Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
:: Pocophone F1

Re: Telenor novosti

Post od NijeZauzetoIme »

Kad bih ja sad hteo da predjem-prenesem telenor postpaid na mts, jel bih mogao da uzmem na popustu taj paket od 660/1500/1,5??? sad koristim ovaj telenorov od 150/500/500... koji je 1000 din... pa reko da za iste pare dobijem mnogo vise :)

napomenucu da mi ugovor oko novembra istice cini mi se...
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

NijeZauzetoIme, možeš ali popust na mtsu od 50% važi ako ne uzimaš telefon a potpišeš ugovor na 12 ili 24 meseca ugovorne obaveze.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Baraba
u teleneru sam od pocetka,jos kad je Karic drmao ,kao redovni korisnik i platisa dobijao sam razne ponude imao zlatnu karticu ,dobijao casopis itd
od kada je Karic zbrisao a ovi slepci Norvezani preuzeli sve otislo u majcinu ,pre dve godine batalih Telenor i to sam raskinuo ugovor ,pa zar posle 10 godina koriscenja ja i neki koji ima paket od 300 dinara koji je aktivirao juce i koji nece trositi preko toga a pitak boga dal ce placati spadamo u isti kos
I lazu da imaju profit ,brdo inzinjera ih je napustilo i preslo u VIP,izgubili su skoro sve vece firme u Srbiji i drzavne ustanove a i jako mnogo srednjih i malih preduzeca je preslo na Vip najvise a zatim na Mts radim sa firmama i vidim koje brojeve koriste ,to mi je posao ,zato i otpustaju ljude ,ma kod njih je sve poslovna tajna ali ovo je Srbija los glas se dalje cuje od dobrog
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Telenor Srbija laze da ima profit - sta sve necu cuti :lol:

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Pratis li malo svetske vesti ,koliko je mnogo vecih firmi i banaka popucalu zbog "friziranja" i procene poslovanja,pa zar ti zaista mislis da je Telenor neko cudo od firme,koji cim nesto kaze to mora biti tacno?
Ne kapiram kako neko cije poslovnice zvrje prazne toliko dobro radi?Pa njihova poslovnica u Knez Mihajlovoj ako izuzmes klince i blejace koji drndaju tablete i telefone ,vecito zvrji poluprazna,pa kako je to moguce?Danas sam bio u Kosovskoj da vidim za kevu neki telefon ,nece da menja broj ima ga 10 godina ,pa reko da joj vidim nesto novo a jednostavno da uzmem, bilo je negde oko 18-18i30,njih troje je radilo jedna devojka nekoj deci nesto objasnjavala u poslovnici jos jedna baba koja veze nemam sta je tamo radila (usla se rashladi) i ja ,ovo dvoje kad me videse sunce ih ozarilo,dok nisu culi da kupujem, najednostavniji paket i najobicniji telefon ,oma su se snuzdili
Pre 2 i vise godina tamo je bilo po tri reda i covek koji je regulisao guzvu ,sada tamo toga vise nema ,nekada ih je u poslovnicama radilo po 5-6 u smeni sada ih ima 3
Samo neka nastave tako i daleko ce dogurati sa svojom prepametnom mrezom
Al ako ti kazes da oni ne lazu e onda ....
Salim se ziv ti meni bio sto godina :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Samo da napisem kraj price, buraz otiso danas u vip i uz smart 550 i 1 gb. dodatka uzeo Sony Ericsson Xperia Arc S.
Zadovoljan telefonom i uslugom, cenom telefona i cenom pretplate. Broj nije hteo ni da prenosi, ugasice telenorov.
Eto toliko, a za dva meseca ako se i ja neizborim za neku povoljniju ponudu napustam ih i ja.

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Deksi druze ,male sanse
kad sam odlazio od njih imao sam paket na 1500 dinara a uglavnom me je racun izlazio i do 2,5k dinara,nije malo obzirom da sam imao jos jedan broj na paketu od 1000 dinara znaci u proseku su mi uzimali oko 3-3,5k dinara mesecno,fino za obicnog korisnika
ja otisao da produzim ugovor i pitam sta daju ?
reko dajte neki paket sa popustom ili neki bolji fon sa popustom ,ma odjebase me na keca ako imate firmu moze ,ako ne, do vidjenja i ja lepo njima dovidjenja ,sad sam u mts-u jeste im signal los to me jedino nervira al im je paket bolji pet puta i pare idu bar ovoj nasoj usranoj drzavi a ne norvezanima
kralju kad su dolazili obecavali su kule i gradove i,corak
treba nam neko jak jos da dodje ovde nadam se da ce telekom prodati nekome jaokom operateru ovi su ovde poprilicno ocajni

NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
:: Pocophone F1

Post od NijeZauzetoIme »

mp3mp3, a sta ako je meni ostalo jos nekoliko meseci do kraja ugovora sa Telenorom? Hoce li mi traziti da im platim nesto??

