A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Re: VIP novosti

Post od araphel »

Da ispravim: pod broj 1 ne može. Koliko je meni poznato i kad uzimaš samo sim karticu potpisuješ postpaid ugovor, samo što valjda ugovorna obaveza bude samo 3 meseca. Onda dobijaš sve po full ceni. Ako potpisuješ postpaid ugovor na 2 godine, a uzimaš samo sim, onda imaš popust. E, sad, varijante postpaid plus uređaj su uvek uz potpisivanje ugovora. Generalno gledano, postpaid je sam po sebi ugovorni odnos. Ti se obavezuješ da ćeš plaćati račune kako stižu, oni se obavezuju da pružaju uslugu koju si odabrao. Samo što se u ugovor unosi adekvatno trajanje ugovorne obaveze. Postpaida da ti dođeš i kažeš "ja bih to" a oni ti samo daju karticu bez provere i potpisivanja, to nigde nema.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ne znam da li ste culi, ali ko prenese broj u Vip dobija neogranicen internet narednih godinu dana. Kompletan net je neogranicen, ne samo za fejs i sl.

Jedino sto vazi samo za prenete brojeve.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Videh ja to sinoć, ma daće oni to i uz obnovu ugovora onom oprobanom metodom slanjem mejla.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ako neko uspe tako neka javi. Ne cima mi se nesto jer trenutno imam smartove+net u dual sim telefonu za male pare, a nisam ni siguran koliko bih presao na Nova tarife jer kod njih nemam neogranicene razgovore ka vipu, ali ako uskoro budem resio da menjam ovaj dosadni windows fon, ne bi bilo lose da postoji ta mogucnost.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Lobachewsky, imas neograniceno u Vipu ako obnavljas ugovor, ovo je provereno. Ja sam pokusavao zeni da sredim kad je prenela br iz Telenora, ali nisu hteli da daju. Pristali su da joj daju 25%+25% popusta za prenos (bez uredjaja). I to je nesto
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ja sad ovaj broj kad sam uzimao dobio sam 4 meseca "neograničen" (50GB) net i od Nova 2 pa na više idu neograničeni minuti u mreži. Skroz ok. :D

Sent from mTalk

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Za mene su neograniceni minuti samo oni koji se trose paralelno. :)
miodrage napisao:Lobachewsky, imas neograniceno u Vipu ako obnavljas ugovor, ovo je provereno. Ja sam pokusavao zeni da sredim kad je prenela br iz Telenora, ali nisu hteli da daju. Pristali su da joj daju 25%+25% popusta za prenos (bez uredjaja). I to je nesto
Cek, pojasni mi.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ako obnavljas ugovor i prelazis na Novu tarifu, kao nagradu za lojalnost, minuti u mrezi ce da se trose paralelno sa ovima, a ne posle potrosenih minuta.

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

i to važi od nova 3 paketa... minuti su paralelni i neograničeni. prilikom obnove ugovora,naravno
Samsung S10+ red

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Od Nova 2. I ovo je proverena informacija.

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

bilo pre.. od nova 3 je od skora.. provereno

Vaša poruka sadrži 44 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Samsung S10+ red

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
:: Xiaomi Redmi Note 7
:: //

Post od 95Darko »

Imate li problem sa 3G mrezom? Kod mene je pun signal, ali internet stalno prekida (radi pola minuta, pa pola ne, i tako..).. Ponekad, ne stalno,ali cesto se javlja ovo.. Prijavio sam Vipu ovo, samo subse zahvalili, jos uvek nisu resili..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Bezi od tog VIP-a, uzas kakvi su postali... Evo, pored mene poslovnica, sede njih troje i smaraju se svaki dan, a veeeoma je prometna...

Sent from my iPhone using Tapatalk

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ja se ne žalim. Sasvim ok mi rade i 3G i 4G. :) Nešto im je jedino bio malo sporiji net prošle nedelje (4G mi je jedva gurao 20Mbps gde mi je nabijao 60+ Mbps inače), ali nema problema nikakvih. :)

Sent from my Lumia 640 LTE via mTalk

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
:: Xiaomi Redmi Note 7
:: //

Post od 95Darko »

VIP 3G koristim vec godinu dana i lepo je radilo,ali zadnjih mesec dana bas baguje.. Kad radi, brzina je ok, ali problem je sto cas radi cas ne..

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Zna li neko, da li postoji mogućnost da se na neki način rezerviše telefon koji je dostupan za kupovinu samo online, a dok se ne obavi papirilogija oko prenosa broja iz mts u vip?

Sent from my E2303 using Tapatalk

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Moje iskustvo sa njima je da su mi našli traženi model telefona u jednoj od poslovnica u NS,rekli kome da se obratim,ostavili ga na moje ime,rekli mi da imam 3-4 dana da odem da ga preuzmem,a ČAK nisam ni imao broj kod njih u tom momentu,tako da skidam im kapu.Nevidim zašto(u dogovoru) sa korisničkim nebi to hteli da ti urade.Vip...samo malo da poboljšaju pokrivenost...

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

U call centru su me okačili, kao prvo moram da prenesem broj, pa onda da poručim telefon... Možda da probam u poslovnici da ispregovaram...

Sent from Xperia M4 Aqua

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Kažem ti nisam ni imao broj.Hteo sam preko web servisa da naručim i sistem mi je ponudio slobodne brojeve i jedan mi se svideo,pa kad sam otišao da "pazarim" telefon kažem im taj broj i ugovor...i računi...i sve u krug.
Jedan savet,možda lupam,ali neznam sa koje mreže zoveš kol centar.Ako si zvao sa njihove,probaj sa druge mreže zvati.Koliko vidim sve njih to "zaintrigira".

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

Zvao sam sa Telenora. I konstatovala je da zovem iz telenor mreže :-) znači prate.

Sent from Xperia M4 Aqua

Odgovori