Meni je dajver ultimativni sportski sat i moze da se, promenom narukvice, nosi u skoro svim prilikama. Zato mislim da je uvek bolje uloziti u kvalitetan dive sat koji ce da traje i par narukvica; ali opet kao sto neko rece, ukusi se razlikuju kao i odnos prema satovima. Meni je to vise strast ka mehanizmu i svim delovima koji rade to sto rade tako precizno na malom prostoru i ta neka istorija nego modni detalj
Svet satova
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Svet satova
Jel to pozlata? Moj deda ima isti sa pozlatom, odlican sat.
Meni je dajver ultimativni sportski sat i moze da se, promenom narukvice, nosi u skoro svim prilikama. Zato mislim da je uvek bolje uloziti u kvalitetan dive sat koji ce da traje i par narukvica; ali opet kao sto neko rece, ukusi se razlikuju kao i odnos prema satovima. Meni je to vise strast ka mehanizmu i svim delovima koji rade to sto rade tako precizno na malom prostoru i ta neka istorija nego modni detalj
ali to sam samo ja 
12 godina na forumu!
Da pozlata je. I pozadi ugravirano "V. Rankoviću HE Đerdap za 10 godina rada 1968.-1978.". Pogledao sam na netu, prodavao se skoro za 950 dolara, naravno ispravan i očuvan. Ja ga ne bih prodavao nikako zbog dede naravno.
Inače diver zakon, nije Rolex lud što pravi Submariner i Yachtmaster [emoji13] mada volim i pilotski stil.
Inače diver zakon, nije Rolex lud što pravi Submariner i Yachtmaster [emoji13] mada volim i pilotski stil.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Daj slike [WHITE SMILING FACE]
- bata bogdan
- Banned
Bas veliki satovi, ja imam 43mm I mislim da je to maksimum koji ce odgovarati mom zglobu, cak mozda 41mm to mislim da bi mi leglo ko budali samar
- bata bogdan
- Banned
Ogroman sat, gledam i ne verujem
Ali meni po volji, taman kako bi se reklo
Inače pakovanje je bas bas odlično, dobih još plus neku karticu u pakovanju da se registrujem na neki njihov sajt, i dobijam plus godinu garanciju. Prodavac, više nego korektan, dobio danas dva maila, da li je stigao sat i da li sam zadovoljan, ukoliko ne, imam mesec dana fore da vratim sat i pare dobijam nazad, a ukoliko se desi neki kvar ili sta znam, uvek mogu da pošaljem nazad, inače prodavac iz Engleske.
Moram još narukvicu da skratim, sutra idem odmah
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016020 ... a467fb.jpg[/img]
Ali meni po volji, taman kako bi se reklo
Inače pakovanje je bas bas odlično, dobih još plus neku karticu u pakovanju da se registrujem na neki njihov sajt, i dobijam plus godinu garanciju. Prodavac, više nego korektan, dobio danas dva maila, da li je stigao sat i da li sam zadovoljan, ukoliko ne, imam mesec dana fore da vratim sat i pare dobijam nazad, a ukoliko se desi neki kvar ili sta znam, uvek mogu da pošaljem nazad, inače prodavac iz Engleske.
Moram još narukvicu da skratim, sutra idem odmah
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016020 ... a467fb.jpg[/img]
Huawei
Video sam ali previse mi je saren. Nisam ja gadljiv ni na 'resin' casio, samo da je military, crn, tako nesto za svaki dan
12 godina na forumu!
Da li neko mozda zna koji je pun naziv ovog modela?
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/16/02/05 ... c6a9f7.jpg[/img]
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/16/02/05 ... c6a9f7.jpg[/img]
Evo ne znam Bogami
Ledjo, Seiko SSA203K1, 150€ bez carine i poreza .
Hvala cvoruga, po meni u tom cenovnom rangu nema sta da trazi pored Maka. Ali da je lepa kombinacija boja, lepa je
Tj, mislio sam da bih uvek pre uzeo Maka nego ovog seika
Tj, mislio sam da bih uvek pre uzeo Maka nego ovog seika
- bata bogdan
- Banned
Paulaner pivo i Casio Edifice
Dobitna kombinacija hahahaha
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016020 ... f6fd29.jpg[/img]
Dobitna kombinacija hahahaha
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016020 ... f6fd29.jpg[/img]
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Huawei
Ima li neko iskustva sa narucivanjem Vostoka online?
Definitivno moj sledeci sat i to cu da pokusam da ga modujem, 710 scuba dude
Definitivno moj sledeci sat i to cu da pokusam da ga modujem, 710 scuba dude
12 godina na forumu!
Sad će Cvoruga da ti sve objasni 
Sat 55€, dostava 14€, pijani Dmitri odgovara odmah na mejl, poslovnost slaba ali i cena sata takva.
Nemoj mi verovati 100%, ali mislim da su i ovi naši lopovi carinici počeli da naplaćuju carinu i porez.
Što se modifikacije tiče, košta skoro kao sam sat, ali dobiješ jedinstven primerak koji nema niko drugi.
Bezel, insert, zamenska narukvica, Juri Gagarin poklopac, suma sumarum 50€, ako ne i više.
Nemoj mi verovati 100%, ali mislim da su i ovi naši lopovi carinici počeli da naplaćuju carinu i porez.
Što se modifikacije tiče, košta skoro kao sam sat, ali dobiješ jedinstven primerak koji nema niko drugi.
Bezel, insert, zamenska narukvica, Juri Gagarin poklopac, suma sumarum 50€, ako ne i više.
cvoruga, sjajno, hajde ako te ne mrzi posalji mi linkove u inbox. Nasao sam bezel sa insertom za 24$ to bih jedino i menjao (nato da ne racunam jer moze da se nadje kod kineza
)
Pretpostavljam da ga imas, moze li wristshot? I reci mi koliki ti je zglob, sirina?
Pretpostavljam da ga imas, moze li wristshot? I reci mi koliki ti je zglob, sirina?
12 godina na forumu!
Pustio sam ti pp.
Koji 710 kupuješ ?
Koji 710 kupuješ ?