"Besplatno telefoniranje???"

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E ako znaju da sam koristio VoIP, to je onda prisluskivanje interneta, a to je prema nasem zakonu krivicno delo. Jer u nasem zakonu postoji stavka o privatnosti telefona i interneta.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

E jest ajd sad ti dokazi sta tacno podrazumeva "usluga koja nije predvidjena ugovorom" :wacko:

BTW negde sam pre izvesnog vremena naleteo na info da se Tmobile u USA razmislja da ukina VOIP u svojoj GSM mrezi mada imam utisak da su do sada odustali od toga...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

To je bezobrazluk, i to je Telekomu ostalo jos iz vremena kad je drzao monopol na fixnu telefoniju. Setite se samo kakva se prasina digla oko toga sto su Verat i neki drugi provideri poceli da pruzaju usluge VoIP-a. te parnica, te ovo, te ono.
Zakon je vrlo jasan, zabranjeno je prisluskivanje telekomunikacija i telekomunikaionog saobracaja. Tu spada i internet. Znachi, ako znaju da koristim VoIP, automatski znachi i da me prisluskuju, a time krse zakon, dakle, treba da budu krivicno gonjeni i kaznjeni. Da nece mozda da mi zabrane da koristim SKYPE? A kad bolje razmislim, ni ne mogu, na WiFi sam :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori