... al dobro navikao sam.
  ... al dobro navikao sam.tomas.hokenberi , prosto da ne poveruješ kojom brzinom S2 Plus radi na 4.1.2 i kakvo trajanje baterije ima , svaka čast .
Po mom skromnom mišljenju za 240 evra ne postoji bolja kupovina novog telefona od S2 Plus .

Зашто?
 Зашто?   

Imam 2 broja pa zatobestboy napisao:zoreli
Чек поред с3 си купио с2 плусЗашто?

Је л` тих 4,5 сата са укљученим 3г нетом
 , da na S2 plus je sve uključeno , wifi / dual mode/ 3 mejla/ svi mesindžeri /fejs/dropbox...ma non-stop sve se sinhronizuje i baterija lagano od ujutro do pred spavanje , 15-18 sati rada sa preko 4h screen on .
  , da na S2 plus je sve uključeno , wifi / dual mode/ 3 mejla/ svi mesindžeri /fejs/dropbox...ma non-stop sve se sinhronizuje i baterija lagano od ujutro do pred spavanje , 15-18 sati rada sa preko 4h screen on .

, na S2 sa zvaničnim 4.1.2 baterija mi je trajala bukvalno 6-8 sati
 , na S2 sa zvaničnim 4.1.2 baterija mi je trajala bukvalno 6-8 sati   a na S3 18-24 sati sa istim uporednim korišćenjem (pričam o zvaničnom fabričkom romu 4.1.2) ... posle mesec dana nerviranja sa S2 , prodadoh ga lagano za fantastičnih 250 evra (1 god. star) ... to je bilo pre samo par meseci . Pre 10-tak dana odlučih da uzmem još jedan Android (pored S3) za drugi broj (Nokia 6303 odrađivala posao u međuvremenu
 a na S3 18-24 sati sa istim uporednim korišćenjem (pričam o zvaničnom fabričkom romu 4.1.2) ... posle mesec dana nerviranja sa S2 , prodadoh ga lagano za fantastičnih 250 evra (1 god. star) ... to je bilo pre samo par meseci . Pre 10-tak dana odlučih da uzmem još jedan Android (pored S3) za drugi broj (Nokia 6303 odrađivala posao u međuvremenu   ) ... i gledam S2 Plus 235 evra nov-neotpakovan-garancija u par on-line radnji , uzeh ga , dođoh kući i otpakovao a ono miriše na novo
  ) ... i gledam S2 Plus 235 evra nov-neotpakovan-garancija u par on-line radnji , uzeh ga , dođoh kući i otpakovao a ono miriše na novo   , ubacih karticu / upalih i wow
  , ubacih karticu / upalih i wow   ... isti TW i 4.1.2 kao na S3 99% ... instalirao sam sve kao na S3 i krenuo u korišćenje. Prvo što me je iznenadilo je trajanje baterije
  ... isti TW i 4.1.2 kao na S3 99% ... instalirao sam sve kao na S3 i krenuo u korišćenje. Prvo što me je iznenadilo je trajanje baterije   , lagano od ujutro do naveče pred spavanje izdrži a drugo ekran , otišao sam kod drugara koji ima S2  čisto da vidim da li mi se učinilo... ali nije, Plus verzija ima svetliji i blještaviji ekran a pri surfanju se to najbolje vidi . Malo je bezveze što je dostupno samo 4gb interne memorije ali kartice su toliko jeftine da je bespredmetno pričati o tome .Uglavnom moj utisak je da je S2 Plus bolji od S2 u dve stvari , dužina trajanja baterije i prikazu boja / oštrini ekrana .Ja sam zadovoljan kupovinom S2 Plus (pogotovo cenom).
 , lagano od ujutro do naveče pred spavanje izdrži a drugo ekran , otišao sam kod drugara koji ima S2  čisto da vidim da li mi se učinilo... ali nije, Plus verzija ima svetliji i blještaviji ekran a pri surfanju se to najbolje vidi . Malo je bezveze što je dostupno samo 4gb interne memorije ali kartice su toliko jeftine da je bespredmetno pričati o tome .Uglavnom moj utisak je da je S2 Plus bolji od S2 u dve stvari , dužina trajanja baterije i prikazu boja / oštrini ekrana .Ja sam zadovoljan kupovinom S2 Plus (pogotovo cenom).

... Galaxy
 ... Galaxy   

, još ako u "opcijama razvojnog tima" isključiš "skale animacija" sve bukvalno leti .
 , još ako u "opcijama razvojnog tima" isključiš "skale animacija" sve bukvalno leti .