Galaxy s4 ili Htc one

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Re: Galaxy s4 ili Htc one

Post od kvaka33 »

Ja stvarno ne znam sto preskacete LG G pro,eto ja cekam da se pojavi pa da malo sacekam da malkice padne cena i kupim ga
Zaista telefon za pamcenje a bice jeftiniji od i HTC-a i S4,a niko ne moze reci da ga iti jedan jede za dorucak, takodje veoma kompletan telefon
S4 sam vec napisao da sam ga imao priliku cackati i stvarno je zver ali bih uvek pre ljudima preporucio note2

EDIT:
MakiRocket , eto druze kao da si mene pitao
sta da uzmes ,ama bas nista neces izgubiti a
sacuvaces lovu,pa sad mozes kupiti neki
kvalitetniji bumper ,case,futrolu za njega,sta
vec zavisi od tebe
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Gledao sam i njega, ali opet dobijam telefon koji je veliki i ne moze u dzep lako da stane (slicnih je dimenzija kao note2, a ja note2 menjam zbog velicine, to sam vec napisao), zato mi je s4 idealan, dimenzije kao s3 sto je meni ok i ekran od 5 inca :)

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Htc One gubi svaku bitku sa S4 modelom,glupo je i da se porede ova dva modela jer S4 odnosi pobedu u svakom segmentu,od puno boljeg ekrana,boljeg kvaliteta izrade a i lepseg,bolje kamere.Meni je One model odvratan i za njega ne bih dao ni 400 eura jer ni toliko ne vredi.Glupo je reci da S4 nije najbolji model sada,a sto se mene tice i najlepsi.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Au bre dule tebe kao da neko placa da pljujes htc.
To sto ti ne bi dao ne znaci da neko drugi ne bi.Ako je S4 bolji model,ne znaci da je One sr*nje.
Objektivno,nema sta
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Behemoth, objektivno, nema šta :wacko: .
Samsung fanovi pretiču Jabučare po objektivnosti :blinky: .

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Pa i jeste malo upravu sto je Behemoth, rekao da objektivnost ne postoji.Jeste malo da svako potencira na model ili firmu telefona koji poseduje,a da ove ostale sve pljuje,ako cemo iskreno.Ja kao korisnik N8ice,mogu reci da bih uzeo sada trenutno S4,mada mi se neke stvari kod njega ne svidjaju,npr kao izrada,oblik koji je mnogo gori nego kod One-a,mada opet kazem to je moje misljenje i moj utisak..

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

cvoruga, zato sto je do skoro Apple bio fensi.Sad je to Samsung.A proci ce kao i oni.
Za 10 godina izdzigljace neki sadasnji anonimni kinezi i pregaziti trenutne gigante.Tako to ide.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

acamatic, ima nas koji se i slažemo pomalo 8)
Ukus je - definitivno - lična stvar. Ono što se tebi ne sviđa (i to dosta kulturno kažeš), nekom je prelepo, fantastično, najbolje, najlepše. I obratno, ono što ti (ili neko drugi) ceni kod nekog modela, drugome je odvratno, bezvezno, sramota, užas, horor (ponestaje mi epiteta :()

Ono što je tužno je što se ocene daju - onako - paušalno, bez da se nešto držalo u ruci, ili koristilo neko vreme. U boljem slučaju je telefon "dodirnut" (uraaaaa!) na štandu operatera u tržnom centru, sa sve onom bravicom protiv krađe, pa se tamo donose zaključci.

Ja bih radije seo sa, na primer, Barabom (ili čak i miodragom :o ) u kafani, naručio točeno pivo i onda upoređivao dva telefona natenane.

Upravo zbog ovakvih "polemika" mi dođe da naručim onaj Oppo što ga Green kupio i da onda mirno i opušteno gledam kako se fanovi ovog ili onog brenda pljuju :D

Konačno, u ovoj dilemi se teško može pogrešiti jer se, kao sa SIII i One X prošle godine, rai o dva vrhunska aparata dva velika proizvođača. Svaki od njih će imati svoje kupce i niko se neće kajati zbog kupovine.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

m@c|-|oR napisao: Konačno, u ovoj dilemi se teško može pogrešiti jer se, kao sa SIII i One X prošle godine, rai o dva vrhunska aparata dva velika proizvođača. Svaki od njih će imati svoje kupce i niko se neće kajati zbog kupovine.
U ovoj zadnjoj recenici si objasnio celu sustinu izbora telefona, kao i prethodne godine imali smo u razlicitim firmama top rivale,i naravno svaki taj model je nasao put ka svom korisniku.I sto je najbitnije bilo koja od ova dva model(s4 i one) vrhunska da se izaberu nece se pokajati niko..

Odgovori