6270 ili D600?
Da razjasnim kos jednom, Lomnica_city me je ubedio da su slike bollje na SE W810i nego na Samsung D600, jeli tako misle i ostali, ali je ostalo ciji je bolji video zapis, nisam ja zahtevan, samo me interesuje,koji od ova dva telefona ima bolju rezoluciju videa i ekrana, ne zanima mene CIF i te stvari, samo ovo, da bih konacno uzeo jedan od ta dva.
Pozdrav
Pozdrav
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ja imam N70 (pre toga 6680) pa se ne moze reci da mrzim Nokiu,ali brate samo zbog njihovog idiotluka sam odustao od N80 i presao na N70 dok ne padne cena N73!
Rezolucija videa ti je veca kod D600 ali su zato slike kvalitetnije na W810 (vecina ljudi koristi kameru u odnosu 90% slike,10% video) a uz to se uz njega dobijaju mnogo mocne slusalice i 512MB memorijska a uz D600 sumnjam da uopste ide memorijska,bas smo nesto raspravljali oko toga pre neki mesec,a uz to ima i slabiju bateriju od W810 i NE moze,koliko mi je poznato,da radi u offline modu u kome mozes da slusas muziku oko 30 sati bez prestanka na W810!!!
Ja na tvom mestu ne bih samo zbog videa uzeo D600,imao sam D500 i softver je bio njesra,ekvilajzeri samo GRAFICKI,mp3 player nije mogao da se minimizira,baterija dan-dan i po... a D600 je nasledio skoro sve od toga!
Pozdrav
Rezolucija videa ti je veca kod D600 ali su zato slike kvalitetnije na W810 (vecina ljudi koristi kameru u odnosu 90% slike,10% video) a uz to se uz njega dobijaju mnogo mocne slusalice i 512MB memorijska a uz D600 sumnjam da uopste ide memorijska,bas smo nesto raspravljali oko toga pre neki mesec,a uz to ima i slabiju bateriju od W810 i NE moze,koliko mi je poznato,da radi u offline modu u kome mozes da slusas muziku oko 30 sati bez prestanka na W810!!!
Ja na tvom mestu ne bih samo zbog videa uzeo D600,imao sam D500 i softver je bio njesra,ekvilajzeri samo GRAFICKI,mp3 player nije mogao da se minimizira,baterija dan-dan i po... a D600 je nasledio skoro sve od toga!
Pozdrav

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
loooooool, ako ce nesto da ti znaci, i ja bih ti preporucio W810. D600 mi se uopste nije svideo, imao ga je moj dobar drug. A w810... moj omiljeni ne-symbian telefon. Teska srca ovo kazem jer preferiram Nokia telefone ali Nokia jednostavno nema cime da se nosi sa w810, naravno ako izbacimo symbiane. I jos jednom bih ti predlozio da razmislis da li mozes da se strpis, da prikupis jos nesto para i kupis N70 (do tada ce i cena pasti). Ali ako to bas mora da otpadne i ako ostaje samo D600 ws W810, onda definitivno W810!
To je naravno, samo jos jedno misljenje, na tebi je da odlucis...
To je naravno, samo jos jedno misljenje, na tebi je da odlucis...

Poslednja izmena od vlajche u Ned, 03. Sep 2006. 21:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Skinuo sam slike uslikane sa SE W810i i od D600...Neznam, nemam nekih komantara za sada...slike sam pogledao u ADCSee-ju i jos par programa, W810i sam primetio ipak malo mutnine za razliku od D600 koje su i pored nesto manje rezolucije ipak kvalitetnije, dodouse, nisam skinuo nijednu uslikanu nocu...Meni mp3 slusanje muzike na phonu neznaci nista, jer muziku slusam na PC-ju, posto imam dobro ozvucenje, bitne su mi po 100-ti put kvalitet slike i ostalo sta sam vec gore navodio u ovom postu, za maximum 250e~!
Imam tezak izbor do Utorka, a na Nokia N70 ne mogu da cekam, jer trenutno imam teski krs od telefona...
Imam tezak izbor do Utorka, a na Nokia N70 ne mogu da cekam, jer trenutno imam teski krs od telefona...
loooooool definitivno hoce da uzme d600 i nema smisla da ga ubedjujemo da uzme w810,,,a svi znamo da ce zestoko pogresiti ako uzme d600,cini mi se da uz njega dobije armanijevo odelo ,letovanje na sejshelima,i ipod od 60gb i dalje bi se razmisljao/////salim se ,cini mise da smo ti pomogli a na tebi je da odlucis
nokia c7
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
loooooool, dobro kazellulle, ti si vec resio...iskreno fotke i jesu malo mutne da se ne lazemo..imam w810 i znam o cemu pricam ali opcije i mogucnosti fona na d600 su jako siromasne bar po meni i jako ce brzo da te smore dok kod w810 imas bar duplo vise interesantnih sitnica kao i menjanje flash temica koje bukvalno menjaju ceo look telefona i nemoj zaboraviti da ide kartica od 512mb uz fontel koju bi ti na d600 doplatio nekih 50E ili nesto slicno...think about it 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3