bilo čudno toliko kratko trajanje baterije.
Poslednja izmena od zoreli u Sre, 20. Feb 2013. 02:41, izmenjeno 2 puta ukupno.
zoreli, znaci ti to provereno pricas. Ne mogu da verujem da baterija drzi 3h duze, ali stvarno to je onda fantasticno i mislim da bih se ja tesko priviko na takvo trajanje baterije
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.