mada, sad me vuce da mozda ostanem u telenoru, ne smeta mi nesto odnos paket/cena, privlaci me da uzmem ascend p1 kod njih na paketu prenesi i surfuj 500... sta mislite o toj opciji? Da li je kod telenora na tom paketu taj telefon preskup? Vredi li tih para?
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ako raskidaš ugovor sa telenorom koliko znam moraš da iplatiš sve račune od jednom ali nisam siguran da li moraš još nešto. A paket zavisi od tebe, ti najbolje znaš šta ti odgovara i kako trošiš min/sms/MB i slično... pa izračunaj, samo obrati pažnju na promocije i akcije koje sada manje više imaju svi.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Produži Surf Internet dopune

Da biste sa lakoćom surfovali internetom i uživali u komunikaciji, iskoristite sve prednosti koje pružaju nove Produži Surf pripejd internet dopune od 300 MB, 1 GB i 2GB. Uživajte u neograničenom internetu i brzim megabajtima čak i u pokretu! Ukoliko pre isteka važenja potrošite sve MB iz dopune možete nastaviti da surfujete neograničeno, smanjenom brzinom od 64 kbps ili da se ponovo dopunite i vratite brzinu na 3.6 Mbps. U okviru paketa moguće je uzeti ili USB modem ili samo SIM karticu.

Opširnije: http://i.evocentar.net/Q0BoTP
iPhone 6 Plus

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

koliko vidim nema nista kod telenora da ubedu jedinice kao smartovi kod vipa i da bude ista cena kao na vipu da im bude konkurencija.cim istekne igovor kod telenora za 9meseci menjam mrezu iz principa i prebacivam u mts jer sam vec uzeo u vipu smart 1100 i internet dodatak 1gb za 1600 din plus tel lg l7 za 2500 din i zadovoljan sam tako cu potrositi 900 smartova za ragovor a ostatak poruke.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Napisah im sinoc e-mail da bih produzio ugovor ranije dva meseca. Predlozio sam im prenesi i surfuj 500 sa popustom od 50% ako daju ok. ostacu kod njih, ako nedaju neki od vipovih smart paketa su tu, oni ce mi dati barem 25% popusta.
Javicu sta su odgovorili i ako odgovore.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

sa telenorom tesko moze na lep nacin da se nesto dogovori mozda ce ti i odobriti popust 50posto ali ako podneses zahtev za prenos broja u drugu mrezu onda ce oni nazvati i tada te pitaju sto prenosis i odobrice ti popust,umesto da to imaju u redovnoj ponudi 50posto popusta ako neuzimas tel kao kod mts.a ovako ces se cimati do vipa ili mts da podnosis zahtev za prenos broja pa cete oni zvati.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma broj prenosim sigurno ako ne ponude nista povoljno jer su mi megabajti potrebni u narednom periodu da bih mogao raditi.
A sada mi bas odgovara ovo ukidanje govorne poruke i da zadrzim sesto cifreni broj.
Videcemo danas nisu javili nista.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

pa prate oni promocije drugih operatera i zbog toga ti nisu odmah odgovori na mail,kad prodje rodjendanska promocija na vipu onda ce oni da ti odgovore na mail racunaju da si mozda odustao menjas mrezu jer nema promocije na vipu,znaj da svaki operater igra prljavu igru ali telenor bas igra dosta prljavo.oni su se uhvatili pametne mreze ko pijan plota.umesto da uvedu 1100 jedinica kao na vipu za 1115 din ako uzimas tel i da imas da biras net dodatak od 1gb,2gb itd znaci da budu vipu konkurencija onda nebi gubili korisnike kao drvo kad gubi lisce u jesen.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Sinoć uđem u telenor poslovnicu u merkatoru (sad imaju lepo poslovnicu tj. lokal, nisu na sred hodnika i pult kako je bilo pre renoviranja) da tražim da mi odštampa zadnji račun (ne radi im aktivacioni link iz maila na broju koji je prebačen u drugu mrežu), pusto, nema nikog. Sećam se pre 2god. u poslovnivi u Delti C. ili Ušću to vri, kuva, muka ti da uđeš jbt

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Deksi, javi bas sta ce da ti odgovore,posto sam i ja planirao da uradim to isto za koji mesec kada mi istekne ugovor :)

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Neće odgovoriti baš ništa! Briga o korisnicima im je nula! Ja sam im pisao na mail nekoliko puta i nikad mi ništa nisu odgovorili.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

kolega juce podneo zavteh da predje u mts. odmah ga zvali iz telenora i pitali zasto zeli da predje mts. teko je da uzima paket sa 300 minuta 600 poruka i 600MB za 600din posle 50% popusta i odmah nu ponudili 300 min 1000sms i 1000mb za 900 din takodje sa 50%. sad se razmislja sta da radi. Inace stari je korisnik zadnji paket sigurica od 500 din ali racuni oko 800 din.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

snenad, pa ako mu trebaju te dodatne poruke i MB nek ostane u Telenoru.:)

Odgovori